Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      ja mam

ja mam

(13 wyniki)
    • A ja mam juz dosc calego tego sztucznego szumu wokol Religi, piania z zachwytu nad jego osiagnieciami i wynoszenia go niemal na oltarze. Co to za lekarz, ktory przez cale dorosle zycie pali papierosy? Zachorowal na agresywna postac raka na swoje wlasne zyczenie i do tego dawal zly przyklad innym. A to ze ratowal zycie innych ludzi? Kazdy lekarz robi DOKLADNIE TO SAMO!!! Taki po prostu zawod.
    • jak w tytule szukam,bo jak dotąd nie znalazłam,pozdro:)
    • Witam wszystkich Chcialabym powiedziec jak wyglada zluzba zdrowia w Holandi i w Polsce.My Polki jezdzimy do Polski leczyc sie.W Holandi maja dobra aparature,wszystkie lozka telefon,lekarz po pacjeta wychodzi i podaje reke ale uwierzcie slaba wiedze medyczna,w Polsce mamy lekarzy z duza wiedza,oczywiscie sa wyjatki .Mieszkam w Holandi 15 lat i to co mnie spotkalo i nie tylko mnie to karygodne.Zeby opisac wszystkie zale na lekarzy holenderskich zaielo by mi ...
    • Dlaczego nie reaguje Pan natychmiast na wszechobecne lapownictwo w sluzbie zdrowia?
    • Studiuję w Warszawie na prywatnej uczelni. Dowiadywałam się i szkoła ta nie ma podpisanej umowy z żadną przychodnią. To gdzie ja mam sie udać do lekarza. Wiem, że mam możliwość wypisania sie z przychodni w moim mieście rodzinnym ale nie chciałabym tego robić. Podobno studenci mogą być zapisani do dwóch przychodni, studenckiej i w swoim mieście. Bardzo proszę o poradę osoby które się w tym systemie orientują.
    • Rozmyślam nad rozpoczęciem licencjatu na AM w W-wie. Mam dwoje dzieci 3 i 5 lat, a więc niezupełną swobodę . I niepokój jak czasochłonna będzie nauka, jak ogromna wiedza do opanowania (czy mój przeciętnie chłonny umysł podparty zaangazowaniem, uwagą i obowiązkowością podoła?)Co lepiej wybrać pielęgniarstwo czy położnictwo nie mając w planach emigracji po prostu chcąc pracować w ważnym, potrzebnym zawodzie?
    • www.tvn24.pl/-1,1503681,wiadomosc.html Wiecie co? Zawsze gdy mam wątpliwości czy warto, wystarczy, że przeczytam komentarze takie jak te pod powyższym tekstem.
    • Jakies doswiadczenia, sugestie. Bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje.
    • mam leczonego zęba kanałowo i już wydałam na niego 165zł!!! a on jeszcze nie jest skonczony! aż boje się co to będzie przy następnej wizycie.Oni chyba pogłupieli! Jestem studentką i żyje za 600zł miesięcznie i z czego ja mam potem niby żyć( aż się dzisiaj popłakałam)Albo trafiłam na bardzo drogi gabinet albo w niedługim czasie będe bez zębów.
    • ..bo to ma sens, gbybys to szczepienie miala robione jakies 5 lat temu, a nie 20, wytlumaczyl mi to jakis specjalista, ja mam podobniez w najlepszym wypadku ( bo wciaz jestem przed wynikiem ) bakterie tej choroby
    • Musze to z siebie wyrzucic... Wrócilem nie tak dawno do kraju po kilku latach studiow w Stanach i zatrudnilem sie w firmie z branzy medycznej. I jestem w szoku! Czy w Polsce nie ma normalnych profesorow wdziedzinie medycyny? Bo to co do tej pory zdazylem zobaczyc to jeden wielki beton z poprzedniej (albo i jeszcze ze wczesniejszej) epoki, arogancja, i z nielicznymi wyjatkami, nieznajomosc nawet podstawowych zasad kultury Czy firma i ja mamy pecha do takich ludzi, czy ta...
    • Mam takie pytanie co moze oznaczać stwierdzenie ginekologa ze macica jest troche powiekszona? Mam zalozona wkladke antykoncepcyjna juz 2 lata do tej pory moje miesiaczki byly regularne ,w tym miesiacu miesiaczka spoznia sie juz 5 dzien jestem zalamana mam 2 dzieci i 35 lat nie chce wiecej dzieci zrobilam test ciazowy na 3 dzien gdy miesiaczka nie wystapila i wyszedl negatywny w czwartym dniu bylam u lekarza ale wiem ze to zawczesnie na stwierdzenie czego kolwiek.Czy komus cos sie ...
    • Czy...(8)

...czy jest na tym forum ktos, kto jutro zaczyna rezydencje?... i ma dzisiaj mroweczki w raczkach, nozkach i brzuszku? Jest podniecony do granic mozliwosci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się