koala0405 13.11.14, 18:25 Mam dylemat bo oba mi się podobają i nie wiem na który się zdecydować. Który kolor praktyczniejszy? Chodzi mi o rocznik najlepszy tj 2012 bez wygiętego stelaża, składanie jedną ręką i odblaski trójkąty w kołach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoja1977 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 13.11.14, 18:45 ja dla chłopca zdecydowanie wolałabym crown blue Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 13.11.14, 19:30 Crown jest piękny, ale niektóre egzemplarze strasznie wyblakniete, takie sa przez to niechlujne, kojarzą mi sie ze spraną pidzama Ja mam od niedawna blacka i jestem nim niezmienne zachwycona. Łatwiej tez z dodatkami Na pewno będziesz mogła cos na niego narzucić z dotychczasowych zasobów. Moj XT Odpowiedz Link
magda79pn Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 13.11.14, 20:32 hmm ciężko... a nie możesz zostawić obydwóch? mnie się czarny bardziej podoba, ale... miałam wszystkie kolory i wiosną gdy słońce zaświeciło, to mnie jednak ta czerń wkurzała, a latem mogłoby być jeszcze gorzej niebieski był ładny (miałam nówkę) ale faktycznie ciężko coś do niego dobrać, bo to dziwny kolor ja zobaczę (jak juz w końcu ten mój limitek do mnie dotrze) jak on w realu wygląda i wtedy zdecyduję czy zostaje, czy jednak zamieniam go na czarnego Odpowiedz Link
magda79pn Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 13.11.14, 20:33 zrób ze dwie fotki porównawcze, wstaw tutaj i zrobimy głosowanie Odpowiedz Link
koala0405 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 13.11.14, 20:42 Zrobię fotki ale czarny jest w praniu. Ciekawe czy jak zejdzie brud to odkryje wyblaknięcia na budce i siedzisku. Niebieski już mam od dawna, jest czyściutki i stan jak nowy. Oba wózki są na gwarancji. Córka doradza żeby zostawić czarny ale na lato rzeczywiście za czarny. Chyba zostawię oba hihi Odpowiedz Link
magnolia.83 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 13.11.14, 23:42 Miałam identyczny dylemat, kiedy kupowałam synkowi spacerowke na wakacje. Wybrałam crowna bo jednak wiosną i latem to wspolczulabym synkowi siedziec pod czarnym daszkiem. Nie zaluje. A z dodatkami nie jest tak źle Ostatnio uszylam sobie materacyk u Pani Helenki i bardzo fajnie wozeczek wygląda. Odpowiedz Link
magda79pn Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 08:29 do tego Crowna bardzo fajnie pasuje wszystko co szare ja kupiłam techno xt w kolorze deep water mam nadzieję, że będzie łatwiej z dodatkami choć wiem, że maclaren wszystkie kolory ma trochę dziwne . Odpowiedz Link
zoja1977 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 09:11 Magda to pokaż to swoje techno deep water, bardzo jestem ciekawa tego koloru Odpowiedz Link
magnolia.83 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 09:38 Zgadzam sie z magdą, crown ładnie konponuje sie z szarosciami. Mam szarą wkładkę w biale kropki i bardzo fajnie sie to komponuje. Magda koniecznie wstaw fotke! Prosimy!! Pierwsze słyszę o tym kolorze. To jakas najnowsza kolekcja? Odpowiedz Link
magda79pn Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 11:50 Sama czekam na paczkę i jestem ciekawa tego koloru to rok 2011, jakiś limitek, chyba z mothercare, ma oparcie rozkładane jedną ręką, podnóżek podnoszony, koła okrągłymi odblaskami i podszewkę w budce jak xlr, oni (mothercare) mieli takie, Pinik ma dla dziewczynki szarego z różowym wnętrzem budki i różowymi szelkami kupiłam takiego, tylko z szarą podszewką w budce: . Odpowiedz Link
