-
Nie mam o tym bladego pojęcia, nigdy wcześniej nawet nie próbowałam się
odchudzać. Teraz idę do nowego liceum i chciałabym się pokazać z jak
najlepszej strony.
Jem wszystko co popadnie. Ważę 56 kilo przy wzroście 169 cm. Mam problemy z
cerą(trądzik:(). Waga może jest i dobra, ale wystaje mi brzuszek. Jakieś
radyy?? :) Będę wdzięczna ;)
-
Hej, chciałam zapytać, czy któraś z Odchudzaczek korzystała może kiedyś z takiej oferty? Znalazłam wczasy odchudzające w , wygląda to ciekawie, ale chciałabym się dowiedzieć jakie są wrażenia uczestniczek tego typu wakacji :)
-
Chcę zacząć diete, juz mam cały plan...i zapisałam się na areobik, przydadza się tez jakieś tabletki na odchudzanie. Brałyście jakies? Które sa na prawdę dobre?
-
Witam,
YERBA MATE odchudza! Wypróbowałam na własnym ciele, zaczęłam pić miesiąc temu herbetkę yerba mate i juz jest efket, schudłam ok 3,5 kg, do tej pory kupowałam same badziewnbe nasycone chemią preparaty na odchudzanie, ale to były wyrzucone pieniądze w błoto. Koleżanka mi podsunęła ten pomysł, ja lubię takie różniaste zioła i zdrowe herbatki a ta jest przyznam szczerze wyjątkowo dobra. Pije AMANDĘ Despaladę (takie niebieskie ładne opakowanie), jest tania, ok 25 zł 1 kg herbaty, to napr...
-
Witajcie. Nie wiem już co robić i gdzie szukać pomocy. Od lat walczę z nadwagą i jak się pewnie domyślacie bezskutecznie. Maksymalnie udało mi się kiedyś schudnąć 4 kg, ale co z tego skoro nie potrafiłam tej wagi utrzymać. Nie ukrywam, że chciałabym być szczupłą, atrakcyjną dziewczyną i pozbyć się kompleksów, ale już chyba nie wierzę, że skuteczne odchudzanie w ogóle istnieje. Wiem, że żeby stracić zbędne kilogramy potrzebna jest silna wolna, ale moje dietetyczne wyrzeczenia nigdy nie trwały...
-
Na YT i nie tylko reklamują coś takiego jak:
2.slnek.odchudzanie-suplement.pl/
Preparat zmienia nazwy jak rękawiczki , więcej na ten temat jest tutaj:
wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591332
-
Jestem z Gorzowa, chcę się odchudzać ale samej trochę smutno, szukam koleżanek do wspólnego chodzenia na besen, aerobik, itp. Mam 38 lat i choruję na Hashimoto stąd moje problemy z wagą ale wiem, że nawet przy tej chorobie można schudnąć. Piszcie dziewczyny, właściwie wiek nie ma znaczenia.
-
Znalazłam świetny i przyjemny sposób na odchudzanie! Zajrzyjcie na stronkę
www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/jak-szybko-schudnac-w-przyjemny-sposob/
-
Czy możliwe jest skuteczne odchudzanie samemu? Myślałam początkowo, że nie...Nikedawno odkryłam ksiażkę, która do mnie przemówiła i wygląda na to że mi się uda. Czytaliście „Krótką bajkę o odchudzaniu z happy endem” Magdaleny Jarzębowskiej ? Jakie macie opinie?
-
Jakie środki na odchudzanie byście poleciły? Straszną trudność sprawia mi zrzucenie paru kilogramów dlatego postanowiłam zacząć czymś wspomagać moją dietę, ale kompletnie nie wiem czym, tyle teraz tego wszystkiego jest na rynku, więc proszę Was o radę. Słyszałam o tabletkach Actislimfa. Brała je moja koleżanka. Ponoć są świetne. Co o ty sądzicie ?
-
Na pewno każdy z was próbował na jakimś etapie swojego życia „redukować”, „robić rzeźbę” czy może po prostu „odchudzać się”.
Niektórym udało się to całkiem nieźle, innym średnio a jeszcze inni pewnie stwierdzili, że to geny i zawsze już będą mieli wystający brzuszek i „oponkę”, „boczki” czy jak kto woli „koło ratunkowe”.
Poniżej postaram się przedstawić kilka informacji (są to głównie moje doświadczenia i wnioski) d...
-
Witajcie
Od kilku już lat pomagam ludziom w zrzuceniu niechcianych kilogramów, poprawie wyglądu, zadbaniu o serce i poprawie samopoczucia. Czytając wątki zamieszczone na tym i innych forach stwierdziłem, że dobrze będzie podzielić się kilkoma spostrzeżeniami, uwagami i ogólnie informacjami, bo niektóre z wpisów przyprawiają mnie o gęsią skórkę. Rady tzw. "znawców tematu" wołają czasami o pomstę do nieba i, gdyby zastosować je w praktyce, to nie tylko nie pomogą ale niektóre mogły by nawet mo...
-
Najlepsza rada na odchudzanie - NIE ŻREĆ TYLE
-
Przy okazji tematu forum.gazeta.pl/forum/w,1137,135681761,135681761,Cala_prawda_o_odchudzaniu.html obiecałem w którymś z wpisów że napomknę o ruchu i jego roli w odchudzaniu. Skupię się na najczęstszych błędach popełnianych w trakcie kuracji odchudzających.
Błąd 1
Brak rozgrzewki
Częsty grzech zaniechania, powoduje liczne drobne kontuzje, uniemożliwiające kontynuowanie ćwiczeń. Efekt- siedzenie na kanapie przed telewizorem z unieruchomioną kończyną. Bez podjadanie się nie obejdzie.
Bł...
-
Witajcie
Wiem ze to co teraz robie jest niemądre, niezdrowe i bóg wie jeszcze jakie ale przynosi rezultat.Otóz chce schudnąć i zauwazyłam ze po tabletkach Tradamol potrafie nie jesc przez trzy czwarte dnia i nie czuje głodu.Duzo piję wody bo mam takie zapotrzebowanie ale po tych tabletkach nie odczowam głodu co mnie cieszy.Oczywiscie nie chce ich lykac codziennie ale tak co trzeci dzien.Nakrzyczycie na mnie wiem ale chwytam sie juz wszystkiego a ograniczanie jedzenia i szykowanie sobie oso...
-
Zaczynam sie odchudzać od jutra:) Kto ze mną?