usg

(49 wyników)
  • czy mozecie polecic gdzie zrobic usg brzucha dziecka w krakowie
  • Czy ktoś się może nie orientuje czy w tym roku tak jak w ubiegłym w ramach Wielkiej Orkiesrty będą robione w Prokocimiu badania usg w akcji przeciwko nowotworom? Nie umiem nic znaleść na ten temat w necie a bardzo by mi zależało
  • Mamy z Krakowa napiszcie proszę gdzie w Kraku mozna zrobic dobre usg bioderek Z góry dziekuję
  • gdzie mozna w Krakowie zrobić w/w usg i sprawdzić oczy u dziecka urodznego przedwczesnie?
  • Hej, gdzie w Krakowie można prywatnie zrobić usg? Chodzi mi o fachową obsługę i fachowy sprzęt. Pozdrawiam. Oskarowy wiek Biedroneczka
  • Poproszę o namiary na poradnię ortopedyczną w Krakowie ew. lekarza ortopedę. Córka ma skierowanie wz. z przeskakującym bioderkiem. Dziękuję.
  • Czy któraś mama zna ;)? Wybieram się tam i ciekawa jestem Waszych opinii. pzdr
  • Witajcie Mam prosbę o polecenie dobrego gabinetu z usg. Czeka mnie niedługo usg w połowie ciązy. Teraz chodzę na usg na Długą do dr Filipowicza ale nie jestem zadowolona, pan doktor jest niekontaktowy i robi usg jakby go ktoś gonił. Zalezy mi aby mieli dobry sprzęt no i oczywiscie żeby lekarz był prawdziwym fachowcem. Chciłabym miec mozliwośc zadawania pytań, żeby lekarz spróbował rozpoznac płec dziecka. Słyszamłam o Polsko-Francuskiej kilinice na Reymonta , wiecie moze czy rze...
  • Witam! prosze o namiary gdzie można zrobić takie usg i jaka jest cena??
  • mam malucha 6 tyg...No i nie wiem gdzie jest jakis mądry lekarz co by mi go dobrze zbadał??
  • gdzie w Krakowie robia dobre usg stawow biodrowych niemowlaka?????????
  • Do kogo najlepiej udać się na USG bioderek w Krakowie? Na forum polecena jest dr Cyryl przyjmująca na Wiślnej, niestety najbliższy termin jest za dwa tygodnie, synek ma 6 tyg., więc badanie musimy już wykonać. Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie namiary, Anet
  • Czy ktoś wie gdzie można zrobić w Krakowie usg kolan - szybko więc może być odpłatnie? Byle dobrze :) Chodzi o osobę dorosłą
  • I takie żeby lekarz dokładnie obejrzał maluszka, zmierzył, posprawdzał funkcjonowanie ważniejszych narządów... Zależy mi na adresie do kogoś kompetentnego. Mam olbrzymi niesmak po ostatnim "państwowym" usg, doprawdy szkoda zachodu,jeśli wychodzi się z gabinetu nie wiedząc więcej niż przed wejściem. Zgóry dziękuje serdecznie za adresy. Pozrawiam serdecznie Mamusie Maluszki i Tatusiów oczywiście.
  • Gdzie są najlepsi specjalisci? będę wdzięczna za odpowiedz.
  • Witam, Dziewczyny potrzebuje namiary na b.dobrego specjaliste od usg piersi. JoannaP
  • Witam! Chciałam zapytać gdzie w Krakowie mozna wykonać trójwymiarowe USG. Jaka jest ewentualnie cena. I czy polecacie. Pozdrawiam. Magda
  • czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego lekarza
  • dostałam skierowanie, podobno teraz robi się wszystkim dzieciom. Niestety, na refundowane termin był dopiero na kwiecień. Poszłam z synkiem do szpitala w Prokocimiu, odpłatnie. No i chyba wyrzuciłam w błoto 45 PLN :( Pani podczas badania powiedziala mi, że "co prawda głowica jest zepsuta, ale ona i tak widzi co ma widzieć". Jedno bioderko oglądała 5 minut, powiedziała że OK, drugie przez jakieś 10 sekund, i stwierdziła, że "tutaj jest coś lekko nie tak". Badała dzidka w pieluszce "no bo...
  • Czesc, czy moglybyscie polecic mi jakies dobre usg, nie Ultramedice!!! Dzieki i pozdrawiam J.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się