usg

(25 wyników)
  • Dziewczyny, Jak byłam w pierwszej ciąży nie było jeszcze nigdzie w Trójmieście i okolicach usg 3d czy 4d. Teraz zbliżam się do połowy ciąży i chciałabym się za kilka tyg. na takowe wybrać, czy możecie polecić jakiegoś lekarza, ktory ma taki sprzęt i potrafi sprawnie przeprowadzic badanie? Najbardziej intersuje mnie czy jest takie w Gdyni, ale moze tez być Gdańsk. Zależy mi też na nagraniu na płytkę. No i interesuje mnie koszt tego badania. I czy na takie badanie mogę zabrac swoja 2-let...
  • usg(10)

poszukuje dobrego lekarza ktory robi usg ,konkretnie chodzi mi o usg brzuszka(nerki)ktore musi byc dobrze opisane.Gdynia
  • Gdzie w Gdańsku można prywatnie wykonać fachowo takie badanie?
  • witam!chciałam się dowiedzieć jakie maja usg w spółdzielni lekarskiej w gdyni na ul.obr.wybrzeża(prywatna)?zwykłe,2d,3d.doplerowskie czy jakie?a czym się różni doplerowskie od 2 czy 3 d?
  • Czy ktoś z Was może mi poradzić gdzie można w Gdyni prywatnie zrobić usg bioderek 5cio m-cznej dzidzi? Mam już zdjęcie rtg, ale na ponowną wizytę w przychodni muszę czekać miesiąc i jeszcze raz iść po skierowanie i ...już nie mam do tego siły. Pozdrawiam Iwona
  • maluszka.gdzie porzadne w trojmiescie?
  • Czesc dziewczyny czy wiecie może gdzie w trójmieśćie robią usg 3d? Pozdrawiam,Ania
  • wkrotce wybieramy sie z nasza 4 tyg. corcia na usg brzuszka (w zwiazku z czestym ulewaniem, wzdeciami itp.) i szukamy godnego polecenia lekarza w Gdyni albo w calym trojmiescie. czy znacie takiego? bede wdzieczna za wszelkie info:) pozdrawiam!
  • Szukam fachowca ortopedy, który robi usg, głównie w Gdyni. I ile kosztuje? Dziękuję Kinga
  • Witam, pilnie potrzebuje zrobic usg przezciemiaczkowe - mozecie cos polecic/ Dzieki
  • Poradźcie dobrego lekarza (może jest od razu neurologiem?) Pzdr
  • Zastanawiam sie, którego lekarza wybrac. Mieszkam we Wrzeszczu a rodzic chce na Zaspie. Obecnie chodze do Salwacha. Niestety mam do niego dosyc daleko i nie wiem jak prowadzi ciaze gdyz nie znalazlam na ten temat opini. Dodam tylko, ze nie jestem zwolneniczka robienia usg przy kazdej wizycie, a z tego co sie orientuje to Bersniewoiicz i Grzybowski taka taktyke stosuje, ale do tego moze i sie dam przekonac ;)
  • Gdzie w Gdańsku można zrobić usg jamy brzusznej niemowlakowi?
  • Mam pytanie, czy któraś z Was ostatnimi czasy była na USG u dr Doeringa? Jaki jest koszt? Chodzi mi o usg 3D (no chyba że ma juz 4D??) I jeszcze jedno pytanie, czy przy mnogich ciążach jest inny koszt takiego usg niż przy pojedynczych??
  • Mam pytanko gdzie w trójmieście można zrobić takie Usg,i kogo byście polecały i jakie są ceny.Pozdrawiam Donata
  • Czy któraś z mam była pacjentką dr Wojciecha Grzybowskiego? Miałam problemy z ostatnią ciążą, która niestety zakończyła się porodem martwego dziecka. Ze wszystkich lekarzy, którzy przewijali się przez salę w szpitali na Klinicznej ten lekarz nie dość, że udzielił mi najdokładniejszych informacji, cierpliwie odpowiadał na pytania to jeszcze uratował mi szyjkę macicy, która była podwiązana i ciągnęła tak, że groziło to rozerwaniem (lekarz przed nim na obchodzie zaordynował mi jeszcz...
  • No właśnie kogo możecie polecić poza dr Doeringiem. Jego znam z doświadczenia, ale teraz szukam kogos innego, bede wdzięczna za info a jeszcze lepiej jakieś namiary. Dzięki:-) Maraska
  • jeestem 1 dzien po terminie, czy na zaspie na ginekologocznej izbie przyjęć chętnie mi zrobia to badanie czy odeślą i będą kazać czekac na skurcze? chcem zbadac czy wszystko ok, na razie nie mam zadnych dolegliwosci
  • po ostatnim usg mam jakieś doły. dzidzia w 13 tc ma tylko 5,5 cm. jak zaglądam do książek, szukam w necie, to wszędzie piszą ,że to przynajmniej z 1 cm za mało:( jestem za.łamana
  • USG!(4)

Dziewczyny, jestem w 19 tc, poszukuje dobrego lekarza co zrobi mi USG połówkowe w Gdańsku. Pieniądze się nie liczą. Ważne jest dokładne, szczególowe wykonanie badania. Czy możecie mi kogos polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się