Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      piaski

piaski

(7 wyników)
    • mam pytanie obiecalem koledze przywieźć trochę piasku z sahary,ile tego piasku zmieści mi się do butów.
    • czy trzeba jakoś zabezpieczać aparat i kamerę przed piaskiem na pustynii,z góry dzięki.
    • Proszę napiszcie jakie obuwie należy zabrać na Sahare?? Obuwie sportowe czy sandały?? Bede wdzięczna za głosy:)
    • wiec--jesli wykupuje ta wycieczka fakultatywna to mam w niej i jedzenie,napoje? czy musze za cos dodatkowo placic np.jazde na wielbladach? czy zabrac ze soba zapas wody? co wogule warto przywiesc z Tunezji---albo inaczej co wy przywozicie?
    • Witam, napiszcie prosze jaki jest piasek w Hammamet. Czy piasek bardzo przylepia sie do ręczników? W Turcji piasek był bardzo drobny i po wytrzepaniu ręcznik plażowy można było rozłozyc kolejengo dnia bez prania :) Czy ta samo jest w Tunezji? Może lepsza byłaby mata? Jakie sa wasze doświadczenia. Pozdarwiam
    • mam pytanie co do wycieczki fakultatywnej na sahare?przez jakie kraje ona przebiega,czy to tylko wyprawa na sahare tunezyjska??gdzie jest zakwaterowanie w nocy,hotel czy jak to wyglada i jak wyglada jazda na tych wielbladach ,czy samemu sie na nich smiga czy jak to wsyztsko wyglada??
    • lecimy już pojutrze. Kupiłam leki, 200 $ na łba, mamy HB, co zabrać dla dziecka- 3 latka- coś specjalnego?poradźcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się