Dodaj do ulubionych

pomocy, pilne!

25.07.07, 16:07
właśnie rozpoczęłam dietę- dziś 1 dzień. i mam pytanie, miałam problem z
kupieniem salaty i w związku z tym czy mogę ja zastąpić kapusta pekińska- czy
to istotne, czy przez to będę musiała dietę zaczynać ponownie?? bardzo proszę
o opinie
Obserwuj wątek
    • marcysia291 Re: pomocy, pilne! 25.07.07, 22:03
      witaj,jasne,że możesz
      • agas86 Re: pomocy, pilne! 25.07.07, 22:06
        dziekuje:*
        wlasnie pierwszy dzien za mna - dopiero :/ ale moze dam rade. jeszcze tylko 12 dni
        • marcysia291 Re: pomocy, pilne! 26.07.07, 06:56
          oczywiście,że dasz radę jak tylko zobaczysz,że tracisz na wadze,bedziesz
          zmotywowana do "walki"o wymarzoną fygurę,życzę powodzenia i pozdrawiam
          • agas86 Re: pomocy, pilne! 26.07.07, 07:08
            nie dziekuje bo dzis dopiero 2 dzien zaczynam ( zeby nie zapeszyc ;) ) wlasnie
            sie zastanawiam jak na jutro grzanke przygotowac, sadze ze z chleba razowego,
            ale sucharek moim zdaniem tez bedzie oki.
            a Ty stosowalas ta siete i z jakim rezultatem??
            pozdrawiam milego dnia!!
            • marcysia291 Re: pomocy, pilne! 26.07.07, 07:52
              ja stosuję tą dietę po raz trzeci,dziś mam 4 dzień,dwa poprzednie razy schudłam
              po ok.6kg,ja grzankę tez robię z razowca,szczarze mówiąc nie jest tak źle,da
              się spokojnie przejść tą dietę,jeśli naprawdę bardzo chce się zrzucić kilka
              kg,pozdrawiam
              • agas86 Re: pomocy, pilne! 26.07.07, 07:57
                no to jesteś 2 dni do przodu ;) to gratuluje efektów z poprzednich diet, mam
                nadzieje ze mi tez to coś pomoże. ja pierwszy raz w życiu stosuje jakakolwiek
                dietę i w sumie jestem jeszcze niedoświadczona. probowałam schudnąć głodząc sie
                ( nie jadłam prawie nic przez półtora tygodnia ) ale to nic nie skutkowało wiec
                nie wiem czy mnie ta dieta coś pomoże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka