domy

(375 wyników)
  • Ile powinien kosztować dom o powierzchni ok. 200 m2 w Warszawie usytuowany na działce 500 - 1000 m2. Zachęcam do dyskusji.
  • Tak się zastanawiam, dom wybudowany 7 lat temu 200 m z działką 1400 m w Ustanowie. Synek na studiach, wolałby kawalerkę a my jakiś mały domek energooszczędny.To ogólniki ale pytanie też jest ogólne: czy sprzedać teraz czy poczekać jeszcze parę lat?
  • Witam serdecznie Rozczarowany współpracą z agencjami nieruchomości, które biernie podchodzą do powierzonej sprzedaży proponuję atrakcyjną prowizję w wysokości 50 000 zł osobie, która znajdzie klienta na dom, który mam do sprzedania. Jeśli jesteś agentem, bądź masz szerokie kontakty biznesowe, potrafisz sprzedawać i chcesz podjąć się zadania zapraszam do kontaktu. Jest to uczciwa propozycja, więc na każdego potencjalnego klienta możemy podpisać umowę. Dom w stanie deweloperskim, pod Warszaw...
  • Dwa lata temu sprzedaliśmy duże mieszkanie na Mokotowie i za te pieniądze kupiliśmy działkę i wybudowaliśmy dom wolnostojący w Borowinie pod Konstacinem. Od tego czasu mamy strasznego doła! Ostrzegam: jeśli mieszkaliście całe życie w mieście , nie odnajdziecie się nigdy wdomu pod miastem!
  • Ostatnio napotkałam na ofertę "energooszczędny dom" bo miał ocieplone poddasze:) dobre... A pompa ciepła, wentylacja mech. z rekuperacją, kolektory, stacja uzdatniania wody czy system inteligentny dom może warto by było to dodać do swojej oferty...? Czy jest na rynku coś takiego?
  • Zastanawiamy się nad kupnem domu i ofertą dewelopera Mak Dom, mają trzy różne osiedla domów. Czy ktoś kupił dom na Saskim Zaciszu? Deweloper wygląda na solidnego, osiedle już jest gotowe no i mają świąteczne obniżki, tylko do końca roku. Podobno od stycznia te ceny już nie będą aktualne.. Jakie są opinie mieszkańców, wiem że kilka rodzin już się wprowadziło..
  • Bo mają dość codziennych dojazdów do pracy. Inną przyczyną jest kiepska infrastruktura. Są też i tacy, którzy doszli do wniosku, że mieszkanie pod miastem to może i fajna sprawa, ale cierpi na tym ich życie rodzinne i towarzyskie. mieszkaniowy.blox.pl/2012/01/Polacy-sprzedaja-domy-pod-miastem-Maja-dosc.html
  • Proszę o podanie ZREALIZOWANYCH inwestycji - godnych polecenia: Kryteria to: Cena 1,5 - 2 mln Lokalizacja 13-20 km od centrum Warszawy (rotunda) Pozdrawiam.
  • ludzie , gdzie mam kupić dom pod Warszawą, (najlepiej na strzeżonym osiedlu). Szukam już pół roku, interesuje mnie południe wawy i okolice piaseczna, duży wybór ale prawie same miny. Wszystko budowane niechlujnie szybko i do d...
  • forsal.pl/artykuly/614907,zalamanie_na_rynku_domow_przeceny_siegaja_60_proc.html
  • Witam, poszukuje do szybkiego kupna domu w cenie do 1mln po zachodniej stronie Warszawy. czy znacie może jakieś inwestycje, zlokalizowane w bliskiej odległości od WKD lub PKP i szkoł oddalone nie dalej od Warszawy niz 25 km Z góry dziękuiję za namiary Pozdrawiam Tomek
  • Witam jestem zainteresowany domami wolnostojącymi w Solcu k. Konstancina. Sprzedaje firma WAN S.A. czy ktoś miał doczynienia z tym developerem? Co sądzicie o domach w tej lokalizacji?
  • Witam, zamierzam kupić dom wolnostojący na strzeżonym osiedlu w okolicach Piaseczna/Konstancina. Biorę pod uwagę inwestycje: Ustanów Parkowa, (Ustanów), Park Chojnów (Solec firma WAN SA). Są to domy już oddane. Szukam opinii na ich temat w.w. inwestycji lub może jakieś inne propozycje. Może ktoś ma doświadczenia w negocjacjach z developerami sprzedaj ącymi domy wolnostojące pod Warszawą?
  • dom(7)

Cała dyskusja koncentruje się na cenach mieszkań. Ja szukam domu na południowych przedmieściach Warszawy . Rok temu nie kupiłem bo miały ceny spadać. W tej chwili to co oglądałem (nie będę reklamował) zostało sprzedane a ceny poszły w górę i devy nie są skłonni do takich rabatów jak rok temu. Wiem jedno dałem ciała bo słuchałem samozwańczych "ekspertów od spadków cen nieruchomosci"
  • Witam, chcemy kupić dom pod Warszawą. Jest spory wybór,ceny zróżnicowane. Pytanie czy warto płacić cenę nieco wyższą developerowi za dom na osiedlu strzeżonym z ochroną i monitoringiem (Solec, Ustanów, Józefosław), czy może jednak kupić taniej dom w podobnej lokalizacji na rynku wtórnym i samemu zadbać o bezpieczeństwo. Pzrepraszam za być może głupie pytanie: czy domy na osiedlach strzeżonych są lepszą inwestycją od domów które nie są na takich osiedlach a standart podobny? By...
  • Ja kupiłem. I teraz mam... Polecam kontakt z lokatorami (telefony na banerach) jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem. Dowie się znacznie więcej niż od dewelopera. Bo tak to wygląda na ich stronie: www.elmis-invest.pl/inwestycje_w_trakcie_realizacji.php?id=39 A tak w rzeczywistości: picasaweb.google.com/100929636583516380970/VillaJulia012012?authuser=0&feat=directlink Ogłaszam konkurs typu – „znajdź różnicę”:) A tak wygląda droga dojazdowa do tych „luksusów&#...
  • Czy takie domki trafiają się w poblizu Warszawy ?
  • Czy kupilibyście nowy dom 130m2 w małym osiedlu w otulinie kampinoskiego parku narodowego za 399tyzł? Działka mogłaby mieć 500m2 W bezpośrednim sąsiedztwie tylko nowe domy i las? Dojazd do Łomianek zajmie około 10-12min samochodem? Co o tym myślicie?
  • Na forum osiedlowym "Ogrody Jeziorowa" pojawił się tekst opisujący doświadczenia mieszkańców w starciu z deweloperami. Można również uzyskać kilka porad jak ustrzec się przed podobnymi sytuacjami. Polecam lekturę przede wszystkim osobom rozpoczynającym przygodę pod tytułem : "kupię sobie nowy dom". Czasem warto uczyć się na doświadczeniach innych. Link do artykułu: ogrody-jeziorowa.waw.pl/viewtopic.php?f=24&t=243&sid=a6d1d957a06520d5ecaa916e9e37c1b2
  • Domy w Polsce są jeszcze bardziej przewartościowane niż mieszkania. Polecam porównać ceny domów w UK (Londyn) z cenami w polskich miastach. www.hbosplc.com/common/includes/latestregionalsummary_lbg.asp?region=london I od razu wyjaśniam, że Greater London to miasto Londyn wraz z najbliższymi przedmieściami (łącznie ok.8m ludzi), czyli taka Warszawa plus najbliższe okolice typu Piaseczno/Pruszków/Stare Babice/Izabelin/etc. Poniżej link: en.wikipedia.org/wiki/Greater_Lond...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się