nimeska Re: jak wam idzie? b0 mi strasznie 03.01.07, 17:18 mi jakos, :) trzymam sie a po wielkiej stercie samaty juz mi sie nie chce jesc staram sie nie myslec o jedzieniu ;) pije hebatke i czuje sie dobrze a co ci jest ? jestes glodna czy ci slabo ? Odpowiedz Link
asia249 Re: do nimeski. 03.01.07, 19:21 ogólnie cofa mi sie jak jem szpinak, a o befsztyku nie wspomne, na dodatek dałam cała cytryne do sałaty i była ochydna, praktycznie zjadłam roche sałaty i dwa gryzy befsztyka, ogólnie boli mnie tylko głowa, jesc mi sie nie chce, ale na tym forum fitnes przeczytałam ze befsztyk mozna zastąpis filetem z kurczaka no i chyba tak zrobie a reszte przezyje, tylko czy ja tego fileta moge podsmazyc na oliwie z oliwek lekko? Odpowiedz Link
nimeska Re: do nimeski. 03.01.07, 20:06 szpinak zamien na inne zielone np na brukuly a jesli nie lubisz wolowiny ( ja lubie tylko krwista i smazona przez kilka sek) to upiec lub ugotuj sobie wieprzowinke :) lub cycek kurzy ale wtedy dobrze by bylo lyknac l karnityne :) lub tak jak piszesz podsmazyc albo jeszcze lepiej upiec ale jak juz smazysz to zmniejsz ilosc oliwy juz w salacie zeby nie bylo "dnia oliwnego " ;) a co do salaty to ja sobei dodaje ziola takie jak bazylie, oregano, czosnek, tymianek i najpierw mieszam ten sosik z przyprawami a potem dorzucam salete jelsi nie mzoesz zjesc calej glowki na raz tak jak ja zjedz ja na kilka razy zrobilas juz pierwszy kork i to najwazniejsze podjelas sie tego i dasz rade na ^pewno wytrwac do konca Odpowiedz Link
nimeska Re: do nimeski. 03.01.07, 20:09 ale najlepsza jest wolowina bo jak ci pisalam wczesniej ma duzo naturalnej l karnityny odpowiedzialnej za spalanie tłuszczu jesli juz to moze ja ugotuj ale dlugo ( ale bez soli bo sol stwardnia mieso wolowe )do miekkosci i posol sobie troszke jak juz bedzie miekka Odpowiedz Link
monika3012 Re: jak wam idzie? b0 mi strasznie 04.01.07, 08:02 Hej !!! Ja tez z wami zaczelam 2 stycznia. Narazie jakos sie trzymam jem piersi z kurczaka bo inne mieso to mi przez gardlo nie przejdzie :( ogolnie to do 16 jest spoko a potem to mi sie smaki zaczynaja :) i najlepsze jest to ze wlasciwie sama nie wiem co bym zjadla. Ale wiecie co mnie motywuje dzis 3 dzien a ja mam juz minus 2 kg. SUPER!!! Wytrzymamy !!! Razem sie uda. MOze z zebami wbitymi w sciane ale sie UDA :) Odpowiedz Link
nimeska Re: jak wam idzie? b0 mi strasznie 04.01.07, 11:40 no i mamy juz trzeci dzien <lol> li dobzre nie wazylam sie bo nie waze sie codziennie bo wiem z etearz zejdzie woda a dopiero pozniej to co pownno wiec na wage zejde sobie dopiero w sobote rano :) dzis mi bardzo jajko smakuje, jak nigdy ;) Odpowiedz Link
nimeska Re: dzis III dzien , jak wam idze ? 04.01.07, 15:56 za szybko wyslalam :) ja dzis umieram, wczesniej z zimna a teraz i zimna i z glodu ;) chyba lykne lyzke owsianych :)) i bede je przezucaw chyba przez godzine :) zeby sie nacieszyc im smakiem chce zeby juz byla godz 18 bo jem sobie selera hehe i marchewke :) oby do poniedizalku potem to juz w gorki :D a jak wy sie trzymacie ? Odpowiedz Link
markac28 Re: dzis III dzien , jak wam idze ? 11.01.07, 09:40 Ja czuję sie ok ,ale dziś dopiero mój czwarty dzień, zważyłam się i 3kg mniej, cieszę się z tego, o dziwo wogole nie jestem glodna. Wszędzie w domu sa słodycze (mam 2 dzieci), a mnie to nawet nie rusza, oby już tak zostało. Odpowiedz Link
anetakorzeniowska Re: jak wam idzie? b0 mi strasznie 15.01.07, 13:04 Dzisiaj jestem już 7 dzień na diecie i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Ważyłam sie wczoraj i moja waga zmalała o prawie 6 kg. Mam nadzieję, że wytrzymam do końca chociasz strasznie nie lubię brokułów. Odpowiedz Link
dorothi1980 Re: jak wam idzie? b0 mi strasznie 15.01.07, 15:15 Anetakorzeniewska napisz ile wazylas jak zaczynalas sie odchudzac, bo ja dzis pierwszy dzien zaczynam i czy tak rygorystycznie przestrzegalas ta diete?fajnie ze jest takie forum to razniej jest nam dziewczyny:)pozdrawiam Odpowiedz Link