Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      odchudzanie

odchudzanie

(273 wyniki)
    • Hej. Jakie środki na odchudzanie byście poleciły? Straszną trudność sprawia mi zrzucenie paru kilogramów dlatego postanowiłam zacząć czymś wspomagać moją dietę, ale kompletnie nie wiem czym, tyle teraz tego wszystkiego jest na rynku, więc proszę Was o radę. Słyszałam o tabletkach Actislimfa. Brała je moja koleżanka. Ponoć są świetne. Co o ty sądzicie ?
    • Hej, jak się odchudzacie ? bierzecie jakieś suplementy ? ja póki co staram się na tych ćwiczeniach schudnąć: www.youtube.com/odchudzaniebezkitow
    • Witam, poszukuję sprawdzonego miejsca na tygodniowe wczasy odchudzające w górach - obojętnie w której ich części. Zrewanżuję się idealnym miejscem nad morzem:) Interesuje mnie aktywny wypoczynek + dieta + zabiegi na ciało i twarz. Idealny byłby mały ośrodek, taki z kilkunastoma pokojami, z fajną domową atmosferą. Szukałam już trochę w necie, ale wszystko co się pojawia to albo stare hotele- molochy, albo wielkie ośrodki spa, w których ceny są przerażające... Jeśli możecie coś polecić, to...
    • To pytanie dla tych z Was, które były na wczasach odchudzających. Trochę już na ten temat czytałam, opinie są podzielone. Jestem ciekawa, jak to wszystko wygląda, czy kobiety (bo wiem, że większość to właśnie panie) traktują to jako coś z konieczności czy relaks? Wiem, że niektóre panie chciałyby pojechać na tydzień czy dwa i wrócić jak nowo narodzone. Ja aż takich efektów nie zakładam, przez tydzień chciałabym zrelaksować się, zrzucić ok. 3 kg (nie mam nadwagi), popływać, może skorzystać z m...
    • prosze podajcie mi skuteczny sposób na odchudzanie jakies herbatki itp plisssssssss
    • stosowalyscie moze jakies tabletki w czasie odchudzania po ktorych widzialyscie efekty?? zalezy mi na jakims specyfiku ktory obniza łaknienie, chec na slodycze no i jakos pomaga w spalaniu tkanki tluszczowej...
    • witam . czy ktos stosował tabletki na odchudzanie lida??? moja kolezanka kiedsy je brała i pozniej o mało nie mdlała:/ a teraz zauwazyłam ze druga kolezanka z pracy je zażywa..jak ją przekonać by to odstawiła!! a wcale nie ma wielkich problemów z wagą:/ poprostu chłopak jest niższy i szczupluteńki i ona ma kopleks:/ ehh
    • Nie mam nadwagi, moje BMI jest w normie, ale chcialabym zrzucic pare kilo. Nie stosuje zadnych diet, bo nie bede w tym systematyczna, jem slodycze i nie przestane. Postanowilam nie jesc kolacji, poza tym biegam- ot i na tyle mnie tylko stac(jak narazie schudlam 2kg w 3tyg). Myslalam jednak o suplementach- moze byloby mi wtedy latwiej, szybciej, moze sa takie, ktore zmniejszaja apetyt,przyspieszaja przemiane materii itd? Jednak zupelnie sie na tym nie znam, nie mam doswiadczenia w tym temac...
    • Wróciłam w sobotę po tygodniu wczasów odchudzających i czuję się fantastycznie - nie myślałam, że będą aż tak fajne efekty. Fakt, stosowałam się do wszystkich wskazówek dietetyka, instruktora fitness. Mam nadzieję, że uda mi się to wszystko kontynuować w życiu codziennym. Moje spostrzeżenia : kilka pań, które ze mną były podjadały w pokoju hotelowym, w dzień wyjazdu były niezadowolone z efektu. Część nie brała udziału w zajęciach an basenie czy nordic walking, część czułą się jakby przyjech...
    • Witam, proszę o radę. Ostatnio sporo chodzę na fitness bo się odchudzam, co mam zrobić by po tym piersi nie stały się zwiotczałe? Ćwiczenia poprawiają figurę ale boję się ze po odchudzaniu piersi będą źle wyglądały. Z resztą lubię moje piersi i chiałabym by jak najmniej schudły. Proszę o radę.
