szprota 28.02.05, 01:23 zezwoleństwo na wrzucenie Adamsa b00g13 uzyskał ode mnie, więc jakby coś, to ja przepraszam a skądinąd zachęcam do lektury. praczet do ósmej potęgi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenny_s Re: objaśnienie 28.02.05, 01:41 Jeśli mogę, pozwolę sobie dodać miłą uchu miłośników twórczości nieodżałowanego DNA (jak sam siebie nazywał) informację. Otóż - jak słyszałam - "Trylogia w pięciu częściach" widziana była całkiem niedawno w jednej z krakowskich księgarń, co jak na książki, które w Polsce pojawiły się pewnie z dziesięć lat temu, jest oszałamiającym wydarzeniem wydawniczym. Odpowiedz Link
aard Re: objaśnienie 28.02.05, 13:33 szprota napisała: > a skądinąd zachęcam do lektury. praczet do ósmej potęgi! Chcesz powiedzieć, że tego wcześniej nie czytałaś? Odpowiedz Link
b00g13 Re: objaśnienie 28.02.05, 13:36 I siem wydało, ja to po raz pierwszy przeczytałem wczoraj. No, ale znałem wcześniej, po prostu nie trafiał mi początek w gusta. Odpowiedz Link
meteor2017 Re: objaśnienie 28.02.05, 13:51 > No, ale znałem wcześniej, po prostu nie trafiał mi początek w gusta. A mnie poczatek bardziej trafial w gusta niz dalsza czesc. Odpowiedz Link
maginiak Re: objaśnienie 28.02.05, 13:44 aard napisał: > Chcesz powiedzieć, że tego wcześniej nie czytałaś? czy to jest głos karcąco-potępiający czy to tylko moja paranoja? pytam, bo nie wiem czy pędzić po włosienicę i moje ulubione baciątko? boja nie czytałam, ni tego ni tym bardziej Praczeta. Odpowiedz Link
aard Ciekawość i nieco zaskoczenia jeno 28.02.05, 14:06 czemuś (chyba z powodu szacunku dla Jej oczytania simply) sądziłem, że MZtka zna to co najmniej trzy razy lepiej niż ja :) Odpowiedz Link
maginiak Re: Ciekawość i nieco zaskoczenia jeno 28.02.05, 15:25 acha, to ja jednak pójdę po ten bicz:) Odpowiedz Link
szprota proszę mi nie kadzić 28.02.05, 23:34 ja nie jestem oczytana, tylko inteligentna :P Odpowiedz Link
huann Re: Nie pochlebiaj sobie :p 02.03.05, 18:12 "od kiedy mnie nazwała 'pipą' " nie czytajcie tego wciąz na nowo do siebie okładajcie sobie nerki. Odpowiedz Link
szprota sądzę że 02.03.05, 16:58 da się go wyjaśnić teorią spiskową i wpływem mienienia się popiołu w promieniach słońca. Odpowiedz Link