rose7 06.03.03, 12:32 Mozecie mi nie wierzyc ale na diecie optymalnej jestem od okolo 24 lat, teraz mam 60 lat a wygladam na gora 38 lat. Nikt, absolutnie nikt wiecej mi nie daje... Link Zgłoś Obserwuj wątek
emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 12:56 podeślij mi zdjęcie i ksero z dowodu, to ocenię. Link Zgłoś
rose7 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 13:01 Ksero????? Po co, mam swoja strone ktora oglada caly swiat i 20 latki pisza milosne listy. To jest zycie! Link Zgłoś
emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 13:20 adres strony w takim razie poproszę. Link Zgłoś
agick rose.. 06.03.03, 15:11 ja też chętnie zajżę na Twoją stronę - nie ze względu na ocenę na ile wyglądasz, ale ze względu na dietę, o której piszesz. Pozdrawiam, ps. jestem na etapie układania czegoś dla siebie - chodzi mi o styl odżywiania po zrzuceniu kilogramów. Link Zgłoś
easy123 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 06.03.03, 15:39 Wiadomo, skora dobrza natluszczona (w tym wypadku niejako od srodka) sie nie marszczy latwo. Wiem bo mam skorzane buty. Link Zgłoś
kotka32 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 08:28 Po pół roku bycia optymalną nastąpiła u mnie znaczna poprawa stanu mojej strasznie suchej skóry. Przez kilka lat leczyłam skórę twarzy i głowy, bo miałam jedną skorupę. Gruba warstwa kremu wchłaniała się po 5 min. Nic nie pomagał olej rycynowy wcierany w skórę głowy. Na tej suchej skórze pojawił się trądzik różowaty a czterech dermatologów "pocieszyło" mnie,że na to nie ma sposobu skutecznego leczenia.Teraz zapomniałam jak wyglądają liszaje trądziku. I jeszcze jedno mam 45 lat i młode dziewczyny pytają mnie co ja robię,że nie mam cellulitu mimo, że nigdy nie należałam do osób szczupłych.Teraz wagę mam w normie i ciało jedrne, bez cellulitu. Chodzę na basen i gimnastykę.Pozdrawiam. Kotka. Link Zgłoś
a.kopiko Re: Potrzebuję jadłospisu 02.10.03, 09:11 Witam, Czy ktoś ma może mi dać jadłospis diety Atkinsa w pierwszej fazie jej stosowania? W gazetach jest tylko jeden: Sniadanie: jajecznica z bekonem, obiad: rosół drobiowy i mięso, kolacja: pasztet z wątróbek i mięso. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że od tego można schudnąć. Błagam, pomóżcie, ja naprawdę muszę schudnąć i chcę to zrobić metodą Atkinsa - czy to to samo co dieta Optymalnych?? Link Zgłoś
janiek1 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 03:33 Rose, wiele kobiet 40 letnich jest nie do uzytku, w zeszlym tygodniu posuwalem 49 letnia babcie i powiem ci ze wygladala jak modelka: cyc, nogi i ta cala reszta byla jak marzenie. Matka dwojga dzieci. Oczywiscie posuwala jak mala tankietka. Poznalismy sie podczas zakupow przy stoisku z bekonem, slowo do slowa, dlaczego bierzesz tyle bekonu i wyszlo ze ona stosuje Atkinsa od 6 lat. Wyglad miala lepszy niz 25 latka. Takiego cudu natury jeszcze nie widzialem. Seks z ta niby-optymalna byl dosyc niezwykly i zastanawialem sie czy byla profesjonalistka ale pieniedzy nie zadala. Link Zgłoś
kotka32 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 08:15 Coś w tym jest. Optymalnie żywię się od 4 lat. Od zawsze miałam problemy z regularnością cyklu. Teraz jest tak jak podają w książkach, a co najważniejsze, to wzrost temperamentu jest taki, że sama siebie nie poznaję. Po urodzeniu dzieci zeszliśmy do jednego razu w miesiącu. Teraz trzy razy w tygodniu to norma.Życzę wszystkim zadowolenia w tej sferze życia. To jest motor do wszelkich innych aktywności.Pozdrawiam.Kotka. Link Zgłoś