magnolia.83 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 12:33 Piekny kolor! Taki żywy, wesoły. Jestem ciekawa jak bedzie wyglądal na zywo ale tez bedzie piekny na pewno Gratuluje! Odpowiedz Link
magda79pn Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 13:26 No to czekamy razem Wózek będzie dopiero w poniedziałek... Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 14.11.14, 13:41 O matko jaki przepiękny! Gdzie zes go upolowała? czy cena była zawrotna? Jakbyś myślała od sprzedaży to ja błagam ustawiam sie 1 w kolejce!!!!! Poważnie poważnie!!!!! Odpowiedz Link
jprzeczek Re: Maclaren XT Crown Blue czy Black??? 15.11.14, 23:09 Super ten kolor wygląda (deep water ma się rozumieć, choć ten Pinikowy też niebanalny). Kupiłaś używany, czy nowy (nie wiem czy sugerować się rocznikiem). Jakis taki niemaclarenowy, bo nie jest mdły, bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
magda79pn Re: Fotki 15.11.14, 10:42 nie potrafię Ci pomóc obydwa mi się bardzo podobają... Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Fotki 15.11.14, 11:21 Jacy piękni bracia. Zazdroszczę. Oba kolory super i też nie umiem pomóc. Jednak xt czarnego masz ju chyba kolejnego nie? A tego blue po raz pierwszy? To wybierz niebieski. Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: Fotki 15.11.14, 12:11 O matko i córko jaki piękny ten niebieski oba boskie, trudny dylemat Odpowiedz Link
koala0405 Re: Fotki 15.11.14, 15:10 miałam już dwa czarne ale nigdy nie miałam w bardzo dobrym stanie i na gwarancji więc stąd dylemat Czarny już mi się znudził. Niebieski zostawiam jednak do kompletu z maclarenem questem denimkiem do auta pokazywarka.pl/p3ue7c/ Bob też niebieski Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: Fotki 15.11.14, 15:42 Mam ślinotok na widok denimowego Questa! Prosze tak nie drażnić ludzi przy sobocie Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Fotki 15.11.14, 18:01 Ja mojego staruszka questa odebrałam od siostry wreszcie Syn kawałek od samochodu do domu kazał się wieźć i mi się przypomniało jak to było. Ehh.... fajne czasy. Gdybym nie miała w brzuchu kosmity płakałabym że to już się skończyło, ale tak to tylko poczekam. Odpowiedz Link
monika_kas Re: Fotki 15.11.14, 18:20 ten denim z futerkiem wygląd powalająco!!!! zazdroszczę totalnie! Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Fotki 15.11.14, 18:40 monika_kas napisała: > ten denim z futerkiem wygląd powalająco!!!! zazdroszczę totalnie! A jak ty się czujesz? I jak wygląda obecnie twoja wózkowa strategia na maj 2015? Odpowiedz Link
magda79pn Fotka mojego :) 17.11.14, 12:05 doczekałam się na tą chwilę tylko ta jedna, potem założę nowy wątek, jak się wypierzemy i wyczyścimy na żywo jest ciut jaśniejszy, ale nie tak jasny jak w katalogu . Odpowiedz Link
koala0405 Re: Fotka mojego :) 17.11.14, 12:12 śliczny coraz bardziej maclareny mi się podobają Odpowiedz Link
magnolia.83 Re: Fotka mojego :) 18.11.14, 21:16 Magda dopiero teraz zobaczylam ze wstawilas zdjecie. Bardzo ładny kolor! Nie jest taki ponury. Zazdroszcze unikatowego modelu bo z pewnoscią drugiego takiego wozka w swoim miescie nie znajdziesz. Gratuluje zakupu! Odpowiedz Link
magda79pn Re: Fotka mojego :) 18.11.14, 21:26 nie wiem czy nie pójdzie w świat... mój synek za wysoki jest do tego wózka, albo oparcie za niskie Odpowiedz Link