leki

(21 wyników)
  • czy miał ktoś może taki przypadek że bioenergoterapeuta kazał odstawic leki????? megii777@gazeta.pl. pozdrawiam
  • serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34138,2282958.html "Pisma medyczne wydają wojnę producentom leków Będziemy publikować tylko te badania, które były od początku do końca prowadzone jawnie - zapowiadają naczelni 11 prestiżowych czasopism naukowych [...]"
  • GINJAL(13)

Ten sam lek, ten sam producent ( Ikong Pharmaceutical Industry). Skuteczność sprawdziliśmy i moja rodzina/ znajomi i ja. Ginjal to była nazwa wyłącznie na Polskę. Na Ukrainie nazywa się Złoty Konik. Z tą impotencją to bzdura, na opakowaniu napisane jest wyraźnie że pomaga/ stosować w kamicy nerkowej i żółciowej. Oraz w dnie moczanowej. Dystrybutor wymienia też to że stosowanie tego leku poprawia doznania :) Ale to kwestia priorytetów dystrybutora. U użytkownika tego forum kupiłem i mogę coś n...
  • Chciałbym się dowiedzieć czy ktoż z chorych na raka stosował ten specyfik i jakie było jego działanie oraz skąd miał DCA. Moja mama ma b. zaawansowany nowotwór kości (są to przerzuty z piersi) i teraz zaatakowaną wątrobę. Od roku stosujemy różne leki niekonwencjonalne, które jak do tej pory nie zawiodły ale teraz usłyszałam o DCA. Proszę o info.
  • Stosujecie leki homeopatyczne? Naczytałam się tak skrajnych opinii, że juz nie mam pojęcia czy jest sens próbować po nie sięgać czy nie, a z kolei jakoś nie lubię sięgac po farmaceutyczną chemię, mam wrażenie, że bardziej szkodzi niż pomaga.
  • Minister posłanka Kopacz niszczy zielarstwo w Polsce zakazujac sprzedaży ziół w sklepach zielarskich !!! Zioła kupują głównie ludzie ubodzy, emeryci, renciści. Minister zdrowia, który odbiera im szansę nabycia tych środków leczniczych i wyjścia z choroby świadomie skazuje tą grupę na śmierć lub kupowanie drogich leków w aptekach. Tu jak wiemy nie ma i nigdy nie będzie ziół bo w interesie farmaceutów jest sprzedaż drogich zachodnich leków, i co z tego, że o licznych działaniach uboczn...
  • Mam pytanie....mam 19 lat i od jakiegos czasu malem dosc dziwne objawy: wymioty itd....zrobilem sobie gastroskopie i okazało sie że mam 2 wrzody na dwunastnicy(8-10 mm).........biore antybiotyki i jeszcze jakies leki.....i niby po tej kuracji antybiotykowej wrzody powinny zniknac.....mam pytanie....co pozniej?!czy moge wrocic do normalnego stylu zycia,czy musze sie ograniczac, np nie pic alkoholu(czy moge wypic cos od czasu do czasu?)!!!prosze o odpowiedz!!z gory dziekuje!!
  • Maryniu ,jak bys mogla to napisz gdzie mogla bym porozmawiac z kims kto ma doswiadczenia z zapperem,i czyta ksiazki Huldy Clark. Ja od kilku lat uzywam zapper, czytam jej ksiazki. Uwazam ze sa fantastyczne, zaoszczedzily mi duzo zdrowia i pieniedzy. O wiele mniej wydaje teraz na leki, przy robieniu zakupow, na weterynarza.A zwierzat mamy nie mala gromadke.Nie dbam o to jak ktos nie wierzy,ma prawo,moze nie leczyc sie wcale. Ja jednak sprobowalam metode Huldy Clark, dlaczego ...
  • W rodzinie jest dziecko szescioletnie z bólami brzucha zdarzają się wymioty. Przy badaniach kału wyszło ze ma gliste ludzką. Zakupilismy specyfiko nazwie ParaProteX tylko na ulotce pisze ze mozna podawac tylko dorosłym. Czy podanie dziecku jest zabronione ,czy ktos to stosował i jakie są rezultaty przy glistnicy.Bardzo prosze o rade.
  • Chciałabym dowiedzeć się, czy ktoś korzystał z pomocy tej pani doktor (irydolog). Słyszałam o niej, że ma mnóstwo pacjentów i pomogła bardzo wielu chorym (nawet w przypadkach, w których zwykli lekarze nie dawali nadziei) i byłam w sobotę na wizycie. Niestety,leki, które mi przepisała,są bardzo drogie (miesięczna kuracja wynosi 400 zł) i zastanawiam się nad rozpoczynaniem kuracji. Czy warto leczyć się tymi preparatami,które pani doktor przepisuje? Są to preparaty ziołowe, sprowadzane z różnych...
  • Jestem ciekawa czy korzystacie z medycyny naturalnej od czasu do czasu, gdy zawodzą lekarze akademiccy, czy ufacie TYLKO naturze? Kiedy i jak zaczęła się Wasza przygoda z naturalnymi metodami leczenia? U mnie zainteresowanie to pojawiło się po powrocie z pierwszej wędrówki po Afryce. Kiedyś dokuczały mi bóle miesiączkowe- ponoć nieuleczalne. Wspominam to jak koszmar. Tony lekarstw przeciwbólowych (potem wrzody na żołądku). Ten problem dopadł mnie nad jeziorem Kariba, północne Zimba...
  • Produkcja leków homeopatycznych jest bardzo tania. Składają się one głównie z wody lub innego rozpuszczalnika. W jednym z popularnych specyfików substancję czynną stanowi wyciąg z wątroby kaczki. Wyliczono, że z jednej kaczki można wyprodukować leki wartości 20 mln dolarów. Koncerny produkujące homeopatyczne specyfiki zarabiają spore pieniądze, sprzedając leki co najmniej wątpliwej skuteczności. Na opakowaniach nie spotkamy informacji, że ich działanie nie jest potwierdzone naukowymi b...
  • Anry(25)

• od tygodnia bardzo bolą mnie nogi od kolan do stóp.Nie jest to uczucie ciężkosci,ale bólu i to takiego że mam wrazenie ze nogi mi się uginają i dalej mnie nie poniosą.smarowanie masciami z kasztanowca nie pomaga,Ból ten czuje mniej gdy idę np: na spacer a gorzej gdy chodze po domu przy pracach domowych.
  • Witam, poszukuję ziół do leczenia reumatyzmu u siedmioletniej córki. Może ktoś wie jak je sporządzić? Pozdrawiam: Rafał
  • co z tym robic? mój syn /21 lat/ od 18 lat ma stwierdzone nosicielstwo, wyniki ma niezle ale nie najlepsze wątroba powiększona, śledziona również.. chciałabym mu pomóc..do kogo sie zgłosić? czym leczyć? znacie liver aid-taki chiński lek?
  • bo nie wiem gdzie już szukać pomocy. Ostre, przewlekłe (od 3 lat) biegunki. Żadne chemikalia nie pomagają. Herbaty ziołowe są dobre tylko na krótkie chwile. Biegunki wraz z nietrzymaniem stolca. Nie wiem co robić? Co robić? Wszystkie badania OK? Nie znaleziono dotychczas przyczyny!!!
  • www4.dr-rath-foundation.org/open_letters/open_letter_2008_07_17.html chce zapytac tutejszych co sądzą o publikacjach new york times, tego najbardziej wplywowego dziennika w USA. uwazam ze trzeba rozmawiac a nie taić ten temat. zapraszam do wypowiedzenia się. dziennik nas okłamuje ? a jesli tak to czemu o tych kłamstwach tak cicho...
  • Czy możecie mi wyjaśnić w jaki sposób dokładnie dziedziczy się rodzinne obciążenie/ryzyko do zachorowania na raka. Czy np. jeżeli jestem mężczyzną, a moja babcia (matka mojej mamy) zmarła na raka mózgu, to w takiej sytuacji ja również należę do grupy podwyższonego ryzyka? dziękuję za wyjasnienie
  • Jestem naprawde podłamana. Jestem alergikiem od dawna ale dopiero teraz zrobilam testy alergicze (jestem uczulona na pyłki wszystkich drzew i roztocza). Objawy posiadam chyba wszystkie mozliwe, od skóry począwszy na astmie konczac. Ale ile do jasnej cholerki mozna brac lekow?!Tych wszystkich Zyrtec'ow,Salbutamolów i innych?? Efekt jest taki, ze watroba siada a pupa rosnie:-( Jejku...czy naprawde natura nie wymyslila nic, co mogloby pomoc? Szukam jakichs metod naturalnych ale bezs...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się