ja mam

(4 wyniki)
  • Witam serdecznie i podrawiam wszytskie forumowiczki. bardzo sie ciesze ze trafiłam na wasze forum bo bardzo przyblizyłam sobie temat ZUM a byłam całkiem zielona. mam synka ktry ma prawie 2 miesiace i jest wczesniaczkiem. od urodzenia były kłopoty z jedzeniem ale mówiono mi to wczesniak mimo ze urodził sie wielki i zdrowy ( 33 tydzien ciazy 2790 waga ) i oddychał sam lekarze mydlili mi oczy ze jego niechec i słabe jedzenie to wczesniactwo Okazało sie ze myslili sie Kiedy trafilism...
  • mam paski multistix.Mala skonczyla brac antybiotyk na zapalenie pecherza,teraz bierze na noc furagin.badam mocz paskami,a dzisiaj zauwazyłam po południu na polu ertrocyty kolor prawidlowy,ale gdzies tam przebijala 1,2 blado zielona kropeczka.Nie wygladalo to jak slad czy wiecej bo tam jest to intensywne.W Nastepnym moczu badanym były juz normalne erytrocyty tzn ten pomaranczowy kolor..wczesniejsze mocze tez oki,a mocz badany dzien wczesniej w laboratorium prawidłowy.Wiele badan wczesni...
  • Mam dziś doła psychicznego i musze się chyba wyżalić. Mój synek ma 1,5 roku wodonercze stwierdzone w okresie prenatalnym, jest po cystografi i urografi które nie wykazały przyczyny zalegania moczu. A dlaczego dziś jestem wściekła... w pażdzierniku zlecono nam renoscyntygrafie termin dostaliśmy na luty... w lutym zepsuł się aparat i przenieśli nas na czerwiec...badanie zrobili /Dzięki Bogu!/ ale w ramach strajku nie opisali badania i odwołali nam wizyte z lipca... termin kolejny w...
  • Nie udalo mi sie wyslac priv(odbil sie) wiec pisze tu: Chcialabym dopytac sie o to co pisalas na forum o refluxie i cystografii na Szaserow. Wyczytalam, ze jakis lekarz mial watpliwosci co do jakosci zdjec z cystografii i podejrzewam, ze mialas na mysli lekarza z innej placowki. Pytam dlatego, ze moja corka miala robiona cystografie wlasnie na Szaserow, troche nam to badanie kiepsko poszlo, bo mala za nic nie chciala sie wysiusiac w trakcie badania, wiec zdjecia sa troszke niepelne. Po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się