mistrz_ip 14.05.07, 18:58 niecierpie tej diety jest paskudna i jojo straszne tez co robic? :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
wesolutkixl Re: zaczelam dzis kopenhaska 15.05.07, 19:52 Nie wiem po co katować się tym czego się nie lubi.To nie ma najmniejszego sensu.Odchudzanie to nie jedzenie tego czego się nie nawidzi jeść,tylko je się smacznie,czerpie się z tego największą przyjemność.Jak to zrobić poczytać trochę w pokoju ODCHUDZANIE - EFEKTY - PORADY-a napewno trafisz na pewien trop ,który trzeba dostosować do swoich potrzeb i możliwości.Pozdrawiam. Link Zgłoś
mistrz_ip Re: zaczelam dzis kopenhaska 16.05.07, 13:11 huhu :) wogole odchudzanie nie ma sensu...poza tym nieskromnie mowiac o odzywianiu wiem duuuzo, ponad polowa zycia na diecie ;)powinno sie mnie zatrudnic tu jako eksperta Link Zgłoś
wesolutkixl Re: zaczelam dzis kopenhaska 16.05.07, 20:40 Chętnie wirtualnie zatrudnię,bo odchudzanie wymaga mądrych doświadczonych osób ,które ciągle coś udoskonalają,chętnie o tym porozmawiają,podzielą się z innymi uwagami i zmienią coś na lepsze w swojej diecie.To dobrze,że masz swoje zdanie i czujesz się mocna w tym co robisz,lecz w pierwszej Twojej wypowiedzi wyczułem jakiś wstręt i znudzenie w prowadzonej przez Ciebie diecie. Ja też się nieraz buntuję,szczególnie wtedy kiedy wydaje mi się .że waga powinna drastycznie spaść a stoi sobie w miejscu jak przybita gwoździami.Zawsze się wtedy pocieszam że zrzuciłem 31 kg i mam wielki sukces,a reszta przyjdzie stopniowo jak wytrwam w tym co robię, a robię to przecież wyłącznie dla siebie.Pozdrawiam. Link Zgłoś
zuza_130 Re: zaczelam dzis kopenhaska 21.08.07, 14:41 wytrzymalam 6 dni. nie zamierzam wracac. to katorga. Link Zgłoś