Forum Kobieta Ślub i wesele Ślub i wesele
ZMIEŃ
      odchudzanie

odchudzanie

(17 wyników)
    • Ciekawi mnie, jak wyglądały Wasze przygotowania do zaślubin w kwestii wyglądu fizycznego. Czy chciałyście schudnąć nieco przed ślubem? Jeśli tak - to jaki sposób odchudzania wybrałyście? No i jakie były tego efekty?
    • Dzisiaj rano w DD TVN był poruszany temat obsesyjnego odchudzania przed ślubem - brideoreksji. Ja od siebie powiem tyle, że chetnie pozbyłabym się jeszcze kilku kg, minimum 5. Chociaż wiele osób dookoła mówi mi, że wystarczy już tego odchudzania. Fakt, w porównaniu do tego ile ważyłam i jak wyglądałam wcześniej to i tak nie jest źle. Ale mało mi. Czy kwalifikuje się do brideoreksji? Być może, bo termin ślubu bardzo mnie motywuje, ale nie jest to jedyny powód aby schudnąć. U mni...
    • Chciałabym schudnąć przed ślubem i zostało mi 2 miesiące... Myślę o tym aby pójść do jakiegoś centrum gdzie są jakieś zabiegi odchudzające... Może ktoś może polecić coś w Warszawie ?
    • ... odchudzacie się na ten szczególny dzień ???
    • Jesli wam sie udalo schudnac albo dopiero planujecie, lub byc moze za kazdym razem poleglyscie zapraszam do rozmowy. Razem bedzie nam latwiej: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636
    • jestem ciekawa ile pan mlodem z prawdziwa silną wolą np rok przed slubem zaczyły cwiczyć , odchudzac się lub w inny sposob upiekszać swoja sylwetke ? Dla mnie nadwaga kiedys dokladnie do poltora roku temu to byla czarna magia ale.. jak przyplatala mi sie niedoczynnosc tarczycy i przytylam ponad 20 kg ;/ yyyy w pol roku moj swiat odwrocil sie do gory nogami ;/ mialam dosyc zaczelam brac lekipo pol roku waga zaczela ciut leciec w dol bo wczesniej nie dalo sie schudnac...najwyzsza moja wag...
    • Dziewczyny, czy zamierzacie odchudzac się przed ślubem? Mi się niestety uzbieralo ze 12 kg nadwagi i chialabym sie ich pozbyc do slubu. Waze prawie 78 kg, co przy wzroscie 168 cm robi ze mnie juz pulpeta... ledwo wchodze w rozmiar 44 a do slubu chcialabym miec najwyzej 40. No ale pojawia sie problem, co wobec tego z suknia? Na szczescie chudne dosc szybko, wiec do konca wrzesnia (wtedy mam slub) powinnam zrzucic moze nawet z 15 kilo. Zamierzam zaczac mierzyc suknie na poczatku sierpn...
    • ciekawam ;)
    • Ja zapisałam się na silownię i aerobik,zależy mi ,by zrzucić jakieś 4 kilo i wymodelować sylwetkę. A Wy?
    • hej Panny Mlode przyznajcie sie ktora tez sie odchudza do wesela i jak ambitne macie plany? ja pierwsza....chce schudnac 8-10 kg w 201 dni. a Wy?co robicie w tym kierunku? pozdrawiam przygotowania do slubu
    • Czy znacie przypadku takiego spadku wagi że zamówiona wcześniej suknia okazała się za duża o 1 lub 2 rozmiary. Może można to przewidzieć i zamówić od razu bardzo dopasowany rozmiat tak aby późniejsze poprawki bardzo nie zeszpeciły jej fasonu. A wy czy odchudzacie się i ile planujecie zrzucić kg?
    • Jak daleko posuwacie sie, by na swoim slubie wygladac przepieknie? mam na mysli korekture ciala, operacje, wybielanie zebow,prostowanie zebow,odchudzanie?????????????? a moze pozostawiacie wszystko tak jak jest? ja osobiscie marze by jeszcze przed slubem zrobic operacje brzucha, ciekawe czy zdaze:-P
    • Hej. Właśnie jestem na diecie i chciałabym schudnąć 10 kg do ślubu, który będzie 1 lipca 2006r. Jestem przerażona, bo jeszcze nie rozglądałam się po salonach. A czytam Wasze fora i widzę, że suknię trzeba zamówić conajniej 3 miesiące przed terminem ślubu.Nie chcę teraz wybierać sukni rozmiar 40, bo do ślubu planuję wypożyczyć rozmiar 36, taki w którymcuję się najlepiej. Doradźcie.Czy zdążę? Zamierzam poczekać jeszcze 1,5 miesiąca... Ach te zbędne kilogramy .......!
    • WItam Was wszystkie, Chciałabym zapytać czy przed ślubem stosujecie jakieś diety? Ja ważę ok 72kg i chciałabym do ślubu zgubić przynajmniej 10kg. Dodam, że mam sporo czasu, bo ponad rok. Czy któraś z Was próbowała schudnąć? A może przedślubny stres wpływa na spadek wagi?
    • Jak myslicie czy mozna w ciągu trzech miesięcy zrzucić 15 kilo? Czy to jest realne i dobre dla zdrowia. Macie jakieś godne polecenia diety.
    • witam jestem troszke przy kości. Potrzebuje diete odchudzającą by wbic sie w upatrzoną sukienkę ślubną. Pomocy!!!. Mam nie zawiele czasu, a musze schudnąć minimum 10 kg. Pozdrawiam i z góry dzięki.
    • Laski, odchodzacie sie do slubu? ja w zasadzie jestem szczupla i wygladam tak akurat - obiektywnie wg innych, ale oczywiscie ja sama mam odmienne zdanie ;-) w planie na ten roku, no i do przedslubu, zapisalam sobie zgubienie 3 kg - ale jak na razie zupelnie mi to nie idzie, niby jem malo, zwracam uwage na to co jem, staram sie notowac kalorie - ale waga jak nie drgnela, tak nie drgnela... zaplanowalam sobie od tego m-ca silke, poniewaz bede miala odkryte ramiona i plecy, wiec ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się