Dodaj do ulubionych

Posiłek dla schroniska

18.09.11, 18:02
Po raz kolejny ruszyła akcja pomocy dla schronisk zorganizowana przez kilka organizacji prozwierzęcych.Kupując produkty whiskas i pedigree otrzymuje się talon z kodem, który należy wpisać do smsa lub zagłosować na stronie akcji czyli tutaj Posiłek dla schroniska (należy z listy wybrać schronisko, któremu chce się pomóc).
Wiem, że mało kto karmi swoje ogony tymi akurat karmami, ale może dokarmiane są nimi koty bezdomne.
Zachęcam! Na pewno warto!
Obserwuj wątek
    • mrumru81 Re: Posiłek dla schroniska 18.09.11, 20:57
      Jutro tak zrobię, rzeczywiście moje z domku lubią chrupy Whiskas, najchętniej dla kociąt. Dostaną smile
      • hanka20074 Re: Posiłek dla schroniska 19.09.11, 10:53
        Ja kupiłam saszetki z whiskas właśnie ze względu na tą akcję.
        • schiraz Re: Posiłek dla schroniska 19.09.11, 18:15
          Zakupiłam w Biedronce saszetki Whiskas dla kociąt (3,99 za 4 sztuki) dla moich dzikusów oraz dla dorosłych kotów (5,99 za 6 sztuk) również dla dzikusów. Kody już posłane. Ceny i sklep podaję bo dosyć tanio smile Na saszetki dla kociąt skusił się też domowy Tofissimo, a właściwie uściślając rzucił się na ten fastfood jak na złoże złota.
          • korhana Re: Posiłek dla schroniska 19.09.11, 20:03
            smile) fastfood kotek też czasem chce smile)
    • noirdesir2 Re: Posiłek dla schroniska 20.09.11, 14:26
      > Wiem, że mało kto karmi swoje ogony tymi akurat karmami, ale może dokarmiane są
      > nimi koty bezdomne.

Nie każdy na tym forum karmi koty jedzeniem droższym od tego kupowanego dla siebie. Ja kotu kupuję tanie żarełko ale uzupełniam je surowymi kawałkami i innymi produktami (żółtka jajek, gotowana marchewka itp). Ważne, żeby urozmaicać. Moja Kitka wcina i whiskasy i te biedronkowe produkcje i jeszcze jakieś inne, na żadne jeszcze nie popatrzyła krzywo. Wg weta futerko ma zdrowe i błyszczące, więc chyba nie wychodzi źle na tym co jej serwuję. A schronisku w mieście, gdzie mieszkam pomagam inną metodą smile (choć jeśli na dniach będę kupować dla kici, to może i dołączę się do akcji, czemu nie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka