Forum Zdrowie ZEZ isko
ZMIEŃ
      ja mam

ja mam

(7 wyników)
    • Mam 37 lat i do tej pory żyłam w przekonaniu,że osoba dorosła jest skazana na tę wadę.Okulistka , u której byłam ostatnio z inną sprawą bynajmniej nie uswiadomiła mnie , że może być inaczej a ja nie pytałam. Czy więc mam szansę na pozytywny wynik operacji i czy ktoś jest w podobnej sytuacji?
    • hej:) rok temu (pod koniec kwietnia) mialam operacje na 1 oko w Krakowie. Moja wada to syndrom STD- ograniczona ruchomosc galek ocznych +zez naprzemienny. Po operacji p. dr stwierdzila ze nie bedzie mi potrzebna druga gdyż można "przedobrzyc", ale jescze mam pojechac na konsultacje (bede mogla pojechac tam dopiero za miesiac:/ ) Wszytsko byloby w porzadku gdyby od tygodnia nie bolalo mnie oko operowane- taki ból kłujacy od wewnatzrz. Mam tez wrazenie ze zez nasila sie w drugim- nieop...
    • Witam! mam 19 lat, w dziecinstwie mialam leczonego zeza rozbieznego - skutecznie. W wieku kilkunastu lat (12? 13?) zez wrocil, od tamtej pory jest nieleczony. Bylam u okulistki, ktora skierowala mnie na badanie zeza, ale pani doktor stwierdzila, ze kąt odchylenia to tylko 3 stopnie, co oczywiscie nie jest zgodne z prawda (zez zwlaszcza poglebia sie po pracy z komputerem, czytaniu, dlugim przebywaniu na sloncu). Bardzo zle sie czuje z moja choroba, ale nie wiem, co mam zrobic. Czy u Was ...
    • Kto ma z was kochani prawo jadzy i zeza:)? Co pół roku trzeba robić badania? Czy co? Na czym to wszystko polega?Chyba będę robiła prawko, ale najpierw chciałabym się wszystkiego dowiedzieć.
    • Proszę napiszcie gdzie na operacje na zeza z pozytywnym skutkiem. Jeśli ktoś z Was miał taki zabieg napiszcie,jestem ciekawa waszych opini czy wiek nie ma znaczenia,bo jestem po 30tce i już nie potrafię z tym życ. gdyby ktoś poinformował mnie byłabym bardzo wdzięczna. Straba wspomniała mi o Krakowie,proszę o więcej szczegółów,
    • czesc:) mam do Was wielka prosbe- jesli wiecie jak dojechac do szpitala w witkowicach to badzo prosze o jakiekolwiek info. jestem spoza krakowa wiec nawet najmniejsza wskazowka na pewno bardzo mi pomoze. wizyte mam 14.02 u dr. Bilskiej. Przekierowala mnie tam dr. Zamlynska moiwac ze mam bardziej skomplikowana wade, z ktora wlasnie ten lekarz moze lepiej sobie poradzic z uwagi na wieksze doswiadczenie...czy moze ktos z Was byl leczony u dr. Bilskiej? ja dzisiaj tam dzwonilam i p...
    • Witajcie bycmoze moj post zostanie usunięty, ale chciałabym zapytac Was Drodzy Forumowicze, co uważacie na ten temat?: -czy osoby, którym sie nie udało, nie mają prawa wyrażać rozczarowania i żalu na tym forum? -czy to forum powstało jedynie w celu wspierania osób, które są przed zabiegiem, a osoby, ktore są po- i to w dodatku z marnym skutkiem-nie maj a prawa wypowiedzi? Uważam, że jeśli zastanawiamy się na podjęcie leczenia z ingerencją, to powinniśmy rozważyć jaknajwięcej moż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się