Dodaj do ulubionych

na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzeje

06.03.03, 12:32
Mozecie mi nie wierzyc ale na diecie optymalnej jestem od okolo 24 lat, teraz
mam 60 lat a wygladam na gora 38 lat.
Nikt, absolutnie nikt wiecej mi nie daje...
Obserwuj wątek
    • emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 12:56
      podeślij mi zdjęcie i ksero z dowodu, to ocenię.
      • rose7 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 13:01
        Ksero?????
        Po co, mam swoja strone ktora oglada caly swiat i 20 latki pisza milosne listy.
        To jest zycie!
        • emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 13:20
          adres strony w takim razie poproszę.
        • agick rose.. 06.03.03, 15:11
          ja też chętnie zajżę na Twoją stronę - nie ze względu na ocenę na ile
          wyglądasz, ale ze względu na dietę, o której piszesz.
          Pozdrawiam,

ps. jestem na etapie układania czegoś dla siebie - chodzi mi o styl odżywiania
          po zrzuceniu kilogramów.
    • easy123 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 15:39
      Wiadomo, skora dobrza natluszczona (w tym wypadku niejako od srodka) sie nie
      marszczy latwo. Wiem bo mam skorzane buty.
      • kotka32 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 08:28
        Po pół roku bycia optymalną nastąpiła u mnie znaczna poprawa stanu mojej
        strasznie suchej skóry. Przez kilka lat leczyłam skórę twarzy i głowy, bo
        miałam jedną skorupę. Gruba warstwa kremu wchłaniała się po 5 min. Nic nie
        pomagał olej rycynowy wcierany w skórę głowy. Na tej suchej skórze pojawił się
        trądzik różowaty a czterech dermatologów "pocieszyło" mnie,że na to nie ma
        sposobu skutecznego leczenia.Teraz zapomniałam jak wyglądają liszaje trądziku.
        I jeszcze jedno mam 45 lat i młode dziewczyny pytają mnie co ja robię,że nie
        mam cellulitu mimo, że nigdy nie należałam do osób szczupłych.Teraz wagę mam w
        normie i ciało jedrne, bez cellulitu. Chodzę na basen i gimnastykę.Pozdrawiam.
        Kotka.
        • a.kopiko Re: Potrzebuję jadłospisu 02.10.03, 09:11
          Witam,
          Czy ktoś ma może mi dać jadłospis diety Atkinsa w pierwszej fazie jej
          stosowania? W gazetach jest tylko jeden: Sniadanie: jajecznica z bekonem,
          obiad: rosół drobiowy i mięso, kolacja: pasztet z wątróbek i mięso.
          Jakoś nie chce mi się wierzyć, że od tego można schudnąć. Błagam, pomóżcie, ja
          naprawdę muszę schudnąć i chcę to zrobić metodą Atkinsa - czy to to samo co
          dieta Optymalnych??
    • janiek1 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 03:33
      Rose, wiele kobiet 40 letnich jest nie do uzytku, w zeszlym tygodniu posuwalem
      49 letnia babcie i powiem ci ze wygladala jak modelka: cyc, nogi i ta cala
      reszta byla jak marzenie. Matka dwojga dzieci. Oczywiscie posuwala jak mala
      tankietka. Poznalismy sie podczas zakupow przy stoisku z bekonem, slowo do
      slowa, dlaczego bierzesz tyle bekonu i wyszlo ze ona stosuje Atkinsa od 6 lat.
      Wyglad miala lepszy niz 25 latka. Takiego cudu natury jeszcze nie widzialem.
      Seks z ta niby-optymalna byl dosyc niezwykly i zastanawialem sie czy byla
      profesjonalistka ale pieniedzy nie zadala.
      • kotka32 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 08:15
        Coś w tym jest. Optymalnie żywię się od 4 lat. Od zawsze miałam problemy z
        regularnością cyklu. Teraz jest tak jak podają w książkach, a co najważniejsze,
        to wzrost temperamentu jest taki, że sama siebie nie poznaję. Po urodzeniu
        dzieci zeszliśmy do jednego razu w miesiącu. Teraz trzy razy w tygodniu to
        norma.Życzę wszystkim zadowolenia w tej sferze życia. To jest motor do
        wszelkich innych aktywności.Pozdrawiam.Kotka.
        • rose7 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzeje 07.03.03, 10:10
          Dziekuje wszystkim za odpowiedzi i komentarze,rowniez te smieszne a najlepszy
          ten o skorzanych butach...bardzo poprawny wniosek o dzialaniu tluszczu ale do
          tego trzeba dodac jeszcze dzialanie kolagenu na skore....tez w butach?
          Adresu strony niestety nie podam nie ma tam nic o mojej diecie.
          Dr. Kwasniewski jest dobrym czlowiekiem i udostepnia swoje badania szerokiemu
          ogolowi.I walczy o ich rozprzestrzenienie.
          Ja nie.
          Ja dzialam jak starozytni "medrcy"(?)najlepsze rzeczy zostawiam dla siebie,
          no... ewentualnie dla wybranych,i wtajemniczonych.'
          Dieta Atkinsa nie jest rownoznaczna z Optymalna, napewno lepsza niz te
          pochodzace z brukowcow ale zawiera troche bledow ktore w przyszlosci moga
          przyniesc pewne konsekwencje.
          Zycze wszystkim duzo zdrowia i pomyslnych eksperymentow.
          • emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 10:59
            > Adresu strony niestety nie podam nie ma tam nic o mojej diecie.

