Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      odchudzanie

odchudzanie

(23 wyniki)
    • Witajcie dziewczyny, gdzie się podziałyście?Mam na myśli Voluptas i Atagaw ,coś was ostatnio nie widać!Chciałam wam powiedzieć , że martwiłam się o was po cichutku, zwłaszcza o Voluptas ! Mam na myśli zbyt szybki powrót do dc ścisłej. Ja po przeczytaniu sciągi postanowiłam trzymac się nastepujacego schematu:3 tyg. ścisłej , a potem pozostanie na mieszanej do konca odchudzania. Jak na razie jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Po 3 tyg. ścisłej i trzech tyg. mieszanej ubyło mnie ...
    • No to zaczelam po raz drugi ostatnio wytrzymalam tylko 2 dni ...teraz mam chyba wieksza motywacje Jestem po pierwszym koktajlu kakaowym..mniam zamierzam wytrwać choc te wymagane 10 dni MUSZE!!!!!!! waga wyjsciowa 68,5 ---> waga docelowa (poscislej) 60 kg --->a wogole 57 kg wymiary podam jutro bo nie moge znalezc centymetru Prosze przyjaczcie sie do mnie !!!! Bedzie nam razniej razem Zapraszam!!!
    • Cze wszystkim Chciałam powiedzieć, że od dluższego czasu przeglądam różne fora o dietach i nie wiem co wybrać. Pojawiło się niedawno nowe forum co to miało pomagać (patrzcie w opis ale nie wierzcie im!). Najpierw nie reagują na zgłoszenie. Jak sie ich pogoni to dostałam odpowiedź, że oni łaskawie wpuszczają w poniedziałki, że nic mojego nie było na forach i debatowali czy raczą mnie wpuścić, a jak tak ponaglam to mnie nie wpuszczą. No mówię Wam, paranoja. Ech, ale się zdenerwow...
    • witajcie, dzisiaj mój drugi dzień... Startuję wagi trzycyfrowej :( i mam nadzieję niebawem ujrzeć dwie cyfry!!! Plan założeń diety na najbliższy miesiąc jest następujacy: 3 tygodnie ścisłej, 1 tydzień mieszana... + trochę wysiłku fizycznego na orbitreku + herbatki ziołowe + 3 litry wody dziennie Liczę na wasze wsparcie i trzymam kciuki i za siebie i za Was...
    • Witam Was dziewczyny gorąco To moje drugie podejście. Pierwsze musiałam przerwać po dwóch dniach kuracji, bo złapałam zapalenie oskrzeli i wskoczyłam na antybiotyk. Antybiotyku już nie biorę, więc zbieram siły i od poniedziałku zaczynam od nowa. Teraz jestem znacznie lepiej zorientowana w temacie i przygotowuje się do tego na wszystkie możliwe sposoby. Zaopatrzyłam się w batony, bo same zupki to dla mnie męczarnia. Przynajmniej jeden posiłek pożuję. Zaopatrzyłam się w folię i w...
    • jutro lub w srode zaczynam ... wtedy przyjda moje zupki bylam juz raz na dc schudlam wtedy ogolem 17 kg\ teraz mam do zrzucenia 10-12 kg do lipca.... zobaczymy, mysle ze prowadzenie dziennniczka pomoze mi wytrwac...
    • dziewczyny jak to u was jest z jędrnością skóry i ciała??bo ja po tym odchudzaniu to mam flaki a nie miesnie......poza tym spory cellulit....wklepuję tony kremów i balsamów ale to nic nie dziala.....czekam na koniec diety zeby zaczac chodzic na stepperze
    • WPISZCIE JAK SIĘ MOTYWUJECIE:) JA MÓWIĘ SOBIE : 1.SPOKO DASZ RADE A POTEM SUPER CIUSZEK SOBIE KUISZ 2. ALE NIEKTÓRYM WYJDA OCZY JAK CIĘ ZOBACZĄ:) 3. SAMA BEDZIESZ SIĘ LEPIEJ CZUŁA 4.męzulek padnie jak wyskoczysz w super bieliżnie:)
    • No, Moje Drogie, wkurzyłam się i zdecydowałam: od jutra przestaję udawać, że jestem na diecie i zaczynam `ścisłą na 100%! Perzez miesiąc falstartów, podjadania i prób heroicznych straciłam 3,5 kg. A pomyśleć , że mogłabym już być po pełnym cyklu ścisłej. Więc ruszam do boju, na liczniku równo 100, do sprzedania min 28. Kto zaczyna ze mną?
    • szukam towarzystwa do odchudzania bo samemu tak strasznie ciężko
    • Cześc wszystkim, jestem tu nowa, od czterech dni jestem na DC, do tej pory jakoś udało mi się unikać takich metod odchudzania, ale ostatnio poczułam się bardzo zniechęcona widokiem na swoje ciało i postanowiłam szybko coś zmienić. No i znalazłam dietę ostatniej szansy :-). Póki co, dziś mija 4 dzień i czuję się koszmarnie. Okropnie mnie boli głowa i to już drugi dzień. Kreci mi się w głowie. Moja konsultantka powiedziała,zeby nie brać żadnych prochów przeciwbólowych, bo to zniwec...
