Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      odchudzanie

odchudzanie

(158 wyników)
    • Od wielu lat chodzę na aerobik, lubię to. Wcześniej chodziłam, bo właśnie lubiłam zajęcia przy muzyce, chodziło mi o utrzymanie sylwetki, kondycji itd. Teraz jest inna sytuacja, bo chcę i muszę schudnąć po ciążach, a jednocześnie nie mogę spędzać za dużo czasu w klubach fitness. Dlatego muszę wybrać to co pozwoli mi szybciej i efektywniej osiągnąć cel, czyli utrata wagi (oczywiście w połączeniu z dietą). Czyli, czy 60 min na bieżni (trucht, szybki marsz) jest w celu wyszczuplenia jest le...
    • Myślę, że dzięki wzajemnemu wsparciu można zdziałać wiele:)
    • Witajcie, mam pytanie. Czy używałyście kiedyś spodenek odchudzających (neoprenowych)? Zależy mi na "zgubieniu" kilku centymetrów w udach. Myślę oczywiście o połączeniu spodenki + ruch (vacuwell i orbitrek). Nie chciałabym jednak kupować czegoś co się komletnie nie sprawdza. Z góry dziękuję za wszystkie opinie i rady :)
    • Cześć! Czy próbowałyście już odchudzania w kapsułach na podciśnienie? Niedawno rozpoczęłam treningi w Vacu Centrum w Krakowie i jestem megazadowolona!:) Zachęcam Was do wzięcia udziału w ich akcjach promocyjnych. Na facebooku zorganizowali konkurs, w którym można wygrać karnety. Wystarczy podzielić się swoimi postanowieniami względem swojego ciała! www.facebook.com/vacu.centrum?ref=ts Zajrzyjcie! Ponadto, w tę sobotę odbędą się Dni Otwarte, możecie wówczas zobaczyć, jak wszystko wy...
    • Witam, od jakiegoś czasu chodzę na siłownię. Mój cel- schudnąć. Niestety efekty mizerne. Wprawdzie na siłowni jestem na razie raz w tygodniu, ale staram się 2 razy ćwiczyć w domu - rowerek i ćwiczenia na brzuch i nogi. Trener na siłowni ułożył mi dietę. Poniżej: 1. 75 g ciemnego pieczywa + serek wiejski lub 2 jajka lub mały tuńczyk (w sosie własnym) 2. 75 g ryżu lub makaronu + 75 g białego mięsa (pierś) lub ryba (bez panierki) + warzywa (ile chcemy oprócz grochu, fasoli) + ...
    • Na pewno każdy z was próbował na jakimś etapie swojego życia „redukować”, „robić rzeźbę” czy może po prostu „odchudzać się”. Niektórym udało się to całkiem nieźle, innym średnio a jeszcze inni pewnie stwierdzili, że to geny i zawsze już będą mieli wystający brzuszek i „oponkę”, „boczki” czy jak kto woli „koło ratunkowe”. Poniżej postaram się przedstawić kilka informacji (są to głównie moje doświadczenia i wnioski)...
    • Od tygodnia jestem na diecie 1000 kcal, staram się jeść dużo białka( z mięs tylko raz w tygodniu ryby)i warzyw, łykam Falvit. Trzy razy w tygodniu biegam (nigdy wcześniej tego nie robiłam), dużo spaceruję. I właśnie czuję się fatalnie, okropnie, jakby ktoś spuścił ze mnie powietrze. Nie mam na nic siły, najchętniej cały dzień bym leżała. Dlaczego? Co powinnam zrobić? Anemii raczej nie mam (ale raczej bo wyniki robiłam kilka miesięcy temu). Kupiłam magnez, co jeszcze waszym zdaniem ...
    • witam, czy ktos z was chodzil na masaze odchudzające? jakie skutki? ile powinno sie wziąć takich masazy?
    • hej! jestem na niskokalorycznej diecie i cwicze aeroby codziennie - jaki srodek, suplement diety zastosowac, jesli chce przyspieszyc odchudzanie i polepszyc wydolnosc w czasie cwiczen?
    • chcialabym zapytac czy ktos z obecnych wspomagal sie sauna w czasie odchudzania i czy faktycznie moze to przyspieszyc efekty diety niskokalorycznej i cwiczen (aerobik)? jesli tak, to jak czesto chodzic i na jak dlugo? do tej pory bywalam tylko rekreacyjnie, po silowni na 15 min.
