usg

(25 wyników)
  • Dziś byłam z moim dwumiesięcznym synkiem na usg bioderek na Sojczyńskiego. Zaleciła mu pani "doktor" podwójne pieluchowanie. Niby ok., ale wszystkim rodzicom zaleciła to samo. Dziwi mnie fakt, że wszystkie dzieciaczki mają "wady" i wszystkim pomoże ta sama metoda. Osobiście odniosłam wrażenie, że owa pani "doktor" zaleca to tak na wszelki wypadek. Nie rozumiem tylko w jakim celu. Znam dzieci z tzw podwójnego pieluchowania i wiem, że później siadają, raczkują itp.
  • usg 3d(6)

wiem że to jest temat dość często maglowany ale mam dylemat i chcialabym żebyście mi cos podpowiedzialy. Jestem w 23 tc i chciałabym zrobić trójwymarowe usg. Tyle że nie bardzo wiem czy czekać jeszcze do 25 tc czy juz teraz robić. Moja lekarka powiedziała że to juz zalezy ode mnie i lekarza którego wybiorę (?). W poprzedniej ciąży robilam usg w Gamecie u dr Kaczmarka. Nie powiem zrobił porządnie, moje lekarka namawia mnie na dr Sieroszewskiego o ktrórym nie mam bladego pojęcia. ...
  • Gdzie na takie usg?co polecacie?pozdrawiam
  • potrzebuje fachowca od usg ciąży z dobrym sprzętem możecie kogoś polecić bo zupełnie nie mam tu rozeznania
  • Witam ! Poszukuję dobrego chirurga dziecięcego (określenie zmian naczyniowych) oraz sprawdzonej pracownii gdzie można wykonać usg dopplerem w Łodzi.
  • usg 3D(4)

Cześć, chciałam spytać gdzie w Łodzi można zrobić usg 3D? Czy robiłyście, jeśli tak to ile kosztuje? Pozdrawiam Gabrysia
  • szukam innego szpitala niż matka polka gdzie wykonuje sie usg serca płodu. z góry dziękuje
  • Właśnie Dziewczyny GDZIE? Szukam spcejalisty, który oprócz zrobienia usg i opisania powie, wyjaśni, doradzi. Może macie w tej kwestii jakieś dośwaidczenia. Proszę o namiary.
  • okazało się, że w Łodzi jest program, w którym udział mogą brać kobiety od 35 r.ż. a dotyczy pełnego pakietu usg genetycznego. Najpierw umówiłam sie prywatnie i koszt mnie zabił 550pln. Nie mam w prawdzie 35 lat ale mnie zakwalifikowali do programu, także ponad 5 stów zostaje w kieszeni
  • no właśnie, jak w temacie... gdzie polecacie dobrego specjaliste?
  • Proponuję wpisać nazwiska lekarzy których odradzacie innym. Jako pierwsza odradzam i przestrzegam przed dr Siech (kiedyś pracowała w Jordanie - obecnie nie wiem gdzie). Chamska, niemiła - poród z ułożeniem twarzyczkowym rozwiązała (wbrew mojej woli) przy pomocy kleszczy.
  • Czy może któraś ma dostęp? Szukałam w polskich książkach tel, ale nie znalazłam. z góry dzięki!
  • Drogie łodzianki czy zdarzyła się Wam pomyłka odnośnie płci dziecka przez Panią dr , mam na myśli oczywiście badanie USG.Konkretnie chodzi mi o to ,że np: na badaniu USG pani dr widzi że to chłopiec , a po urodzeniu dzidzi okazuje się że to dziewczynka:)?Osobiście słyszałam ,że jest dobrym lekarzem , ale od pewnej osoby słyszę że jej "intuicja kobieca" podpowiada cały czas że urodzi dziewczynkę , a na USG ponoć było widać że to chłopiec.Ta osoba wie oczywiście że zdrowie jest na...
  • Szukam odpowiedzialnego ginekologa do prowadzenia ciąży. Jestem po tzw. trudnej przeszłości ginekologicznej w szpitalu. Prywatnie dotąd trafiłam na człowieczka, który potraktował mnie jak dojną krowę i zaaplikował szpital, bez powodu, nie było ani krwawień, ani plamień, tam naszpikowali mnie hormonami, po których zaczęłam plamić, słaniać się po ścianach. Byłam o krok od poronienia.Cztero tygodniowa ciąża musiała przejść kilka usg.Szczęśliwie intuicja podpowiedziała mi by ucieka...
  • Czt któraś z was ma jaies doświadczenie?mile widziane uwagi i komentarze.Którą polecacie?Gdzie lepsi lekazre, lepszy sprzęt?Wiem,że jedna jest w CZMP a druga w "Koperniku"
  • dziewzyny czy któras byla u dr grzesiaka w Diasonie na usg genetycznym Prosze o opinie
  • Szukam opinii na temat tego ginekologa. CZy któraś z Was miała z nim do czynienia? Czy usg zrobione przez niego można uznać za bardzo wiarygodne? Mój ginekolog mu ufa, ale ja go znam od niedawna. MAłgorzata
  • Witajcie! Gdzie najlepiej wykonać USG przezciemiączkowe u niemowlaka (jaka jest cena)?
  • USG(6)

Witam, Jestem w 13 tygodniu ciązy i dostałam skierowanie na USG na Radwańską 1 (DIASON). Dowiedziałam sie, że cena tego badania wynosi od 120 do 150 zł w zależności czy wykonuje usg profesor czy jego specjaliści.Mam pytanie czy jest to zwykłe badanie usg czy jakieś specjalistyczne? Może któraś z was miała tam usg i mogłaby mi coś na ten temat powiedzieć? Ile kosztuje usg w innych przychodniach czy gabinetach? Gdzie Wy robiłyście usg? Pozdrawiam Gabrysia
  • Chcialabym poznac sie i pogadac z dziewczynami,ktore podobnie jak ja beda rodzic na przelomie lipca i sierpnia.Zawsze to razniej,mozna wymieniac sie doswiadczeniami,pogladami a w przyszlosci moze nawet spotkac w realu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się