usg

(26 wyników)
  • Dziewczyny, który ginekolog robi usg piersi? Bo nie każdy niestety...
  • Cześć, podpowiedzcie gdzie w Płocku można wykonać usg 3D lub 4 D i ile to kosztuje oraz czy ktoś przyjmuje w soboty?
  • Dziewczyny jestem w 6tc, na usg mam czekac u swojego lekarza do konca listopada a bardzo chcialabym zrobic je wczesniej, zeby zobaczyc czy wszystko jest ok, gdzie mozna w miare szybko dostac sie na usg ?
  • Witajcie wszystkie mamusie (te obecne i te przyszłe)mam pytanie: gdzie i kto w Płocku wykonuje usg trójwymiarowe (lub nawet 4d) ciąży? jestem w 21 tyg ciąży, moim lekarzem jest Muchametczyn ale te jego usg w gabinecie jest mało wyraźne, poza tym chciałabym dla własnego świętego spokoju pójść na usg do innego lekarza i przekonać się czy rzeczywiście jest wszystko w porządku. Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje
  • mamy skierowanie do neurolog dziecięcego niestetny na nfz nie dostaniemy się w tym roku zamierzam iść do dr wideńskiej z tego co zdążyłam na forum się doczytać to przyjmuje prywatnie w przychodni rodzina ale żeby coś stwierdzić zazwyczaj daje skierowanie da takie usg dlatego pytanie do was jaki jest koszt takiego usg? i gdzie prócz tej przychodni można takie wykonać będę wdzięczna za pomoc
  • czy mozna zrobic w Plocku prywatnie usg glowki jesli tak to gdzie???
  • Czy może ktoś z was miał usg genetyczne u doktora Słodkiego proszę o opinie czy jest lekarzem kompetentnym i czy sie na tym zna.
  • Witam, poprosze o porady dotyczace usg genetycznego. Mam skierowanie do Cieplińskiego. Wszelkie posty będą pomocne. Opinie, jak to wygląda, ile trwa. A druga sprawa: Czego mogę się spodziewać na porodówce na Winiarach? Jak przetrwać? Moją doktor jest Dr Bladowska. Co zrobić, żeby wylądować jak najlepiej? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
  • jestem ciekawa jak to wzglada co widac y piewsyzm dyieckiem nie bylam
  • dziewczyny poradzcie coś z dzieckiem wszystko ok z pierwszym nie byłam ani na genetycznym ani na 3D i sama nei wiem czy warto chodze do Muchametczyna i polecił mi usg genetyczne od 12 tyg dał tel do Dr Sabatowską ja pierszy raz słysze to nazwisko w ogóle wyczytałam że usg genetyczne jest 2D to nie wiem jaka jest różnica miedzy zwykłym usg a genetycznym
  • Dziewczyny może zanudzam i macie mnie już dość ale po głębszych zastanowieniach rozmowie z mężem i z ginem na kolejne usg genetyczne (ok 20tc) chcę iść do kogoś innego nie do Sabatowskiej Proszę polećcie kogoś dobrego napiszcie nr tel mnie jwięcej koszt badania dzięki z góry:)
  • dzieczwyny macie jakies namiary na prywatne usg bioderek? bede bardzo wdzięczna
  • jw
  • Usg 4d(6)

Witam Was drogie mamy. Chciałam się zapytać ponieważ jestem w 24 tygodniu ciąży mój lekarz prowadzący zlecił mi badanie usg serca płodu i mowił zebym zrobiła u doktora Więcka i dał namiary. Czy takie usg to jest to usg 4D i jaki jest koszt takiego badania? Może któraś z Was wie coś na ten temat?
  • Kobietki!Dacie mi namiary, jakiś adres telefon, ile wcześniej trzeba się umówić!?I jaka cena jeśli wiecie. Z góry dziękuje
  • Witajcie. Czy któraś z was miała może wykonywaną laparoskopię w Plocku? Jesli tak to podzielcie sie swoja opinia. Moj ginekolog kilka dni temu wykryl u mnie jakis podejrzany obszar:( Co prawda mam powtórzyć jeszcze usg za 2 tygodnie, ale ten jesli nie zniknie kwalifikuje mnie na to badanie.
  • Witam!!!!!!!!!!!!! Jestem w 32 tygodniu ciąży i stwierdzono u mnie po badaniu usg dystrofie płodu. ( waga 1600, głowka 33 tc, brzuszek 31tc, i nózki 29 tc.)Podobno wynika to z mojego małego łozyska z licznymi zwapnieniami. był to dla mnie szok nikt wczesniej tzn zaden inny lekarz mi tego nie stwierdził. do 3 trymestru wszystko było oka. Dodam ze nie pale i nie pije wiec skad te zwapnienia. Jestem załamana dlaczego tak sie stało boje sie o dalszy rozwoj ciazy. jak to wpłynuie na ...
  • Witam! Gdzie w Płocku najlepiej można zrobić USG piersi i np. brzucha (żołądek, wątroba itp.) Ile ta przyjemność kosztuje? Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Ewa
  • Ktoś może mi podać, adres gdzie przyjmuje, telefon i ile bierze za wizytę? Czy w cenę wizyty jest wliczone usg? I w którym szpitalu pracuje?
  • co sądzicie o tym ginekologu? chodzi mi o prowadzenie ciąży? ile kosztuje u niego wizyta i czy wykonuje usg 3d? czy dobrym fachowcem jest? dzięki za wszystkie sugestie i rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się