Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      piaski

piaski

(13 wyniki)
    • dzisiaj znowu mozecie sobie na mnie poprzeklinac albo co tam chcecie a moze mi ktos wreszcie zmieni piasek bo waniajet to juz 13-ty dzien jak mnie tu zamkneliscie moze jakies wyrzuty sumienia ? eeeee chyba nie
    • podzielam zdanie Mrecka i robie dla ciebie miejsce specjalne. TYLKO DLA CIEBIE. tutaj mozesz sie wyzyc! nie rozumiesz co sie do ciebie mowi? jezeli bardzo chcesz, to moge ci poszukac adresy innych stron z forumami, moze tam znajdziesz kogos, kto bedzie chcial z toba gadac. po twoim wejsciu na to forum, myslalem, ze faktycznie bedziesz krytykowal nasze wypowiedzi, ale ty za wszelka cene chciales zwrocic na siebie uwage, nawet piszac takie same posty o niczym jak my. Tym sie jeszcze ...
    • ...wciagnely Nowego. Tak sie tylko na poczatku wydaje -- tylko sie przespaceruje plaza, nic mi sie w koncu nie stanie; popatrze sobie z pogarda na to cale robienie babek piaskowych i budowanie zamkow z piasku na piasku, a potem sobie wroce do Moich Zajec Wielce Istotnych. He, he... Zmykam, bo czuje, ze i ja sie powoli zapadam mimo rakiet do butow przyczepionych. Zostawiam jeno usmiech moj zapiaszczony, jak nieprzymierzajac Kot z Ch. Pozdrawiam przelotnie, Libra w Krainie Wirtualnej...
    • czyje to klapeczki? komus z oczu opadly??
    • na tej plazy niestety - niedlugo w powodzi przeslodzonych watkow kawowych znikna wszyscy co mieli cos do powiedzenia - zabawnego czy ironicznego - ostanie sie tylko ka & spolka . :(((
    • Kłaniam. Dziś już trzeci dzień pewnej imprezy międzynarodowej. Ponieważ śledzenie jej przebiegu nalezy do moich obowiązków pracowniczych, zaczynam już wszędzie - nawet we własnym łóżku - widzieć trawę. I to trawe do udeptywania jej piłkarskimi butami, nie zaś do np. koszenia czy wypalania. Wpadam powolutku w obłęd...
    • W polowie patrzenia jednak zawsze nachodzila mnie mysl, ze im noc czarniejsza, a Mleczna Droga lepiej widoczna, tym wieksza szansa, ze przyplynie Wielka Fala i mnie zmiecie! I to jest wlasnie ten jeden jedyny powod, dla ktorego ostatecznie, a co mi tam, i wogole moge dzisiejsza noc spedzic w malo piaszczystych warunkach... I serce mi nie peknie... Z upalu... Chyba :) Morze! Czekaj na mnie!!! :)
    • Czesc. Witam wszystkich. Dzisiaj piaskiem nie sypiemy, mam nadzieje ;-))))
    • odstępuję za darmo wiedziałem, że kiedyś się przyda trochę nadgnita, ale jeszcze posłuży
    • Koniec roku to wszelakiego rodzaju remanenty.Ciekawe czy mamy liczyć piasek czy raczej go ważyć ;)
    • ... wszystkim życzę :-) Zebyście miło na plaży pośród ciepłego piasku i szumu morskich fal wypoczywali :-))))
    • To moje nowe hobby.Kontemplacja kwiatów. Siadam sobie naprzeciw róży i patrzę. Czy ktoś już docenił ogromne znaczenie takiej bezczynności zwłąszcza po pracowitym dniu? Sądzę że nie. Kontemplować można kolorki, przylatujące owady, rozwijanie się pąków, można porównywać i odnosić /np bazie do piskląt albo piłeczek tenisowych/, pełna dowolność a ileż możliwości! Od dziś gdy mnie ktoś spyta:"Czym się interesujesz" odważnie powiem:"kontempluję kwiaty". Kto się pisze? Zapisy i ewentualne...
    • trzeba zaaplikować Emusi. Albo rozdzielanie maku od piasku. Albowiem ponieważ musi porządnie poćwiczyć cierpliwość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się