    • Witajcie! Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć na temat odchudzania w czasie zażywania tabletek antykoncepcyjnych?? Ja moje biore już 7 lat (ponieważ sie leczę i tak zdecydował mój lekarz)i nie miałam problemów z wagą, ale od pewnego czasu nie moge WOGÓLE stracic na wadze. Zaczęłam ćwiczyć(już trzecoi miesiąc) 4-5 razy w tygodniu i cokolwiek bym nie robiła to nie chudnę:-(( A wystarczy, że sobie raz czy dwa razy pozwole zjeśc więcej, a już mi przybywa tu i ówdzie... Bardzo Was proszę k...
    • Witam, mam problem, wydaje mi się, że zwracam sie do własciwych osób, które moga mi cos poradźić. Od zawsze chciałam schudnąć, zawzięłam się w 2006r na poczatku września i do czerwca 2007 zrzcuiłam 15kg, ograniczyłam słodycze, zaczęłam biegac, chodziłam na basen. Było super sylwetka się znacznie poprwaiła, tak samo samopoczucie i samoocena. No i tak za ok miesiąc przyszło "załamanie". Przez zbieg okoliczności w domu znalazło się dużo słodyczy (mieszkam z rodzicami), nie wytrzym...
    • dziewczyny byłam w rewelacyjnym studiu odchudzania w warszawie na młocinach.pprfesjonalne maszyny,szybkie spalanie tkanki tłuszczowej,miła obsługa kameralne miejsce,a co najważniejsze bardzo tanie karnety.super odżywki odchudzające,niedawno otwarte.Gorąco polecam
    • cześć czy macie doświadczenie w odchudzaniu swoich facetów?
    • Cześć, mam pytanie do ekspertów :) albo osób z takim doświadczeniem. Za rok lub półtora chciałabym zacząć starać się o dzidziusia. Dzisiaj mam za sobą kilkanaście wahnięć wagi i stale albo chudnę, albo tyję. Trudno utrzymać mi wagę na stałym poziomie. Chciałabym "odtłuścić się", czyli zejść z ok.28 % tkanki tłuszczowej do poziomu 8-10 %. Zbieram się dość racjonalnie, tj. ćwiczę 2 razy w tygodniu długie biegi i 3-4 razy ciężkie treningi siłowe. Jem racjonalnie, choć bywa, że za dużo...
    • Kilka miesięcy temu w gazecie "JOY" przeczytałam cos takiego: Wystarczy nie jest : ryzu, makaronu, chleba, słodyczy przez 2 tygodnie, a do tego sytematycznie cwiczyc dziennie po 90 min (np. pływanie, rower, spacer) a to pozwoli na utrate około 8 kg W DWA TYGODNIE. Czy jest to mozliwe? Muszę schudnąc wlasnie 8 - 9 kg, jednak nie wiem jak sie do tego zabrać. Mysle ze tak jak napisalam wyzej, będę się do tego stosowac. Rozsadnie? Czy lepiej jakos innaczej to rozwiązac?
    • prosze podajcie mi adresy jakis dobrych ston o dietach i odchudzaniu gdzie moglabym poczytac na czy polegaja i jakies menu prosze zdesperowany grubas
    • Jak powinnam plywac aby schudnac,jak czesto i po jak dlugo ,jakim stylem ?
    • Wybieram się 18.08 na tygodniowy wyjazd do ośrodka Elf w Czapielskim młynie (wczasy odmładzająco-odchudzające). Czy któras z Was może już tam była albo się wybiera? Może są jakieś zabiegi godne polecenia? Wszystkie informacje są dla mnie cenne, ponieważ w zasadzie nie wiele o tym wiem :) Pozdrawiam serdecznie
    • 1.Czy ćwicząc aeroby z ciężarkami na nogach przyspieszam spalanie tłuszczu, czy może lepiej ćwiczyć z ciężarkami na rękach? 2. Co po aerobach jaki posiłek? wysokobiałkowy czy może skoro ćwiczę na wieczór to lepiej już nic po nim nie jeść? 3. Jak ćwiczyć biust by podniósł się trochę do góry ujędrnił a przy tym nie stracił zbyt dużo na wielkości? 4. Są otręby żytnie, pszenne i owsiane, które są najlepsze, biorąc pod uwagę, że się odchudzam? 5. Czy owoce suszone są wskazane dla odchu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się