Forum Społeczeństwo Puszyści
ZMIEŃ
      odchudzanie

odchudzanie

(19 wyników)
    • Witajcie, czy wśród mniej lub bardziej puszystych znajdę koleżankę chętną do wspólnego wyjazdu na turnus odchudzający? Termin - druga połowa lutego, miejsce - do dogadania ( słyszałam o turnusach w Kołobrzegu, Mielnie, Ciechocinku). Mam 50+.
    • Byłam dzisiaj z mężem w Opolu u takiego bioenergoterapeuty który wyzwala organizm z otyłości przez Hipnozę. Wiecie co , byłam przerażona. Pojechaliśmy z mężem (on tez sie chce odchudzić) na wyznaczone miejsce i już miałam wątpliwości czy wejść. Pan był ubrany w dziwnie zużyty garnitur , krawat miał zawiązany odwrotnie , a na nogach adidasy...no cóż. Koszula biała taka przykrótkawa wyłożona na wierzch....wiem , że niektórzy w ogóle nie przywiązują wagi do stroju ale aż tak? Jego g...
    • Bo ja bardzo czesto ale z różnymi emocjami. Myśli takie mam jak za dużo zjem , jak widzę zgrabną dziewczynę , jak ciuch w sklepie za mały , jak ktoś popatrzy na mnie nieładnie....i w różnych podobnych sytuacjach. Mimo , że kocham siebie taką jaka jestem to myśl o odchudzaniu lub byciu szczupłą bardzo czesto mi towarzyszy. Kiedyś były to emocje na tyle silne , że doprowadzały mnie czasem do płaczu i użalania się nad sobą...teraz jest to chwilka "zadumy i marzeń" i dość szybko wraca...
    • Chciałby żeby w tym wątku podawac akcesoria do odchudzania wraz z miejscem gdzie można coś takiego kupić. Ja proponuję pasy odchudzające - można je kupić m.in. nna allegro: allegro.pl/show_item.php?item=40500446 pozdrawiam PS Co myślicie o abgymic ??
    • Witam wszystkich! Jestem tu nowa, ale muszę przyznać, że bardzo spodobało mi się to forum :) Oczywiście też należę do grona ludzi otyłych. Stosowałam wiele diet, ale okazały się nieskuteczne. Wczoraj moja koleżanka wyjechała do pracy za granicę i postanowiłam, że jak przyjedzie to zobaczy zupełnie inną dzieczynę. Od dzisiaj stosuję dietę: mniej jedzonka, zero tłustych pokarmów, słodyczy nie jem (także z tym nie będzie problemów), ćwiczenia, długie spacery z pieskiem. Mam nadzieję,...
    • Podróżując po forach co jakiś czas natykam się na blogowe dzienniczki odchudzania (łącznie z zapisem dziennego menu i dawki ruchu). I widzę, że autorkom (bo zwykle kobiety takie dzienniczki prowadzą) to odchudzania jakoś wychodzi - bo wiadomo, trzeba być w miarę konsekwentnym, zwlaszcza, że to odchudzanie publiczne i wstyd tak te diete zarzucić. Albo napisać, że się wcisnęło samemu pudełko lodów ;) Przyznam, że podziwiam otwarość osób pomagających sobie w taki sposób w odchudzan...
    • Zajrzalam wlasnei na forum "odchudzanie" jakas kobieta szuka obozu odchudzajacego dla 12 letniej corki. Ciekawe czy ktos juz u nas wpadl na ten pomysl?
    • WITAM: DZIS ZACZELAM
    • stosowalam SYSTEMATYCZNIE I SCISLE wg zalecen dete herbalife.Oczywiscie wiecej ruchu do tego i efekty rewelacyjne.I wcale nie jest to reklama.Podam moje gg:796610
    • a nie pitolić o dużych rozmiarach! To wstyd, aby doprowadzić sie do takiego stanu. Nie żryjta tyle, to będzie git. I ruszajta sie więcej, wieloryby:-) Pozdrawiam. Jojo
    • witam szukam chetnych na wspolne odchudzanie moze medzie lepsza motywacja i w wiekszym gronie latwiej o wsparcie pozdrawiam i licze na odpowiedzi jestem z warszawy
    • Mam na imie julia, jestem ze szczecina, wzrost163cm. i 72kg. Bardzo bym chciała schudnąć, ale brak mi silnej woli. Proszę podpowiedzcie mi coś, bo już nie mogę na siebie patrzeć. Całe życie byłam przy kości, i z tego powodu spotykało mnie wiele nieprzyjemność, napewno niektóre z was wiedzą jak to jest. Ja naprawde mam już dosyć, i chcę być "normalna". pozdrawiam.
    • Witam puszystych forumowiczów! Mam juz dość diet i odchudzania. I tak zawsze wraca mi stara waga powiększona o nowe kilogramy więc chce teraz poważnie podejść do problemu i udać się do lekarza. Problem w tym, że słyszałam tyle złego o różnych dietetykach, że boję sie pójśc, by sie nie zrazić... Czy ktos mógłby poradzić mi jakąś kompetentna osobę? Dodam że sporo wiem o odżywianiu ale potrzebuję, by ktos tym wszystkim kierował... Czy np. w instytucie żywienia kogoś takiego znajdę??...
    • Pierwszy raz weszłam dziś na to forum i poczytałam kilka wątków. Zauważyłam, że przeważają bardzo pozytywne osoby. Macie super podejscie do zycia. Ja tez delikatnie mowiac nie naleze do najszczuplejszych i w bardzo wielu pogladach zgadzam sie z Wami. Ale niestety laczy nas oprocz puszystosci jedna przykra rzecz. Mianowicie - poczytajcie i zauwazcie, ze albo sa porady jak schudnac, doswiadczenia i obrona ludzi puszystych, ale tak naprawde to wiekszosc wlasnie nie chce byc puszysta, dlate...
    • NOWY ROK się zbliża jestem ciekawa czy ktoś z was postanowił, że będzie się odchudzać w 2008?
    • Od czterech dni zadnego wpisu, zadnego głosu. Zerkam sprawdzam i nic. Nie wiem wsywiało wszytkich do "anuli36" lub tez inni czytaja takze i czekają ?
    • hej! hej!(10)

Czy przyjmiecie mnie do waszego grona? najwyższa pora pozbyć się zbędnych kilogramów a mam ich trochę:(.Mam 40tkę na karku,wzrost 164 i o zgrozo 90 kg na sobie:( pomocy!!!!!!!!!!! ale humor mi dopisuje i mam nadzieję że z wami uda mi się pozbyć tego balastu:)
    • pod jednym dachem. Zawsze mam takie dylematy - jesli ktos lubie jesc dobrze i nie tyle ( facet) a tu ja sie trafiam z moimi zupami jarzynowymi,ktorymi on pluje a on z obiadkami 3 daniowymi ktore bez sensu mi tylko gotowac ( no bo nie jesc - przynajmnie nie deserki) Wrocila do mnei ostanio ta mysl odkad coraz czesciej pewien osobnik zaglada do moje lodowki z jekiem rozczarowania - i nei jest ono spowodowane tylko chudym mlekiem do kawy:)
    • W czwartek u dentysty wpadł mi tygodnik Wprost do ręki i wyczytałem w nim, że odchudzanie grozi otyłością (w skrócie!). To by się nawet trochę zgadzało, bo ja zacząłem tyć od kiedy zacząłem się odchudzać;-) www.wprost.pl/ar/?O=72966

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się