Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      piaski

piaski

(15 wyników)
    • Przeglądam forum i widzę, że dużo pisuje tu osób bardzo dobrze zorientowanych w kwestii wczasów z dziećmi, dlatego bardzo proszę Was o pomoc. Potrzeba nam: - ciepłej wody w morzu, - piaszczystej plaży, - płycizny i piasku na dnie, - niskich fal/zero fal, żeby nie zmiotło nam naszej 3latki. Co do hotelu zdecydowaliśmy się na All Inclusive, w spokojnym miejscu z placem zabaw, bez hałaśliwych animacji w godzinach wieczornych, z daleka od tawern, dyskotek itp. hotel bezpośrednio przy pl...
    • Podzielcie się doświadczeniami z wypoczynku w Grecji, gdzie plaże na prawdę były piaszczyste, szerokie i z łagodnym zejściem do morza - nie żwirkowe, kamieniste tudzież klifowe. W katalogach przeważają opisy piaszczysto-żwirowych a jeśli padnie gdzieś w opisie hasło "plaża piaszczysta", forumowicze szybko obalają te wiarołomstwa. Będę wdzięczna za podanie nazw hoteli i ewentualnie organizatora wyjazdu. Pani Wąż
    • cześć! Czy mozecie polecić hotel na Kosie dla rodziny z trzylatkiem? Zależy mi na tym, by była piaszczysta plaża, animacje po polsku, brodzik.. by i dziecko było zadowolone z wakacji :) pozdrawiam forumowiczów :)
    • Czy będąc w okolicach Rethymno, pod koniec lipca grozi mi meltemi? Czy to naprawdę uniemożliwia kąpiele w morzu?
    • czy gdzies na Rodos są piaszczyste plaże z fajnym zejściem do morza, bez kamulców? gdzie?
    • Stavros Zorbas - czy potrzebne buty do wody? Jakie buty do wąwozu Samaria?
    • Kos(5)

Planuję wyjazd na wyspę Kos , może mi ktoś doradzi jaką wybrać miejscowość[piaszczysta plaża] Jaki klimat tam panuje, czy jest bardzo upalnie?
    • -Jakie plaże są na Korfu i czy morze jest kryształowo czyste jak na Zakynthosie?
    • Witajcie, jaka jest plaża w Agia Pelagia? Piasek, żwir, czy kamienie? Czy można się kąpać w morzu z gołymi stopami, czy konieczne są jakieś sandały ochronne?
    • Witam. Czy moglibyście Państwo napisać jaka jest plaża w Acharavi (chodzi o to czy podobnie jak w Chorwacji wchodząc do wody są przy dnie jeżowce itp). Dziękuję za podpowiedzi.
    • chcialabym sie doweidziec czy na cykladach jest bardzo duzo owadow szczegolnie chodzi mi o komary...ale zalezy mi rowniez na wiadomosci i czy sa jakies robaki w piasku ...na naxos sa ale czy to znaczy ze wszedzie indziej na cykladach rowniez moge sie tego spodziewac??
    • Która miejscowość na Riwierze jest warta pobytu??? Może polecicie jakieś domki, apartamenty. Które plaże???
    • Witam wszystkich ...właśnie wróciłam z Thassos ...byłam z biurem Itaka w dużym skrócie powiem że jestem bardzo zadowolona. Z pełną odpowiedzialnością piszę że byłam w najpiękniejszej części wyspy...polecam .. Proszę o pytania ..w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć. mmsol
    • Zastanawiam się nad wyjazdem na Rodos lub Kretę, najbardziej zależy mi na pięknej piaszczystej plaży, gdzie są piękniejsze plaże na Rodos czy na Krecie? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się