sloggi 05.04.06, 17:54 Tekst z pewnego forum: "Teraz gdy była u drugiego okazało się że mam przesuniętom w płaszczyźnie macice, czyli coś ją ciągnie z lewej strony." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Głupawki 05.04.06, 18:50 sloggi napisał: > Tekst z pewnego forum: > "Teraz gdy była u drugiego okazało się że mam przesuniętom w płaszczyźnie > macice, czyli coś ją ciągnie z lewej strony." D a czy to wogole mozliwe?)..zeby sie cokolwiek ...ciagnelo.. Odpowiedz Link
denton76 Re: Głupawki 05.04.06, 19:14 skiela1 napisała: > a czy to wogole mozliwe?)..zeby sie cokolwiek ...ciagnelo.. z mojego doświadczenia wynika, że można ciągnąć cokolwiek, chociaż większość woli ciągnąć coś konkretnego Odpowiedz Link
kyniu1 Re: Głupawki 05.04.06, 19:16 To fakt, po za tym ciągnięcie jest przyjemne Kyniu Odpowiedz Link
denton76 Re: Głupawki 05.04.06, 19:18 oj, włączyła mi sie pewna wątpliwość, miałem kiedyś przyjemność opiekować się bratankiem, ciąganie go rano do przedszkola było zajęciem trudnym i leżącym na biegunie przeciwnym do przyjemności Odpowiedz Link
skiela1 Re: Głupawki 05.04.06, 19:38 kyniu1 napisał: > To fakt, po za tym ciągnięcie jest przyjemne > > Kyniu Pod warunkiem,ze nie jest to macica Odpowiedz Link