Dodaj do ulubionych

Sprostowanie

13.10.13, 17:54
Poniewaz zarzucono mi przestepstwo - a faktycznie nie przywiązywałem uwagi jeżeli chodzi o podawanie linków - zlikwidowałem cały wątek. Nie jest w stanie wytłumaczyć sie z tego że nie chciałem przywłaszczać niczyjej własności intelektualnej.
W każdym bądź razie tych co poczuli sie urażeni niniejszym przepraszam. -
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Sprostowanie 13.10.13, 18:27
      To jest takie samo nie przywiązywanie wagi, jak nie płacenie przy kasie. Zwykła nieuczciwość i kradzież własności intelektualnej.Złodziej przy kasie tez się tłumaczy, ze on tak niechcący tego batona. To nie chodzi o czucie się urażonym, chodzi o to, ze po raz kolejny coś komuś ukradłeś.
      Wstyd.
      • andrzej585858 Re: Sprostowanie 14.10.13, 09:10
        No cóż - nie przywiązywałem zbytniej uwagi do podawania linków, w wiekszości przypadków linki były podane, ale tez często tego nie robiłem. Mam co prawda inne spojrzenie w tym przypadku - ale przyjmuję do wiadomości istnienie takiego a nie innego stanu prawnego.
        Owszem - jest mi wstyd że przez zwykłe lenistwo doptowadzilem do takiej sytuacji.
        Zastosuję sie jak najbardziej do powyższych uwag.
    • andrzej585858 Re: Sprostowanie 14.10.13, 09:56
      I jeszcze jedno - zawiniłem, pomimo wielokrotnie zwracanych uwag - i nie mam żadnego problemu z przyznaniem sie do tego oraz przeproszeniem za zaistniałą sytuację. Oczywiście zamieszcze stoswne linki wraz z przeprosinami za zaistniały stan rzeczy. Mam nadzieję że uda mi się dotrzec do wszystkich zamieszczonych tekstów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka