ja mam

(4 wyniki)
  • Witam jesteśmy z Poznania mój synek Krzyś urodził się z prawostronnym rozszczepem wargi i podniebienia(27.05.2004r.).Krzyś jest po 4 zabiegach przeprowadzonych w poznaniu na ul.szpitalnej a to i tak nie koniec.Pan doktor powiedział nam że Krzysiem zajmie się teraz chirurg szczękowy.Mój Boże zastanawiam się ile jeszcze mój synek będzie musiał znieść tych zabiegów tym bardziej że naczytałam się na forum o Warszawie w której liczba zabiegów jest mniejsza.Niestety mnie nikt nie mówił o W-wi...
  • Witam otóż mam wielkąą prośbę. Chciałabym dowiedzieć się więcej ( z doświadczenia) o operacji nosa po lewostronnym rozszczepie. JAk długo się po niej dochodzi itp. i czy 17 lat to nie zawcześnie? (aczkowiek przediał to 16-18 ale widząc niektóre tematy osoby mające ok. 25 lat się na to decydują? ) Hmm. proszę o pomoc! Z Góryy ślicznie dzięękuję
  • Kochani rodzice czy ktoś mógłby mi polecić logopedę dla rozszczepka w Katowicach Mam również pytanie dot. terminów w Imidzie, ja mam termin na luty 2009 wówczas synek bedzie mial 9 miesiecy i nie moge pozwolić sobie na przesuniecie tego terminu, czy ktoś się orientuje jak obecnie wygladaja terminy w Imidzie? Pozdrawiam
  • Mam pytanie, czy jest ktos na forum kto zdecydowal sie na drugie dziecko majac pierwsze z rozszczepem wargi i podniebienia? Mam potezny dylemant statystyki mowia - 4% - nie wiem czy to duzo czy malo. Dziekuje Sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się