Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      piaski

piaski

(7 wyników)
    • Czy ktoś z Was zna miejsce, plażę nad polskim Bałtykiem na której oprócz piasku są duże kamienie? poszukuję takiej plaży na potrzeby zdjęć krajobrazowych.Czego dokładnie szukam? szukam plaży na polskim morzem, na której znajdę kamienie porozrzucane po plaży i w wodzie tuż przy brzegu. Mile widziane także pale tworzące falochrony. Jeżeli znacie takie miejsca napiszcie proszę. Z góry serdecznie dziękuję. pozdrawiam Robert
    • Piaski miejscowość blisko Krynicy Morskiej.Jak tam jest ?
    • Myślimy z mężem (z 4-latkiem) w tym roku o wyjeździe do Darłówka. Szukmay ogólnie miejscowości nie za dużych np. Władysławowo (w tamtym roku byliśmy- masakra, człowiek, na człowieku)a jednocześnie nie jakiejś dziury gdzie jest jedna smażalnia i zero rozrywek dla dzieci. Proszę o opinie o tej miejscowości- czy wybrać mieszkanie po zachodniej stronie czy wschodniej, gdzie jest lepsza plaża (szeroka, mniej zatłoczona), w okolicy jakich ulic jest tzw. centrum miasteczka (bary, smaż...
    • Polskie plaże jak co roku zmieniają się w wysypisko śmieci . Raz że nie ma koszy na większości plaż to jeszcze my sami zanieczyszczamy plaże , , Zakopujemy butelki , puszki , folie po kanapkach niedopałki papierosów w piasku na plaży , a następnie idziemy sobie spokojnie do domu , Raz zwróciłem pewnej mamusi uwagę że plaża to nie śmietnik i by nie zakopywała puszek po piwie w piasku , to mi grzecznie odpowiedziała ona i jej kochanek Spie... h.. cię to obchodzi
    • Byłam tam 2 tygodnie, początek lipca, zimno, wietrznie, deszczowo, czyli norma nad Bałtykiem. Pełno kolonistów. Jednak zaskoczyło mnie coś innego: morze śmierdzące szambem, wyglądające jak ściek oraz niewiarygodnie brudny piasek - po chwili grzebania sie w nim ręce były czarne od jakichś smarów, piasek nie odklejał się od skóry, taki był tłusty, mnóstwo psich gówien, wiekszość wąskiej plaży to same kamienie. Pamiętam to miejsce sprzed 2 lat - nie do poznania! Pełna dewastacja.
    • tak sobie wymyśliłam ze chciałabym pojechać nad morze jak bedą mrozy zeby zobaczyć zamarznięte morskie bałwany. Moze ktoś był i udzieli mi jakichś cennych wskazówek, jaka musi byc tak ok. temperatura i przez ile czasu, no i gdzie najlepiej: na otwarte morze czy np. do Gdyni? dzięki ;-)
    • Czy w tej maleńkiej mieścinie są jakieś domki do wynajęcia ???? Poprosze o namiary, kwatery prywatne mnie nie intersują !!! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się