Zwracam się do Was z prośbą o poradę ponieważ wypadłam zupełnie z obiegu , dzieci podrośnięte ( 9 i 4 lata ) , wózki sprzedane a tu wiosną mamy kolejnego potomka przywitać
10 lat temu wybór był znacznie mniejszy ale i tak nie brakowało emocji

Kupiłam zupełna nowość , którą potem eksplatowaliśmy szczesliwie latami Qunny buzza - mimo jego kilku wad ( awaryjność przedniego koła, mały kuferek zamiast kosza ) spełniał moje oczekiwania - świetny design, lekki, zwrotny, łatwy w obsłudze i składaniu.'
Jeżdzili nim obaj moi synowie , potem jeszcze mieliśmy spacerówkę Maclarena XT - która tez była dla nas strzałem w 10.
Obecnie nie wiem jak mam się zabrać za szukanie nowego pojazdu dla najmłodszego potomka. Jest tego tyle, że po przejrzeniu kilku stron - dostaje oczopląsu

Co tym razem - moje oczekiwania się nie zmieniły czyli nadal coś o nowoczesnym i ciekawym wyglądzie, lekkie, łatwe w powożeniu, duży kosz na zakupy , możliwość montowania gondoli i fotelika samochodowego.
Zwróciłam oczywiście uwagę na nowy Qunny Modd ale mam pewne obawy czy jednak firma tym razem sie lepiej przyłożyła...?
Nie powiem , że dumam też nad Bugaboo Camoleonem - pamiętam, że kiedyś był hitem jak jest teraz ?
Pomóżcie prosze