    • Witajcie dietowiczki,dawno nie zaglądalam do was, ale dziś chce sie z wami podzielić moimi efektami. Mam nadzieje ,ze to podniesie was na duchu ,tak jak osiagniecia innych dziewczyn podnosiły mnie.Otóz jestem na dc od 24 stycznia tego roku :3 tyg.ścisłej i 4-ty tyg. mieszanej -wynik- wzrost 162cm., waga startowa 89,2kg. ,a obecna 75kg.Będę na mieszanej do osiągnięcia 70 kg tyle bedzie wyglądać na mnie dobrze, bo juz wszyscy mówia , aby dalej sie nie odchudzać. Ja zobaczę sama jak...
    • Witam wszystkie fanki diety cambridge :) na diecie jestem juz 3 raz i bardzo sobie ją chwalę :) Zawsze po niej pięknie chudnę :) Teraz niedawno odkryłam dopiero to forum, a szkoda bo teraźniejszą dietę zaczełam z jednym batonem dziennie, a z tego forum się dowiedziałam że nie powinnam ich jeść w pierwszym tygodniu, jednak schudłam juz 5 kilo więc nie jest źle. generalnie dziś jest 15 dzień diety ścisłej i mam pytanie, w sobotę mam uroczysty bankiet firmowy w fajnej restauracji z...
    • Witam Panie! Dziś zwróciło moją uwagę zachowanie koleżanek w pracy. Po raz pierwszy poszłam w nowych spodniach, szpilkach i różowej bluzie do pracy i posypały się GROMY!!!!! na moja biedną głowę. No bo jak tak mogłam schudnąć jeszcze sobie zaszkodzę a napewno zachoruję NA CHOROBE KTÓREJ IMIENIA NIE WOLNO WYMAWIAĆ i umrę!!! Jak gdybym była obdarowana nieśmiertelnością he hehe. Już absolutnie powinnam przestać to robić. "Co ty ze sobą zrobiłaś??" "Już więcej nie odchudzaj się!!" ...
    • Zebralam rady Maby (konsultantki), ktora odpowiadala na pytania dziewczyn stosujach diete. 1. CIŚNIENIE faktycznie spada. Trzeba się ratować kawą. Bóle głowy mogą być spowodowane także odwodnieniem organizmu. Pamiętaj o piciu 2 litrów wody mineralnej niegazowanej, kawa, herbata bez cukru. 2. ŻADNYCH OWOCÓW I CYTRUSÓW. 3. Czasami MŁODE OSOBY, które prowadzą dynamiczny tryb życia czują się słabo na DC. Trzeba wtedy przejść na dietę mieszaną tj. z jednym nisko-kalorycznym po...
    • Poradźcie moje drogie DOŚWIADCZONE. Otóż jutro zaczynam II tydzień mieszanej 2xDC+posiłek. Na ścisłej byłam 3 tygodnie. Jak na razie jestem bardzo zadowolona z efektów tej kuracji. Chciałabym się dowiedzieć kiedy ponownie mogę przejść na ścislą...bo mam jeszcze DUUŻOOOO do zrzucenia, czy np moge zacząć ścisłą po II tygodniu mieszanej?
    • Twoje reklamowanie pewnej stony internetowej w każdym poście i w każdym wątku robi się lekko męczące i obniża twoją wiarygodność. Czyżby partacka kryptoreklama?
    • Witam Panie... Nie raz byłam na tej cud dietce i nie raz gubiłam sporo kilogramów ale przy tym było bardzo dużo ćwiczeń ..Natomiast po paru miesiącach kiedy zaczełam sobie pozwalać raz na jakiś czas na pizze czy piwko Waga wraca i trudniej do niej wrócić..Polecam Endogrynologa oczywiście dla Pań które chcą i naprawde mają z czego zrzucić ( 55 kg przy 170 cm to nie sprawa endorynologa a innego specjalisty :) Dała mi dietkę ćwicze i znam zasady dobrego odchudzania ..Bez wyrzeczeń (...
    • witam wszystkich, którzy już znają DC, poznają ją lub kończą się z nią zmagać :-) Od jutra zaczynam nowy bieg. Mam nadzieję że uda mi się wytrwać. Szukam osób, które mają podobne postanowienia noworoczne i zapraszam do boju, bo w końcu w grupie o wiele raźniej. Kiedys udało mi się zgubić 10 kilogramów na tej diecie. Rezultaty są nadal. Podstawa to zmiana sposobu odżywiania po zakończeniu całej kuracji Mi się udało, teraz jednak postanowiłam zgubić kolejne parę kilo. Od jutra wchodzę na ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się