domy

(378 wyników)
  • Jaką huśtawkę kupić dla rocznego dziecka. Będzie używana wewnątrz domu i mocowana na drążku. Lepiej zamówić w interenecie czy kupić stacjonarnie?
  • Niebawem się przeprowadzam i nie wiem jaki kupić. Prawdę mówiąc nie wiem jakich końcówek używa się do odkurzania płytek i paneli, do tej pory w większości pomieszczeń gdzie mieszkałam były dywany a kawałek płytkowej podłogi po prostu zamiatałam. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem odkurzacza kominkowego. Czy to się w ogóle sprawdza? Bo, rozumiem, to muszą być dwa odrębne sprzęty?
  • Chcę kupic dla siebie i dzieci a właściwie bardziej dla siebie i syna bo to ona bardziej prosi o zwierzaka. Ja zwierzęta bardzo lubię. Wybór padł na królika bądź chomika. Mielismy kupic go sobie po Nowym Roku. I jestem bardzo zdziwiona na reakcę otoczenia na naszą decyzję. No jakabym conajmniej chciała w domu świnie chodować. Strasznie złe i bardzo kłopotliwe zdaniem wiekszości. Zawsze mi sie wydawało, że duzo obowiazków jest przy psie, który potrzebuje sie wybiegać itp itp. A co złego jest ...
  • W czym Wasze dzieci chodza po domu? chodzi mi o starze dzieci, 6-7 lat, nie maluszki. Moi do szkoly/ przedszkola maja sandalki, a po domu w skarpetkach. Jako maluszki po domu mieli Tombuty, teraz tylko w skarpetach. Chciałam im kupić jakieś pantofle dobre, których nie pogubią, w których nie spocą się stopy.
  • podpowiedzcie proszę... właściciele jeszcze pomieszkują w wynajmowanym lokum a ich hacjenda dokokańcza się (wnętrze) a że co roku kupujemy sobie rodzinnie jakiś drobiazg świąteczny, to... chciałam temat potraktować "z jajem" i wymyśliłam łopatę do odśnieżania (już mają! od tygodnia!) i co teraz?
  • Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem domu, w związku z czym przeglądam różne oferty w internecie. Przypadły mi do gustu szczególnie dwa domy znajdujące sie blisko mojego obecnego miejsca zamieszkania. Ale tu rodzi sie moje pytanie: na który z poniższych domów byście się zdecydowały? dom.gratka.pl/tresc/402-7475306-slaskie-sosnowiec-os-kukulek.html#b2b95e560ac77cc4,1 dom.gratka.pl/tresc/402-7487594-slaskie-sosnowiec-ok-kukulek.html#b2b95e560ac77cc4,1
  • j/w pojawił się naa smyk.com dom Oliwi.Po wykorzystaniu wszystkich kodów cena wyszła bardzo atrakcyja - 209 zł :)
  • Dziewczyny jesli miałybyscie wybrac projekt domu, który byscie wybrały. www.domyzwizja.pl/ "Doskonały 2" czy "Stylowy 2" Dzieki
  • Chciałabym zacząć ćwiczyć aerobik w domu ,ale nie mogę znaleźć nic interesującego w internecie.Może znacie jakieś fajne stronki,lub wiecie w jakich gazetach są płyty z ćwiczeniami nie musi być koniecznie aerobik.Muszę zgubić brzuch i boczki.
  • Jak skompletować wyprawkę dla malucha do użytkowania w piętrowym domu lub mieszkaniu? Przy założeniu, że sypialnia rodziców i pokój dziecka znajdują się zwykle na górze, a kuchnia i życie rodzinne toczy się podczas dnia na dole lub w ogrodzie? Mam na myśli konieczność zdublowania różnego rodzaju sprzętów - np. łóżeczko/kołyska/łóżeczko turystyczne, akcesoriów do przewijania czy bieżącej higieny. Jaki macie patent na usprawnienie sobie życia i taką organizację przestrzeni, ż...
  • czy ktoś wie jak znależć na allegro zabawkę: dom do budowania z malutkich cegiełek. Zaprawa rozpuszczała się w wodzie i można było budowac od nowa. Czy to nadaje się dla 8latka?
  • Czy ktos widzial ten dom w cenie ponizej 200PLN? merlin.pl/frontend/browse/product/206,497615.html Kupiłam ten domek za 50euro i zastanawiam sie, czy nie przepłaciłam.
  • Dziewczyny, przymierzam sie do kupna domu na rynku wtornym. Na co zwrocic uwage (chodzi mi nie o prawną ale o czysto o techniczna strone zagadnienia)? Nie chcę skonczyc jak bohaterowie filmu "Dom Skarbonka" ;) Poradzicie? :)
  • Dziewczyny mam prosbe pytanie. Zastanawiamy sie z mezem co taniej kosztuje - kupno mieszkania czy budowa domu. Chodzi mi o taki dom ok. 150 m powierzchni. Jesli ktoras z Was niedawno budowalam podobny dom prosze podajcie mi mniej wiecej ile ta budowa kosztowala. Tylko nie wliczajcie w cene dzialki bo ta kosztuje bardzo roznie. Bardzo Wam dziekuje z gory za odpowiedzi
  • Witam, idziemy na łączone urodziny do 6 i 6,5 latka. Z rozmowy z rodzicami wynika, że najlepszym prezentem byłoby coś co pozwoli dzieciom wyszaleć się ale w domu. Wiem, że mają piłki do skakania i wiszącą drabinkę. Prosze o pomoc !!!
  • Bo nam się podoba ale znajomy nam bardzo odradza, że ciężka w utrzymaniu, że zostają plamy jak coś się rozleje, że nierówna i dziecko nie pojeździ np. rowerkiem itp. Kostka byłaby na podjeździe do garażu i od furtki do domu.
  • Witam, wiem ze juz gdzies byl ten wątek,ale nie moge go znaleść. szukam sklepów internetowego (typu: crazyshop, frank herbert, fabryka form etc) z dodatkami do domu. Podrzućcie prosze pare linków. skonczyłam remont i szukam fajnych dodatków.
  • Za jakieś 2-3 tygodnie przeprowadzamy się do własnego domu. Do tej pory jedno i drugie miałam z kablówki i nie narzekałam. Ale u nas jest tak, że podłączają tylko tym co w bloku i w mieście. My będziemy mieszkać kilometr za miastem i już nam nie podłączą. Co u was się sprawdziło. Jeżeli chodzi o telewizję to zależy mi, żeby były kanały anglojęzyczne (raczej nie BBC, ale za to w jak największej ilości, także te dla dzieci). Innych wymagań raczej nie mam. Co tu się sprawdzi? "n" czy "Cyfrowy p...
  • dziewczyny podpowiedzcie coś niedługo się wybieramy w odwiedziny do rodziny, tzn będą to trzy rodziny i każdemu wypadałoby coś kupić, jak nic ciekawszego nie wymyślę to może pościel, ręczniki lub młynki do pieprzu, soli, wino/otwieracz cenowo tak do 50 zł, bo oprócz tego będzie tam czwórka dzieci, więc każdemu też coś trzeba kupić czekam na pomysły :)
  • Czy orientujecie się gdzie można kupić nieużywane zabawki z bohaterami tej bajki? Z góry dziękuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się