Właśnie wygrałam dychę :))) Założyłam się, że stchórzysz i nie podasz. Ale ja
            pytałam się o twoje zdjęcia, nie o dietę, więc może jednak...?

> Dr. Kwasniewski jest dobrym czlowiekiem i udostepnia swoje badania szerokiemu
            > ogolowi.I walczy o ich rozprzestrzenienie.
            > Ja nie.

Nie jesteś dobrym człowiekiem? ;)))

> Ja dzialam jak starozytni "medrcy"(?)najlepsze rzeczy zostawiam dla siebie,
            > no... ewentualnie dla wybranych,i wtajemniczonych.'

Co to za sekciarskie gadanie? Czy po prostu zwykły egoizm?
            • rose7 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 11:11
              Szkoda ze nie zalozylas sie z wieksza iloscia osob, moze i 1000 bylby dla
              ciebie.
              To moze w koncu jestem dobrym czlowiekiem, potrafie zadbac o twoje finanse!
              Sekciarsto i egoizm , nie ma wiekszej roznicy.. liczy sie tylko JA ewentualnie
              MY.
              Ale tutaj rozmawiamy o diecie i podalam troche uwag na ten temat...

• emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 11:22
                > Szkoda ze nie zalozylas sie z wieksza iloscia osob, moze i 1000 bylby dla
                > ciebie.

Szkoda. Ale tylko jedna sądziła, że możesz podać, reszta od razu twierdziła, że
                to chwalipięctwo albo egoizm.

> To moze w koncu jestem dobrym czlowiekiem,

egoizm i bycie dobrym człowiekiem wykluczają się wzajemnie, niestety... Nie
                miej złudzeń, że inni cię odbierają jako "dobrego człowieka".

potrafie zadbac o twoje finanse!

W to nie wątpię, jeśli masz podwładnych, to już ich żałuję.

> Sekciarsto i egoizm , nie ma wiekszej roznicy..

Jest, jest, sekciarz myśli, ze zbawia świat, egoista, że siebie.

liczy sie tylko JA ewentualnie
                > MY.

Punkt za szczerość. Jesteś klasyczną egoistką.

> Ale tutaj rozmawiamy o diecie i podalam troche uwag na ten temat...

NIC nie podałaś. Pochwaliłaś się, a na prośbę o wsparcie wypięłaś się. To
                forum, jako eksperckie, z założenia służy wymianie poglądów, udzielaniu porad i
                dzieleniem się z innymi własnymi doświadczeniami. A ty... Niepotrzebnie
                zajmujesz czas ludziom, którzy myślą, że się dowiedzą od ciebie czegoś
                pożytecznego. Wróć lepiej do "dbania o swoje finanse", cokolwiek miałoby to
                znaczyć.
                • splenda Atkins, Optymalni i temu podobne diety 07.03.03, 12:59
                  Wydaje MI sie ze ze glowny problem to te cholerne weglowodany ktore zabijaja
                  czlowieka. Bliski mial klopot z wysypka: najlepsze kliniki na zachodzie okazaly
                  sie banda smarujaca standardowym mazidlem. Nawet dieta w ich sanatorim nic nie
                  pomogla. Kazdy ze znajomych ktory przestal jesc weglowodany zauwazyl
                  momentalnie poprawieni sie zdrowia. Ja sie nie wypowiadam o optymalnych, dobrzy
                  czy zli chociaz uwazam ich osobiscie za dobrych, ale jestem przeciwko
                  weglowodanom. Moze kiedys weglowodany byly inne? W kazdym razie majac do wyboru
                  mieso ze wscieklych krow i chleba naszego powszedniego, wybiore Mad Cow Steak.
                  • zosial Re: Atkins, Optymalni i temu podobne diety 07.03.03, 23:33
                    splenda napisał:
                    Ja sie nie wypowiadam o optymalnych, dobrzy
                    >
                    > czy zli chociaz uwazam ich osobiscie za dobrych,

Chyba sie jednak wypowiadasz.
                    • splenda Zosiali gorole oowies, ooowies, od konca do 08.03.03, 03:24
                      Ty, zosiali, masz ochote na seks internetowy? Zaraz zrozumiesz o czym sie tu
                      pisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka