gingers73 03.02.10, 12:51 Gdzie można kupić da się to pić ??? do czego to dodawać ile z góry dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
ka_enigma Re: Olej parafinowy 03.02.10, 13:13 Cześć, Kupisz go w każdej aptece - w takiej buteleczce jak woda utleniona. Można dodawać go do sałatek albo majonezu Dukana. NIE WOLNO GO PODGRZEWAĆ!!!! Ja go kupiłam ale jeszcze nie użyłam i unikam bo podobno to olej robiony na bazie nafty...a to nie za fajnie brzmi :) Link Zgłoś
gingers73 Re: Olej parafinowy 03.02.10, 14:36 ale tego nie trzeba jeść tylko można ? myślałam żeby sie dooliwić Link Zgłoś
ka_enigma Re: Olej parafinowy 03.02.10, 15:23 nie trzeba jeść ... to jest produkt "dozwolony" a nie "nakazany" :) Link Zgłoś
ancia2007 Re: Olej parafinowy 04.02.10, 00:29 Olej wyścieła Ci ściany jelita przez co wspomaga zapobieganie zaparciom. Na mnie jednak lepiej działa len. Trzeba jednak przyznac, ze parafina ciekła dodana do sałatki, lekko ją "naoliwia". Do tego woda, czosnek, przyprawy, kropla cytryny i sos zrobiony ;) Link Zgłoś
0yotte Re: Olej parafinowy 09.02.10, 15:15 eeee tam, nafta, ropa naftowa, przeciez to produkt roślinny jest ;) tylko lekko... przeterminowany ;) Link Zgłoś
0yotte Re: Olej parafinowy 09.02.10, 09:46 o matuniu... toż to przeczyszcza! z tego, co mi wiadomo, tego oleju człowiek nie przyswaja, więc przelatuje to przez brzuszek z wiadomym efektem :/ ostatnio kupowałam taki olej w aptece, dla psa... bo miał problemy z brzuszkiem... Link Zgłoś
0yotte Re: Olej parafinowy 09.02.10, 15:01 no jesli tak, to mykaj do apteki, ja kupiłam w takiej małej plastikowej butelczce podobnej do tych, w których sprzedają wodę utlenioną :) Link Zgłoś