am676 21.03.10, 15:01 Jestem na tej diecie od tygodnia. Dziś zaczełam 2 fazę ale moja waga stoi w miejscu. Wydawało mi sie, że powinnam coś zjechać a tu zonk...zero kg. mniej :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
aethernus Re: Waga stoi w miescju 21.03.10, 18:13 Gdybyś przeczytała książkę, wiedziałabyś, że zatrzymanie spadku lub delikatny wzrost wagi jest normalny w dniach, w których je się proteiny i warzywa. Link Zgłoś
abri Re: Waga stoi w miescju 21.03.10, 18:18 ale dzieczyna pisze, ze nic nie zgubila w pierwszej fazie, tak to zrozumialam Link Zgłoś
aethernus Re: Waga stoi w miescju 21.03.10, 18:25 Chyba masz rację, sorry. W takim razie napisz, jakie produkty jadłaś w pierwszej fazie i ile trwała ta faza. No i ile kg masz do zrzucenia i co pokazał test Dukana? Link Zgłoś
ka_enigma Re: Waga stoi w miescju 21.03.10, 18:36 i jeszcze napisz z jakiej wagi schodzisz (czy duża nadwaga) :) Aethernus my już takie złe jesteśmy na te dziewczyny, które pytają się o głupoty że krzyczeć chcemy na dziewczynę, która jest niewinna :):) Link Zgłoś
am676 A więc 21.03.10, 19:20 książkę czytałam wybiórczo raczej. W I fazie jadłam tylko dozwolone produkty (ale może za dużo ich było) trwała 6 dni. W sumie to nie mam nadwagi wogóle ale chciałabym zjechać ok 4 kg. Ps. co to jest test Dunkuna ? chyba nie odrobiłam lekcji ;-) Link Zgłoś
aethernus test Dukana 21.03.10, 19:23 forum.gazeta.pl/forum/w,95274,105583973,105583973,TEST_DUKANA_link_i_tlumaczenie.html Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: A więc 21.03.10, 20:14 Am, może dietowałaś wcześniej dosyć restrykcyjnie? Albo jadłaś ogólnie mało? Jeśli tak to być może Twój organizm musi przyzwyczaić się do 'normalnego' jedzenia :) Trochę to zajmie, ale schudniesz. Link Zgłoś
wreszcie-chudne Re: Waga stoi w miescju 21.03.10, 20:03 u mnie też waga stoi w miejscu - dokładnie w tym samym rogu łazienki, o zwykle :) Link Zgłoś
wreszcie-chudne Re: Waga stoi w miescju 21.03.10, 20:16 Wyluzuj (jak powiedział dziś Komorowski do Sikorskiego) :) Mi tez stała dobrych pare dni waga, potem ruszyła, potem się podniosła o kg, potem znowu ruszyła. Staram się podchodzić do tego filozoficznie, że tak ma być - ale staram się być uparta i wytrwała. I bardzo proszę - zwróć uwagę na centymetry - dość uparcie staram się przypominać odchudzającym się, że dieta wpływa i na wagę i na obwód :) Link Zgłoś
am676 Spoko 21.03.10, 20:21 jestem cierpliwa i poczekam sobie grzecznie :) ps. a debatę oglądałam ;) Link Zgłoś
bara-nek Re: Waga stoi w miescju 28.04.10, 21:02 Witaj am676!! Jestem na tym wątku nowa, ale mam ten sam problem co ty. Po stosowaniu 5 dniowej fazy uderzeniowej moja waga wskazuje tyle samo co przed dietą.... trochę mnie to zdołowało, ale się nie poddaję!! Powiedz mi czy waga u ciebie pokazała wreszcie upragnioną utratę kg i po ilu dniach to było? Link Zgłoś
syrka1 Re: Waga stoi w miescju 28.04.10, 23:20 A ja w tej samej książce czytałam że jak ktoś chce zrzucic 4 kg to powinien zastosowac 1 dzien I fazy.....góra 3. Nie wiem... Link Zgłoś
aribeth1 Re: Waga stoi w miescju 29.04.10, 08:36 A ja w ogóle nie widzę sensu stosowania diety proteinowej w przypadku osoby, która nie ma nadwagi... Zbyt wiele wyrzeczeń, zbyt długo trwa, nie lepiej zapisać się na aerobik i odstawić słodycze? Link Zgłoś
luulajka Re: Waga stoi w miescju 29.04.10, 09:28 ja tu dzisiaj od rana z takim samym zapytaniem chciałam wskoczyc: co z tą moją wagą :) bo stoi i stoi... no nic...zostaje czekac... :) Link Zgłoś
bara-nek Re: Waga stoi w miescju 29.04.10, 09:54 Ja mam dośc dużą nadwagę!! Muszę zrzucic min 10 kg. Przyznaję,że aerobic by się przydał a co do słodyczy to już on dawna nie jadam....... Link Zgłoś
em_em71 Re: Waga stoi w miescju 29.04.10, 10:37 aribeth1 napisała: > A ja w ogóle nie widzę sensu stosowania diety proteinowej w przypadku osoby, > która nie ma nadwagi... Osoba o wzroście 163cm /tak jak ja/ ma prawidłową wagę zarówno przy 51 kg jak i 66 :) 66 ważyłam w okresie tużpociążowym i czułam się jak słoń. I uwierz, że można żyć bez obżerania się słodyczami, opychania węglowodanami, ćwiczyć, a mimo wszystko trudno zrzucić to, co całkowicie zbędne jest - pomimo prawidłowych parametrów. Trzeba kopa :) Link Zgłoś
dolmadakia Re: Waga stoi w miescju 29.04.10, 14:44 No,własnie.ja mam 170 cm i startowałam z prawidłowej wagi 72.Ale źle się z nią czułam,bo większośc dorosłego życia ważyłam 62-63,czyli ok.10 mniej. U mnie tez stoi już prawie 3 tyg.Ale poprzednio tez stała 3 tyg i potem ruszyła w dół,a teraz mam @ więc sobie trochę za dwa dni obiecuję.... Link Zgłoś