beciatwin Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 01.05.08, 10:31 gratulacje +silnej woli i sukcesu. Odpowiedz Link
malaga-1 Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 01.05.08, 17:43 agamadrit,napisz w końcu ile zgubiłaś przez te 2 m-ce. Bedzie to dla mnie b.motywujące. Też tak chcę. Zawzięłam sie i już. Lecę z DK dalej ale mieszam dni. To chyba nie zakłóci efektu końcowego/ Odpowiedz Link
marcysia291 Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 01.05.08, 22:26 Wow,gratulacje,piękny wynik!!!Pozazdrościć!!!pozdrawiam Odpowiedz Link
agamadrid Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 02.05.08, 00:45 równiutkie 20:) generalnie czytalam ze nie powinno sie mieszac ani dni ani posilkow ani rozkladac ich na mniejsze sa tak skomponoane ze sie nawzajem uzupelniaja niewiem ile w tym prawdy ale skoro tak napisali starala sie przestrzegac... tak juz glupio to sie wtłacza w psychike czlowieka ze gdy do konca nie zrobisz kropka w kropke jak napisane i schudniesz np 4,5 kilo to wieki nie da ci spokoju pytanie czy gdybym np wtedy nie zamienila sobie szpinaku na brokól schudlabym 4,7 a nie 4,5:D ja do tej pory sie zastanawiam czy 2 naturalne jogurty mogly mi zatrzymac gwaltowne chudniecie za pierwszym razem gdy robilam kopenhadzka... głupota ale coz:/ traf chcial ze do 7 dnia spadala waga z dnia na dzien i to duzo i 7 dnia nie wytrzymalam bez kolacji i zapodalam sobie 2 male kubezcki naturalnego jogurtu i juz nastepnego dnia nic nie ruszylo ani grama i tak bylo az do srody;/ dwa miesace minely i nadal mnie to meczy:D Odpowiedz Link
malaga-1 Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 02.05.08, 13:46 agamadrit - nie znam Cię osobiscie,ale za te 20 kg,to normalnie kocham Cię!!! Odpowiedz Link
kaludyna Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 02.05.08, 15:05 aga, ale super :) a napisz prosze dokladnie ktora diete stosowalas, bo wiesz sa rozne wariacje kopenhaskiej, to moze ja sie skusze na poczatek dieteowana i pare kilosow zrzuce.... Odpowiedz Link
agamadrid Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 04.05.08, 16:40 kolejno? najpierw przez tydzien owocowo warzywna -do picia woda a do jedzenia same warzywa i owoce (surowe i prztworzone) potem 3dni jablkowej-same jablka i wode sie je(jablka sie je a wode pije:P) z tym ze ja wiekoszosc tych jablek przez malakser przepuszczalam i taka papke jadlam hihi nawet na gryzienie potraw jestem zbyt leniwa i co moge miksuje:D potem byla kopenhadzka 13dniowa z jajami ktora konczyla sie w wielka sobote w wielka niedizele jadlam wszystko na co mialam ochote a od lanego poniedzialku zaczelam kopenhadzka bez jaj ale jej nie zrobilam do konca -przerwalam 11dnia bodajze bo wypadal weekend i wyzerka u znajomych straszna -wszystkiego wyprobowalam jak w wigilje, z tym ze potem dwa dni z tronu nie schodzilam praktycznie:x tak namieszalam:D potem jakas przerwa byla pare dni chyba (podczas ktorej jadlam jakies zestawy z kopenhadzkiej ktorejs w zaleznosci na co mialam ochote i caly czas pilam duuuzo wody no i potem zaczelam 14kwietnia ostatnia kopenhadzka i tez zrobilam do konca i potem jeszcze 3 dniowa ktora wkleilam pod watkiem kopenhadzka bez jaj teraz byl plan zeby powtorzyc jabluszkowa z samego poczatku ale nieoczekiwanie wyszlo tak ze sie wczasowalam i plazowalam wiec plany trafil szlag hihi Odpowiedz Link
la_pink agamadrid 06.05.08, 20:55 zmotywowałaś mnie do działania :) też mam teraz rozmiar 44 a chciałabym 38 jak przed ciążą-wiem,że dla chcącego nic trudnego:) niebawem zabieram się do "dzieła" :D Odpowiedz Link
monteblack Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 07.05.08, 20:58 Agamadrid!Szczerze gratuluje i podziwiam.Ja bym chciala nosic choc te Twoje przeddietowe 44,hehe,bo rozmiar ktory ostatnio kupuje ma inna cyferke z przodu;-)Od poniedzialku trzeba kurczyc zoladek na 5 dniowce a potem atakowac 13 dniowke.Jakby ktus byl chetny potowarzyszc to zapraszam!! Odpowiedz Link
agamadrid Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 07.05.08, 22:17 to ty znowu tutaj z 5dniowka :P jeszcze zes nie obkurczyla:P a moze meridie bys dodatkowo sprobowala w atakim razie:) Odpowiedz Link
monteblack Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 27.05.08, 18:38 Byla i Meridia i Zelixa i d...;) Odpowiedz Link
aflower Re: dzis mija 2 miesiace od pocztaku diet 27.05.08, 18:34 widze ze nie wiesz co ma na celu dieta kopenhaska-zreszta twoje zdrowie agamadrid Odpowiedz Link
agamadrid ja z koleji widze ze ty wiesz doskonale :P 27.05.08, 20:47 masz racje moje zdrowie i huj ci do niego Odpowiedz Link
vivian89 Re: ja z koleji widze ze ty wiesz doskonale :P 03.06.08, 23:15 a ile masz wzrostu? :) Odpowiedz Link