odchudzanie

(104 wyniki)
  • znacie jakieś fajne suplementy diety, które skutecznie wspomogą odchudzanie?
  • Obuwie na odchudzanie czy to możliwe ?
  • Ostatnio w badaniach TSH wyszło że mam niedoczynność tarczycy...nigdy wczesniej nie robilam takich badań. Teraz zalecił mi je ginekolog w zw. zbrakiem okresu. Jednoczesnie od kilku miesięcy intensywnie odchudzam się/pod okiem specjalisty/...schudlam ponad 20 kilogramow. Czy te wyniki mągą być związane z odchudzaniem???
  • Biegam, trzymam dietę (nie jakąś specjalną, poprostu mż), a w ciągu miesiąca na wadze ubyło tylko 1,5kg. Myslicie, że wszystko jest ok? Czy że to objaw, że robie coś źle?
  • Strasznie żal, zwłaszcza pracowników Agory, w której z powodu sytuacji finansowej stołówki są zamknięte i odchudzanie jest obowiązkowe!
  • na bank nie jestem w ciazy, bo robiłam test, a spoznia mi sie okres. pare lat temu leczyłam nieregularny okres i mam nadzieje ze to nie wroci. ale pomyslam, ze może to do mojego odchudzania. bo schudlam bardzo duzo w krotkim czasie na głodówkach i odstawilam słodycze (9 kilogramów w miesiac) i zastanawiam się czy to moze byc od tego. czy diety maja wpływ na okres?
  • Czy odchudzanie (raczej intensywne) w czasie brania tabletek może być przyczyną plamienia?
  • Cześć! Chciałabym schudnąć i rozpoczynam dietę, ćwiczenia i do tego chciałabym brać tabletki Linea wspomagające odchudzanie. Sęk w tym, że biorę tabletki antykoncepcyjne i zastanawiam się czy podczas brania tych tabletek można zażywać tabletki na odchudzanie?
  • Witam!!! Poradżcie mi co mam spożywać,bo staram się dużo nie jeść a na moim brzuchu odkładają się zwały tłuszczu. Czy są jakieś skuteczne tabletki na wchłanianie tłuszczu.A może jakaś dieta!!! Pomocy!!!
  • Co sądzicie o tych pasach odchudzających np. ABGYMIC itp ,moze któraś z was używa to prosze o opinie pozdrawiam
  • Czy w trakcie brania tabletek anty...mozna rozpocząć intensywne odchudzanie?? Czy nie ma przeciwskazań??? niestety bardzo przytyłam i muszę coś z tym zrobić.Same ćwiczenia nie pomagają.
  • Zrzucialam w 1,5 miesiaca 8 kilo ale teraz jakoś okres mi się spóźnia. Pewnie to wina odchudzania. Czy któraś tak miała i jak sobie z tym poradziła? Pozdrawiam Kasia
  • dziewczyny podpowiedzcie moze z doświadczenia coś będziecie wiedziały od dwóch mc zaczełam lekkie odchudzanie pije różne herbatki, jem błonnik i chrom , nie pije napojów gazowanych o połowe mniej jem , trochę ćwicze na brzuszki codziennie i na nogi i czasami jeżdze na rowerze i przez dwa mc przytyłam 4 kg o co tu chodzi?
  • witajcie, jestem inż. technologii żywności o specjalności żywienie człowieka. Otworzyłam ten wątek dla osób, które nie oczekują niemożliwych cudów w dziedzinie odchudzania,nie poszukują cudownych diet-skutecznych i szybkich, ale dla tych które chcą trochę poczytać o zdrowym odchudzaniu. Jeśli ktoś ma ochotę napisać prosze to zrobić tutaj bądź na maila mala_megi@op.pl
  • Witam, zdecydowałam, że w końcu muszę się za siebie wziąc, mam na myśli mój wygląd. Ważę 65 kg przy 177 cm i chciałabym trochę zrzucic, ale przede wszystkim umięśnic ciało. Zapiszę się na siłownię i będę raz w tyg. chodzic na basen (siłownia 2 razy w tyg.). Do tego mogę cwiczyc z motylkiem. Ograniczę słodycze do minimum (moja zmora) i zamiast jeździc do pracy, czy na uczelnię, postaram się więcej chodzic. Czy to wystarczy? Może polecacie coś jeszcze? Pod koniec marca jadę w góry i m....
  • fajny pomysl z grejfrutami odchudzam sie juz dlugo i schudlam ponad 7 kilo w trzy miesiacie tylko bedac na diecie i przy braniu formoline :):) a grejfruty sa baaardzo dobre:)
  • Chciałabym schudnąć 8kg. Piłam już wszelkiego rodzaju herbatki wspomagające odchudzanie, ćwiczyłam itd. itd. Czy głodówka to dobry sposób? i czy to prawda, że jeśli nie będzie się jadło przez około 3 dni to potem się już nie chce jeść? Podzielcie się doświadczeniami, może Waszego odchudzania? Pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedź:)
  • Ktoś tak ma? Ja już mam dosć! Całe moje zycie to wieczne odchudzanie, a potem zaraz tycie. I wiecie co? Nie tyję kilko czy dwa, ale 10 - 20 kg. Tak ciężko to zrzucić. Nie mogę normalnie jeść. Muszę wciąż uważać co i ile jem. Wszystko zaczęło sie od niedoczynnosci tarczycy. Teraz juz niby jest ok, ale tycie pozostało. W ciązy zawsze przybieram malutko: w pierwszej 10 kg, w drugiej 6 kg, a w trzeciej 8. Zawsze po porodzie ważę tyle, co przed ciążą...Tylko zaraz potem tyję. Teraz mam...
  • Czy ktos skorzystał z metod odchudzania proponowanych przez Centrum Leczenia Otyłości we Wrocławiu. Mam 170cm wzrostu, ważę 80kg, chciałabym schudnac ok 15kg. Kilka lat temu intensywnie sie odchudzalm i schudlam do 55kg, niedawno tonadrobiłam. Czy któras z was korzystaa z tego Centrum i z jakimi rezultatami???????????????????????
  • witam pomóżcie mi!!! odchudzałam się z pomocą meizitangu i zelixy. nigdy nie miałam cery idealnej ale teraz jest masakra! czy to te toksyny wychodzą z organizmu czy co..? nawet nie idzie tego zamaskować! jakieś pryszcze, krosty, paprzą się, bolą... :( nic nie pomaga... :( pomocy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się