piaski

(10 wyników)
  • witam, marzy mi się biały piasek i lazur morza. Wiem, ze mój mężczyzna szuka ofert z greckimi wyspami. Powiedźcie mi gdzie można to wszystko znaleźć, którą z wysp polecacie?
  • gdzie wybawi się grupka mlodych ludzi - gdzie lepsze imprezki i klimat?
  • poleccie cos prosze zaczelismy snuc marzenia o Bora Bora, ale musielismy je zweryfikowac ze wzgledu na finanse w zeszlym roku bylismy na Wyspach Dziewiczych i szukamy czegos podobnego: bialego piasku, lazurowego morza i dobrych warunkow do snurkowania miesiac wlasciwie dowolny. mozemy sobie zrobic cieple wakacje w zimie myslimy raczej o wyjezdzie indywidualnym
  • Witam, Właśnie zarezerwowałam wycieczkę do Złotych Piasków,i prosiłabym o wasze relacje z tegoż miejsca? Czy dużo drożej niż w innych rejonach,jak z bezpieczeństwem i życiem nocnym itd Z góry dziękuje.
  • Witam serdecznie Wybieram sie do Indii i mam juz ustawiona cala trasa poza ostatnim etapem, ktorym bedzie Kerala. Przymiezalem sie do Varkali ale nie wiem, ktora plaze wybrac albo ew moze inna czesc Kerali? Czy varkala ma ciemne plaze? Bardzo prosze wszystkich, ktorzy tam byli o porady. Dzieki
  • czołem, właśnie wróciłem z Tajlandii...dalekie południe - większość wysp...jeśli ktoś chciałby poradzić się o cokolwiek - służę pomocą.pzdr.
  • Szerokie, dlugie do spacerowania... z piaskiem takim jak w Polsce? Gdzie?
  • kazdego, kto moze mi odpowiedziec na to pytanie, prosze o to. nie chodzi mi o nazwy kraji, ale miejscowości, gdzie i najlepiej z jakim biurem tam sie wybrac.
  • Zadam następujące pytanie: czy po pięknych plażach można bez obaw biegać na bosaka? Czy nie grozi to ukąszeniem np. skorpiona lub innego stworzenia?
  • Czy bedac w Egipcie mozna wykupic wycieczke nad Kanał Sueski? Sa takie wycieczki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się