    • ja. i nie zmamierzam tego robić. kocham swoje ciało takie jakim jest.zycie jest zbyt krotkie zeby je sobie tak psuc i katowac sie dietami przeciez jedzenie jest takie przyjemne.... oczywiscie jedzenie a nie obżeranie się.pozadrawiam wszystkie nie odchudzające się!
    • Zbliża się podobno lato (chociaż u mnie jeszcze śnieg leży) w związku z tym zaczynam zrzucać tłuszczyk, który nabrałam przez zimę. Jak zwykle dieta, jakieś ćwiczenia w zakresie własnym, bo tylko na takie mam czas i możliwości. No i właśnie być może masaż odchudzający. Mój znajomy zdobył dylom masażysty i z chęcią będzie przyjeżdżał, żeby mnie pomasować, tylko powiedzcie czy ten masaż odchudzający rzeczywiście coś daje? Są jakieś efekty np. ujędrnienie, bo w to, że schudnę tylko dzięki masa...
    • ostatnimi czasy bardzo intensywnie się odchudzałam, nie powiem udało mi się zgubić nadmiar kilogramów i nareszcie jestem zadowolona ze swojej figury. jest tylko jedno ale… tłuszcz zszedł mi także z górnej części ciała a dokładniej z biustu… kiedys miałam fajne, jędrne „melony” a teraz to co było moją chlubą smętnie sobie zwisa:( jak nie założę push upa to się wstydzę nawet wyjść do śmietnika…nie wiem czy było warto się tak odchudzać...może i pozbyłam się komplek...
    • czy ktos stosowal tabletki wspomagajace odchudzanie????? czy to rzeczywiscie pomaga???i hamuje łaknienie?? jesli tak to prosze poleccie jakies wraz z cena.
    • czy spotkalyscie sie z problemem zmniejszenia piersi przez odchudzanie? jesli tak to czy jest na to jakas rada? z gory dziekuje za odpowiedz
    • Świnka, zrób z tym coś! Pełno wątków o herbatkach, głodzie, stepperkach i dietkach bez żadnego związku z urodą. Może link do forów Fitness, Diety, Odchudzanie?
    • dziewczyny, noie potrafie sie zmobilizowac do odchudzania:(, nie zebym byla przerazliwie gruba ale przybylo mi ostatnio pare kilo. Podjelam decyzje, ze zapisze sie na jakies zajecia, basen, gimnastyke, fitness czy cos w tym rodzaju.Chcaialabym dwa razy w tygodniu. Mam 25 lat i jestem z Łodzi, wygodnie by mi bylo na balutach, jesli ktoras tez ma problem z samozaparciem niech da znac-razem zawsze latwiej walczyc ze zbednym tluszczykiem, a potem na soczek wyskoczyc tez bedzie milej:))
    • Wiem, że może jestem wredna, ale po co dajecie tu wątki w stylu "jak wyszczuplić łydki" albo "właśnie zjadłam dwie ogromne chałwy"? Rozumiem, że figura to też sprawa urody, ale na forum Odchudzanie, a wiem że takowe istnieje, na pewno poradzą Wam co do tych dylematów zapewne lepiej niż tu. Wiem, że na każdym forum można zamieszczać jakie tylko wątki się chce, ale ostatnio na forum Uroda 1/3 watków dotyczy odchudzania. Czy to na pewno ten adres? (Koleżankom radzącym mi 'spie....j z...
    • witam, znów chcę napisać o odchudzaniu. Mam 15 lat, wzrost ok.180 cm i waga ok. 80-90 kg. Wiem, że to dużo za dużo i chcę schudnąć. Nie mam tylko motywacji, tzn. mówię sobie, ze jak schudnę to będę mogła kupić sobie fajne ciuchy itd. itp., ale brak mi jeszcze jakichś motywacji... Np. co mam zrobić jeżeli mam na cos wielką ochotę (słodycze...), a wiem, ze nie powinnam. Czekam na sensowne argumenty "motywujące" i rady, co robić w ogóle. z góry dzięki!
    • Wiadomo-podczas diety to najczęściej 1000-1200. A jak jest na codzień? Liczycie?? Nie chodzi mi o ten okres bezpośrednio PO diecie,ale tak normalnie,jeśli jesteście zadowolone z figury. Liczycie skrupulatnie?? I ile wam wychodzi? A jak ze świętami? Szalejecie? Potem dietka?? Jakie są rezultaty? Macie wachania wagi? Jak to u Was bywa,kobietki...??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się