Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      piaski

piaski

(11 wyników)
    • Tyle sie nasluchalam ,ze delikatny piasek itp. Gdzie? sie pytam ten delikatny piasek to malenkie kamyczki, stopy zanurzaly sie gleboko i ani sie ruszyc:( Chcialam sie przejsc plaza co zawsze uwielbialam ale nie dalo rady bo kamienie, i stopy bolaly po kilku minutach. zejscie do wody jeszcze gorsze bylo bo tez po kamieniach. Nad polskim morzem jest o niebo lepiej! Piasek szural po stopach i po kilku mintach mialam cale stopy opuchniete, musielimy zejsc na ,,ląd,, i gora dojsc skarpy. Grota w...
    • Witam prosze o polecenie hotelu usytuawanego przy piaszczystej i w miare szerokiej plazy. To tak pod kątem dzieci. A jeszcze jakby w hotelu były zjeżdżalnie przy basenach byłoby super. Dzięki z góry
    • czy ktos wie coś o tym hotelu, 5 km od miejscowości Finike, 5 gwiazdek, po raz pierwszy w ofercie Itaki, nic o nim nie wiem poza pozytywnymi opiniami z niemieckich stron, gdyby ktos cos wiedział niech da znać, dzięki, Wojciech.
    • Piszę post raz jeszcze bowiem pomyliłam się w tytule. Takiej miejscowości jak Olunidez chyba nie ma. Miałam oczywiscie na myśli Oludeniz. Mam kilka pytań dotyczących pobytu w pobliżu Oludeniz. Już wykupiliśmy wczasy w pobliżu Oludeniz. Czytałam wiele pochlebnych opinii o tych terenach. M. in. że to dobre miejsce na wczasy rodzinne, cisza, spokój, piękna przyroda i wspaniała plaża. A teraz, czytając posty, wertując forum, czytam, że plaża jest kamienista, morze szybko staje się ...
    • Czy ktoś może coś wiecej napisac o plaży w Hotelu Pemar beach w Turcji. Chcemy wybrać się tam z 4 letnim dzieckiem, które lubi bawić się w piasku (babki zamki z piasku itp). Słyszałem, że plaża sie tam za bardzo do tego nie nadaje. Można po niej chodzic boso, czy raczej w klapkach? Za inne wrażenia tez będę wdzięczny. Może ktoś się tam wybiera 21 lipca z Wawy? Z gory dzięki
    • Witajcie. Czy koniecznie musze zabrać obuwie do pływania? Będziemy w Club Side Coast. Tam plażę ponoć piaszczyste, no i w ogóle fajnie, więc... Będę wdzięczny za cenne uwagi.
    • co by nie parzył piasek...???
    • Mam pytanko Czy w Alanyi potrzebne sa buty do wody??
    • W opisach hoteli często pojawia się "piaszczysto-kamienista". Czy to oznacza duże kamienie a między nimi piasek czy raczej piasek z większą ilością kamieni różnej wielkości leżącymi sobie to tu to tam?? Lubie opalac się na samym ręczniku i nie wiem czy na tego typu podłożu było by to możliwe? Z góry dzięki za info.
    • Jadąc np. do Chorwacji jako obowiązkowe wyposażenie zabieramy buty do chodzenia po wodzie i plaży gumowo szmaciane z piętą. Czy są takie buty też niezbędne w Turcji?
    • Hej nie mam jeszcze wykupionych miejsc ale w sierpniu wybieram sie do turcji! Czy mam pakować do walizki maske, czy cos w morzu zobacze oprocz piasku? pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się