odchudzanie

(9 wyników)
  • witam, mam 21 przez odchudzanie bardzo nierozsądne, schudłam do 51kg przy wzroście 172. półtora roku temu, ważąc jeszcze 58 straciłam okres po schudnięciu z 65. brałam harmonet przez rok bo tak mi ginekolog poradziła. teraz odstawiłam i dalej okresu brak - już 4 miesiąc... czy jeśli dalej tak będzie to za kilka lat mogę mieć problemy z ciążą? czy któraś z was takie coś przechodziła? czy powinnam brać pigułki anty tak jak pani doktor zaleciła? czy może jedynym wyjściem jest przytyć...?
  • Dziewczyny, prosze o radę jak schudnąć 15-20 kg bo o tyle mam za dużo. Czy któraś musiała schudnąć aż tyle? Czy używałyście L-karnityny? Proszę o rady. Moja nadwaga może być jednym z czynników problemów z zajściem w ciążę więc nie mam wyboru. Pięć lat słodyczy i stresów związanych m.in. z brakiem dzieci zrobiły swoje.Proszę o Wasze doświadczenia. Dzięki. Gosia
  • już regularnie ćwiczę (od 1 stycznia), ale chciałabym wspomóc się dietą, bo nic nie zrzucam poradźcie, jak wlaczyć z kilogramami (ten brzuch:( jaka dieta bedzie właściwa i nie zakłóci owulacji, ani mnie nie "wyjałowi", bo przecież w każdej chwili mogę zajść
  • W piatek podjelam drastyczna decyzje: po pierwsze rzucam prace :), od dzis na urlopie jaki mi przysluguje, po drugie: skupiam sie absolutnie na sobie. Doszlam do wniosku ze wszystkie moje problemy wynikaja z za duzej wagi, wiedzialam to od dawna ale faszerowalam sie chemia i mialam nadzieje ze jakos to bedzie... dzis wiem ze nie bedzie jak sie powaznie za siebie nie wezme. Wiec dzis - poniedzialek- startuje z 1. cwiczeniami 2. dieta 3. regulanym stosowaniem kosmetykow. I tu moje z...
  • Nie biore tego leku od 2 tyg., ale lekarz powiedział mi że ten lek wymaga "dłuższej" przerwy i w tym czasie mam nadzieję że zrobię wszystkie badania. Niestety nie wiem ile dokładnie powinnam odczekać m-cy zeby lek wypłukał sie z organizmu bo lekarz powiedział że nawet jeśli nie będzie go we krwi to napewno będzie jeszcze aktywny w tkankach. Zajście w ciąże w tym stanie kiedy lek jeszcze "działa" powoduje deformacje i bardzo straszne rzeczy. Dowiedziałam się dopiero teraz niestety...
  • po odchudzaniu zanikła mi miesiączka. czy sama wróci, czy powinnam brać jakieś hormony? trochę obawiam się zaczynać, bo hormony, to nie żarty. sama nie wiem.. z góry dziękuję za poradę.
  • Uruchamiam maly ranking dot. diety optymalnej Kwasniewskiego. kto wie o co chodzi niech napisze pare zdan. Jak dlugo stosuje ta diete, z jakim skutkiem, co wolno jesc i czego trzeba unikac. Czy mozna stosowac ta diete jezeli lykamy Metformax\Metformin?
  • witam kobitki -mam problem z waga , nikomu nie mowilam ale waze juz 80kg,wzrost158 i to jest STRASZNE , od ostatnich wakacji przybylo mi 15kg.rzucilam palenie i od 3 miesiecy nie pale biore tez progesteron- DUPHASTON mysle ,ze te 2 czynniki spowodowaly moja nadwage no i moje OBZARSTWO !!! ALE WIERZE ,ZE MI SIE UDA I SCHUDNE !!!zaczynam od jutra !!! jestem za leniwa na sporty ale mam w domu rowerek ,wiec sprobuje codziennie 5minut pojezdzic! nie bede jadla pieczywai ziemniakow !!!...
  • Dzisiaj rano zrobiłam test- 2 piękne grube krechy!!Był to mój 5 cykl starań i zupełnie nie spodziewałam się sukcesu!!To był tak bezobjawowy cykl , taki spokojny az podejrzewałam,że nic w tym cyklu się nie działo!!Co prawda nie myślałam tak intensywnie o staraniach jak wcześniej(celowo),znalazłam sposób- lekkie odchudzanie, no i moje myśli kierowałam głównie ku temu!Efekt podwójny- 1,5kg mniej i dwie piękne krechy!!Zyczę wam również tak wspaniałych niespodzianek!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się