rose7 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzeje 07.03.03, 10:10 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi i komentarze,rowniez te smieszne a najlepszy ten o skorzanych butach...bardzo poprawny wniosek o dzialaniu tluszczu ale do tego trzeba dodac jeszcze dzialanie kolagenu na skore....tez w butach? Adresu strony niestety nie podam nie ma tam nic o mojej diecie. Dr. Kwasniewski jest dobrym czlowiekiem i udostepnia swoje badania szerokiemu ogolowi.I walczy o ich rozprzestrzenienie. Ja nie. Ja dzialam jak starozytni "medrcy"(?)najlepsze rzeczy zostawiam dla siebie, no... ewentualnie dla wybranych,i wtajemniczonych.' Dieta Atkinsa nie jest rownoznaczna z Optymalna, napewno lepsza niz te pochodzace z brukowcow ale zawiera troche bledow ktore w przyszlosci moga przyniesc pewne konsekwencje. Zycze wszystkim duzo zdrowia i pomyslnych eksperymentow. Link Zgłoś
emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 10:59 > Adresu strony niestety nie podam nie ma tam nic o mojej diecie. Właśnie wygrałam dychę :))) Założyłam się, że stchórzysz i nie podasz. Ale ja pytałam się o twoje zdjęcia, nie o dietę, więc może jednak...? > Dr. Kwasniewski jest dobrym czlowiekiem i udostepnia swoje badania szerokiemu > ogolowi.I walczy o ich rozprzestrzenienie. > Ja nie. Nie jesteś dobrym człowiekiem? ;))) > Ja dzialam jak starozytni "medrcy"(?)najlepsze rzeczy zostawiam dla siebie, > no... ewentualnie dla wybranych,i wtajemniczonych.' Co to za sekciarskie gadanie? Czy po prostu zwykły egoizm? Link Zgłoś
rose7 Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 11:11 Szkoda ze nie zalozylas sie z wieksza iloscia osob, moze i 1000 bylby dla ciebie. To moze w koncu jestem dobrym czlowiekiem, potrafie zadbac o twoje finanse! Sekciarsto i egoizm , nie ma wiekszej roznicy.. liczy sie tylko JA ewentualnie MY. Ale tutaj rozmawiamy o diecie i podalam troche uwag na ten temat... Link Zgłoś
emka_waw Re: na diecie optymalnej czlowiek sie nie starzej 07.03.03, 11:22 > Szkoda ze nie zalozylas sie z wieksza iloscia osob, moze i 1000 bylby dla > ciebie. Szkoda. Ale tylko jedna sądziła, że możesz podać, reszta od razu twierdziła, że to chwalipięctwo albo egoizm. > To moze w koncu jestem dobrym czlowiekiem, egoizm i bycie dobrym człowiekiem wykluczają się wzajemnie, niestety... Nie miej złudzeń, że inni cię odbierają jako "dobrego człowieka". potrafie zadbac o twoje finanse! W to nie wątpię, jeśli masz podwładnych, to już ich żałuję. > Sekciarsto i egoizm , nie ma wiekszej roznicy.. Jest, jest, sekciarz myśli, ze zbawia świat, egoista, że siebie. liczy sie tylko JA ewentualnie > MY. Punkt za szczerość. Jesteś klasyczną egoistką. > Ale tutaj rozmawiamy o diecie i podalam troche uwag na ten temat... NIC nie podałaś. Pochwaliłaś się, a na prośbę o wsparcie wypięłaś się. To forum, jako eksperckie, z założenia służy wymianie poglądów, udzielaniu porad i dzieleniem się z innymi własnymi doświadczeniami. A ty... Niepotrzebnie zajmujesz czas ludziom, którzy myślą, że się dowiedzą od ciebie czegoś pożytecznego. Wróć lepiej do "dbania o swoje finanse", cokolwiek miałoby to znaczyć. Link Zgłoś
splenda Atkins, Optymalni i temu podobne diety 07.03.03, 12:59 Wydaje MI sie ze ze glowny problem to te cholerne weglowodany ktore zabijaja czlowieka. Bliski mial klopot z wysypka: najlepsze kliniki na zachodzie okazaly sie banda smarujaca standardowym mazidlem. Nawet dieta w ich sanatorim nic nie pomogla. Kazdy ze znajomych ktory przestal jesc weglowodany zauwazyl momentalnie poprawieni sie zdrowia. Ja sie nie wypowiadam o optymalnych, dobrzy czy zli chociaz uwazam ich osobiscie za dobrych, ale jestem przeciwko weglowodanom. Moze kiedys weglowodany byly inne? W kazdym razie majac do wyboru mieso ze wscieklych krow i chleba naszego powszedniego, wybiore Mad Cow Steak. Link Zgłoś
zosial Re: Atkins, Optymalni i temu podobne diety 07.03.03, 23:33 splenda napisał: Ja sie nie wypowiadam o optymalnych, dobrzy > > czy zli chociaz uwazam ich osobiscie za dobrych, Chyba sie jednak wypowiadasz. Link Zgłoś
splenda Zosiali gorole oowies, ooowies, od konca do 08.03.03, 03:24 Ty, zosiali, masz ochote na seks internetowy? Zaraz zrozumiesz o czym sie tu pisze. Link Zgłoś