IP: *.as13285.net 01.09.11, 20:36
Witam,

Rok temu bylam na diecie Dukana. Dieta trwala jedynie 2 miesiace, jednakze schudlam sporo. Brak silnej woli i rowniez stres w tamtym czasie spowodowal, ze wrocilam do slodyczy i zaniedbalam diete. Chcialabym wrocic do zrowego odzywiania (poniewaz znowu tyje), zalezy mi aby zrzucic 5kg nie wiecej. Jaka wybrac diete, aby zarowno zdrowo sie odzywiac ale czasem moc pozwolic sobie na male przyjemnosci? Dieta Dukana wydaje mi sie 'drastyczna' do tej pory nie moge patrzec na jogurty light, czy cole light. Prosze o podpowiedz, dziekuje
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Pytanie 01.09.11, 22:33
      Na czwartej fazie chyba odzywia sie juzchyba "normalnie" a jedynie jeden dzien w tygodniu jest proteinowy? Tak wiec, nie przeszlas diety Dukana a jedynie cos wlasnego z elementami wzorowanymi na tej diecie.
    • Gość: Zuska65 Re: Pytanie IP: *.home.aster.pl 02.09.11, 13:19
      Myśle że zapomnij o diecie a raczej naucz się zdrowych nawyków,dowiedz się co zmienić powinnaś w diecie. Kazda kolejna dieta cud tak naprawdę oddala cię od upragnionej wagi ( w większości wypadków diety cud stosowane na własną rękę to efekt jo-jo ). Ogolnie każa osoba jest inna i tyje od czegoś inengo, także myślę że powinnaś poznać przyczyny dlaczego tyjesz. Po ciąży koleżanka przeanalizowała moją dietę, powiedziała co źle robię, otrzymałam przykładową dietę, , zestaw informacji jak racjonalnie i zdrowo się odchudzać,otrzymałam informacje dlaczgeo tak utyłam, jakie złe produkty uzywałam co źle gotowałam itp. Linkdo niej polecam, może z tymi informacjami uda ci się schudnąć. www.dieta-kobiety.pl/Shop/Product/Korekta_diety_oraz_nawykow_on-line/3a157ac9-49d6-4b14-9e3a-945471bcc735

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka