ja mam

(8 wyników)
  • kobietki, ja zaczałem dzis, start waga 103, żona mi posilki przygotowuje, ale ten zimny szpinak na obiad stawal mi w przelyku...
  • Witam... od jutra mam zaczac DK...siedze juz 2 dzien czytajac wszystkie Wasze spostrzezenia,zalecenia,porady,sugestie...i coraz bardziej sie boje.nie wiem czy ta dieta wogole ma sens w moim przypadku,poniewaz ja juz prawie od 2och tygodni nic nie jem i nie schudlam nawet kg...nie jem wogole ziemniakow ani chleba...tylko jakies saltaki i woda (tyle ze gazowana)...mam 170 wzrostu i waze 60kg.tak naprawde ta waga tez nie jest dla mnie az taka wazna byle by nie bylo sadelka..sprobuje sob...
  • mam pytanie. jeśli opuszczę posiłek to przerywam dietę? mam dzisiaj szósty dzień. miałam zjeść kurczaczka z sałatką i tak zrobiłam, ale czuję się starsznie pełna i nawet nie chcę mi się myśleć o tych dwóch jajcach i marchewce na kolację...
  • Zaczynam od jutra tj.2.11.08...startuje z wagi 69.50kg.Chyba wytrwam!?..hmm Kto dołączy?
  • Zaczełam od dzisiaj dietkę, mam nadzieję ze wytrwam, kiedys ją stosowalam i niestety wróciło to co zgubiłam :( ale to przeze mnie, złe nawyki wróciły. Mam nadzieje ze z waszym wsparciem przetrwam do końca i utrzymam swój wynik na dlugo :) bo wiem że efekty są i to duuuuuuuuuuuuuuże. A może ktos tez dzisiaj zaczyna??
  • w szóstym chyba dniu jest podany kurczak tylko w jakiej postaci go przygotować?? czy ma być pieczony czy smażony a może gotowany?? i jaka część tego kurczaka?? jestem trzeci dzień na tej diecie a już jestem osłabiona i kręci mi się w głowie. czy to normalne??
  • Naczytałam się sporo o tej przecudownej diecie i nabrałam ochoty na sprawdzenie samej siebie. Bardzo lubię piwo tak więc bede miała okazję odwyknąć trochę od niego...:((( pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i proszę o trzymanie kciuków za moją wolę - oby silną
  • hej z jaką wagą startujesz bo ja 74kg, boze ale gruba jestem,masakra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się