Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      piaski

piaski

(33 wyniki)
    • Np. w okolicach Warszawy?
    • hej,kupiłam małej piaskownicę ale nie wiem gdzie mogę kupić dobry piasek do robienia babek. Możecie mi coś poradzić ?Pozdrawiam
    • Gdzie można dostać duże foremki do piasku kiedyś w swojej ofercie miał wader teraz zniknęły nawet z allegro.Takie ok.20-25 cm.
    • Potrzebuję zestaw (może być z książka, może być sam - szkielet dinozaura do wygrzebania , wykucia (narzędziami) z gipsu. Widzieliście gdzieś? Stacjonarnie najchętniej.
    • Poszukuję betoniarki do piasku dla mojego synka. Chodzi mi o zabawkę, taką co się kręci, można wsypać piasek, wlać wodę zrobić "beton". Na allegro jest taka duża betoniarka firmy Wader ale mi chodzi o mniejszą i zdecydowanie tańszą. Kiedys widziałam coś takiego ale teraz nie ma nigdzie. Czy ktos wie gdzie mogę w Wwie kupić taką zabawkę do piasku ? Będę wdzięczna za odp.
    • w sensie gdzie kupujecie czy cos :)
    • Może pytanie jest dość banalne, ale właśnie kupiłam piaskownice na działkę i niebardzo wiem skąd piasek wytrzasnąć... czy w sklepach typy Leroy Merlin go dostanę? Wiem że sprzedaje się takowy ale nie wiem gdzie i mam pytanie czy jest to piasek mokry, taki żeby dziecko mogło robić babki? Dzieki z góry za odp :)
    • Kumpela już 2 tydzień czeka w Obi za dostawą piasku. Miała być dzisiaj,więc ja też pojechałam,bo na jutro chciałam mieć,ale pan oznajmił,że może w przyszłym tygodniu,ale pewny też nie jest. I po co mi piaskownica przykrywana jak piasku nie ma... Gdzie mogę jeszcze szukać?
    • Szukam jakiś butów dla 1,5 rocznego synka na plażę i basen. Myślałam o crocsach ale koleżanka mówi że w wodzie jej dziecku spadały. Czy możecie polecić mi coś sprawdzonego? Jakieś sandały może?
    • Niedawno jedna z dziewczyn zamieściła zdjęcie z Ikei, gdzie był m.in. zestaw murarski. Czy te zabawki są rzeczywiście w Ikei? Może w jakimś hipermarkecie można dostać podobne zabawki? Chodzi mi o kielnię, pacę i skrzynkę (chyba takie zestawy były kiedyś)
    • Kobitki, doszłam do niezbitego wniosku, że na gwałt potrzebuję czegoś w stylu elektrycznej szczotki. Co zamiast odkurzacza zbierze mi piasek/okruchy etc. na szybko. Odkurzacz mamy wielki i ciężki, więc do 5 minutowego odkurzenia nie chce mi się wyciągać. Zamiatania za to nie cierpię. Zwłaszcza, że teraz schody na klatce zamiatać trzeba w zasadzie codziennie, bo inaczej cały piach mi do domu wnoszą. Macie coś takiego? Na allegro znalazlam coś w ten deseń: allegro.pl/szczotka-elektryczna-k...
    • moon sand(12)

mam pytanie:) czy moon sand jest w realu taki jak piasek, tzn rozsypuje się, brudzi ręce? Czy raczej jak ciastolina? mała uwielbia lepienie i zastanawiam się nad kolejnym zestawem cistoliny lub nad moon sand(em). Ktos poleca?
    • chcemy urządzić 16 miesięcznej córeczce plac zabaw w ogrodzie, niestety nie mamy dużych funduszy. Czy możecie powiedzieć co najlepiej sprawdziło się wśród waszych dzieci? na razie myślę o plastikowej piaskownicy typu muszla i huśtawce wiszącej na stelażu
    • daliśmy na dzień dziecka dla prawie 4-latka. Wymarzone bo widziane w reklamie. Do tej pory używaliśmy ciastoliny. Ale wiadomo wysycha - chciałam spróbować czegoś innego. Po przeczytaniu opinii podawanych tu na forum spokojnie kupiłam. i tu niespodzianka. niemiła. kruszy się toto niemiłosiernie. gdybym miała porównać to zachowuje się bardziej jak wilgotny piasek, a nie plastelina. trzeba wyrobić żeby przestało się tak sypać. nadaje się (według moich spostrzeżeń) tylko do formowania w tych fore...
    • Jestem już naprawde zdesperowana . Miałam wózek tako ltóry gdy synek podrosl okazal sie kiepską i cięzka spacerówką , pozniej kupiłam loole , ale ta z kolei nie ma regulowanego podnózka , jest wąska , pozycji całkowicie siedzącej sie nie da zrobić i po byle piasku prowadzi sie fatalnie . Nie wiem co zrobić , jak iwózek kupić ????Mój synek ma 10 miesiecy ale wyglada na dużo wiekszego i wazy ok 14 kg. Mysłalam o chicco 01 ale nie wiem czy byle piasek i takze okaze sie niewypałem , rączka ...
    • Kurcze, nie wyrabiam z butami mojego synka. Jest to typowy piaskowy dzieciak, który jak już jest w piaskownicy to czołga się, obsypuje, no poprostu cieszy się piaskiem:) Buty po takim pobycie w piaskownicy to istny gnuj w środku. Nasypuje mu się piachu do środka, skarpetka wilgotna i gotowe. Wykończył już w taki sposób 3 pary adidasów (próbowałam takich z siatką bo przewiewniejsze i takich bez siatki też, w obu przypadkach pełno piasku w środku). Wytrzepuję te but zaraz na dworze po zakończen...
    • Zastanawiam sie gdzie mozna kupic niewielka ilosc piasku do piaskownicy, duze sklepy oferuja wywrotke piachu, ja potrzebuje niewiele bo raptem 2 lub 3 worki piasku. Moze wiecie gdzie sa takie sklepy bądz punkty sprzedazy piachu wislanego??
    • Piaskownica jest prześliczna, a te wyłupiaste oczka krabie są rozkoszne. Wykonana jest z bardzo dobrego plastku, który nawet pod moim ciężarem się nie ugiął :-) Krabik nie jest duży, ale nawet trójka maluchów moze spokojnie sobie w nim robić baby z piasku. Na razie piaskownica służy za arenę do wszystkich innych zabaw, młoda wrzuciła tam wszystkie swoje zabawki, poduszki itp i nie chce z niej wychodzić. Podsumowując, był to udany zakup :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się