ja mam

(16 wyników)
  • za 2 kg będę ważyc znowu tyle samo, ile ważyłam zanim rozpocżęłam diete, ręce mi opadły, w sumie 5 tydzień diety w tym drugi tydzień II fazy przytylam znowu tamte utracone kilogramy wrocily prawie w calości nie wiem co robic mam wrazenie ze spuchlam i jestem zniechecona czy zaczynac od początku pierwszą faze ? jak mi radzicie? pozdrawiam serdecznie
  • Witam :) I mam takie pytanie... Dieta SB bazuje na pokarmach o niskim indeksie glikemicznym, tymczasem w książce Agatstona marchew jest zakazana. A przecież surowa marchew ma IG bodajże 30 czy coś koło tego. Czy to możliwe, że wkradło się przekłamanie, bo autor miał na myśli gotowaną (której IG jest dużo wyższy?) Czy rzeczywiście z marchwią surową jest coś "dietetycznie nie tak"? Jeśli tak, to co? Może coś o tym wiecie?
  • mam problem bo nie wiem co mam zjeśc w szkole...przez kilka dni nie jadłam nic od 7 do 16 ale na bardzo złe mi to wychodził chodziłam zła i wogóle miałam kiepski chumor... wiem ze moge zjeśc orzeszki a ile moge zjeść brazylijsckich??...za odp. z góry dziękuje;)
  • kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,48634,158405.html b. ciekawe - wychodzi na to że alko pomaga schudnąć! (obniża insulinę. jakoś to chyba przeczy temu co w naszej biblii napisane:)
  • 20.02 zaczęłam SB, schudłam z 58 kg do 54 i byłam naprawdę zadowolona, choć nie stosowałam diety restrykcyjnie. Dietę skończyłam po jakimś miesiącu, a w tej chwili ważę 53 kg przy 167 i jem naprawdę wszystko (w rozsądnych ilościach), co prawda nie wróciłam do cukru w kawie, ale jem słodycze codziennie. Dlaczego nie tyję? bo oprócz zmiany nawyków żywieniowych po SB (jem chrupkie pieczywo, prawie nie jem ziemniaków, jem dużo owoców, teraz głównie arbuzów, 1/4 arbuza dziennie- jestem...
  • Jestem ciekawa czy są naprawde fajne..Ogladalam dzis w empiku dwie, jedna z przepisamy latwe i szybkie czy cos takiego i druga i jestem ciekawa, czy sie naprawde sprawdzaja. Jesli ktos je ma czy moglby cos napisac:) Z góry dzięki :)
  • Jejku,na śniadanko zjadłam omleta z 2 jajek z pieczarkami,papryczką i plasterkiem chudej szybki i miałam wyrzuty sumienia,że tyle zjadłam :) Na obiadek pół pierśi z kurczaka i sałatkę i znowu te wyrzuty sumienia :) Ostatnia moja dieta polegała na liczeniu kalorii i ta dieta SB jest rozpustą :) hihi. Aha,jak już piszę to mam pytanie-bo jestem na diecie od wtorku(dzisiaj czwartek) i nie widzę zmian na wadze :( Czy może to być wina okresu? Rozpoczęłam dietę w trakcie miesiączkowania. ...
  • witaj! Ja w sprawie hula hop....bo tez wpadlam kiedys na taki pomysl, ze wymodeluję talię wyginając śmialo ciało w hula0-hop obręczy:) Robiac zakupy w jakims markecie przykłulo moją uwage hulahop w zawrotnej cenie 2,50...i odkrylam, ze nie umiem nim krecic...hula - hop spada....a w dziecinstwie pamietam, ze krecilam...choc jako chudzielec nie mialam bioder;) wiec to pewnie wina hula - hop...uznalam ze moze jest za lekkie...bo w sordku jest puste...Jakie jest Twoje???jak powinno ...
  • Witajcie, równo rok temu zaczęłam dietę. W kwietniu 2010 roku ważyłam 83-84 kg, teraz to nawet nie pamiętam. Dziś ważę 59-60 kg w zależności od dnia. Od listopada to już III faza, staram się jeść normalnie ale bez objadania się. Zrezygnowałam z ziemniaków, białego chleba - do dziś ich nie jem. Słodycze od czasu do czasu zdarza mi się zjeść. Makaron, mąkę zawsze wybieram z pełnego ziarna. W tej chwili moim największym problemem są puchnące nogi - to jakiś problem z krążeniem, bardzo jest...
  • Hej! Mam do zrzucenia BARDZO dużo, bo aż 18 kg. To znaczy chciałabym tyle schudnąć chociaż wystarczyłoby 13kg. Boję się, że mi nie wyjdzie, że załamie się w połowie drogi i będzie po odchudzaniu. Co ja wtedy zrobie? Chyba wpadne w depresje i znienawidze siebie jeszcze bardziej:( P.S. jestem w 7 dniu I fazy.
  • Wczoraj inaugurowałam przejście do 2 fazy i w związku z tym postanowiłam dać sobie nagrodę. Wymarzony od tygodnia jogurcik truskawkowy... ( nawet nie chciałam czekoladki ) i wiecie co ??? Był okropnie slodki :-( Chyba przez ten czas odzwyczaiłam się od słodyczy :-D co mnie bardzo cieszy :-)))) wracam do naturalnego z mrożoną truskawką ewentualnie :-)
  • Cześć dziewczyny:) Sporo czasu minęło od mojego pierwszego podejścia (całkiem było udane, -3 kilo po 1 fazie, przeszłam to lekko i przyjemnie, spodnie sie zrobily sympatycznie luzne) tylko że przejscie na 2 faze to byla katastrofa; głównie pod względem slodyczy, tak jakby jabłka na które się rzuciłam przypomniały mi o cukrze- i koniec :( później starałam się uważać co jem, z chlebem pożegnałam się już dawno i nie tęsknię, no ale te cholerne słodycze..ale mamy nowy rok, święta się ...
  • W trakcie pierwszego tygonia a dokładniej 5 dnia schudałam 1 kilogram a od tamtej pory nawet deko. Nie przejadam się a wręcz chodze głodna więc nie wiem czym to jest spowodowane. Moją wagą wyjściową było 54 kg przy 165. Może wyda wam się to zabawne ale dla mnie nie jest:( Proszę o radę te bardziej i mniej doświadczone koleżanki. Pozdrawiam i buziaki.
  • Jestem zrozpaczona, bo nie schudłam tyle ile w zeszłym roku. Ale przeanalizowałam swój jadłospis i autorytarnie stwierdzam, że nie jest to dziwne. Tylko wydawało mi się, że tak się rygorystycznie traktuję.. jak podliczyłam swoje grzechy 2-3 op. fety ok. 400g sera 17% 450g orzechów (to już brakujący kilogram :) opakowanie parówek 2 butelki wina 2 piwa przegięłam też z dozwolonymi: ok. 1,5 l jogurtu 4 mozarelle trzeciego dnia poległam i zjadłam paczkę chipsów i 3 piwa..,...
  • dziewczyny jak wam idzie ile do tylu kilogramow cos ostatnio sie opuszczamy z tym forum:))najbardziej jestem ciekawa tych osob, ktore zaczely tak jak ja 27.02,prosze piszcie co i jak u was moze jakies dobre rady?:)
  • wasz wiek(29)

Dziewczyny. Ile liczycie sobie wiosen? To pytanie z sufitu, ale milo wiedziec z kim plazuje;-). Oczywscie, o ile wiek mowi cos o nas;-). Ja mam 26 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się