Dodaj do ulubionych

Baskerek dolacza!

22.05.07, 17:08
Witam wszystkie forumowiczki. Od przyszlego poniedzialku dolaczam do tych, ktorzy stosuja PWT. W
tym tyg postanowiam przeczytac jak najwiecej postow o diecie, ponownie przeczytac ksiazke i...
zgodnie z sugestia kompotzsushi nie pakowac sie w diete kopenhaska jako wstep, ale pic duuzo wody i
myslec pozytywnie o efektach! Trzymam kciuki za nas wszystkich!
Obserwuj wątek
    • kompotzsushi Re: Baskerek dolacza! 22.05.07, 21:49
      Jestem w szoku... POZYTYWNYM!
      Dawaj-dawaj, pierwsze podejście jest zawsze najlepsze!
      • malgaska Re: Baskerek dolacza! 22.05.07, 23:28
        yes yes yes!!!!! :))))
        Witaj serdecznie :) i do dzieła.. nie zmarnuj pierwszego podejścia bo daje
        najlepsze efekty :))) trzymam kciuki pa i mam cichą nadzieję ze się jeszcze
        odezwiesz ;)
        • baskerek to ja ;-) 23.05.07, 11:08
          Jedno mnie martwi w PWT - ja po prostu UWIELBIAM zielona herbate i pije ja w duuzych ilosciach (zamiast
          kawy, czrnych herbat i innych napojow, z wylaczeniem wody, ktora tez baaaardzo lubie). W ksiazce
          wyczytalam, ze zielna jest rownie niemile widziana co kawa.... Pozdrowionka i smigam na basen!
          • olanc herbata 23.05.07, 12:20
            Cześć Baskerku :) A próbowałaś roiboos ? Jest dozwolona i też dobra. JUż w
            ciązy przekonałam się do herbatek owocowych, może znajdziesz jakąś dla siebie ?
            pozdrawiam i witam nową Wypłukiwaczkę :)
            • kompotzsushi Re: herbata i wypukiwanie 27.05.07, 15:02
              Hej, baskerku, co tam?
              Płuczesz się rooibosem, żurawiną, olejem lnianym czy tylko wodą z basenu?
              • baskerek Re: herbata i wypukiwanie 28.05.07, 19:00
                Ha! Zaczelam dzis z rana - nie zdazylam zrobic soku zurawinowego (od zeszlego tygodnia mam jakies
                3kg mrozonej zurawiny wydebionej od znajomej ;-), wiec pije wode niegazowana, wode z cytryna do tego
                czerwona herbate (i patrze na zielona i az mnie sciska zal ;-)
                Na sniadanie jajecznica z pomidorami, pieprzem cayenne (z odrobina soli - czy naprawde nie mozna
                uzywac soli przez pierwsze tygodnie??? Nie wiem, czy potrafie...). Obiad pycha salata lodowwa z zimnym
                kurczakiem (bialko zamiast ryby...) a kolacja - zobacze co w rozpisce z ksiazki. Jutro jade na wielkie
                zakupy jedzeniowe, zeby mi nic nie brakowalo. Poki co glodna nie jestem...
                • kompotzsushi Re: herbata i wypukiwanie 29.05.07, 09:09
                  Brawo - super! Nie martw się, jeszcze sobie popijesz zieloną herbatkę, tylko
                  wytrzymaj ściśle 2 tygodnie, żeby poznać swój organizm. Jeśli chodzi o sól, to
                  ja nie używałam wcale przez ok. 3 miesiące. Pierwsze dni były marne, ale
                  nauczyłam się przyprawiać inaczej. Teraz trochę solę, ale dosłownie kilka
                  ziarenek i to nie zawsze. Spróbuj, jak się wrzuci do jajecznicy pomidory i
                  trochę siekanej cebuli w ostatniej chwili, to nawet tak soli nie brakuje.
                  Trzymam za Ciebie kciuki.
                  P.S. Spróbuj zdobyć serwatkę - znacznie ułatwia śniadania.
                  • baskerek Re: herbata i wypukiwanie 30.05.07, 10:24
                    Czy masz na mysli bialko kupowane na stronie ostrovii lub kulturystyki?DZis chce zamowic.Jak sadzisz,
                    czy w sklepie dla kulturystow |(mam taki jeden niedaleko) beda mieli cos takiego?
                    • kompotzsushi Re: Ostrowia i kulturyści 30.05.07, 11:04
                      Na oba pytania TAK
    • baskerek Re: Baskerek dolacza! 31.05.07, 22:10
      Hmm, podsumowujac moje dotychczasowe osiagniecia powiem, ze: pije duzo wody, stosuje suplementy
      (l-karnityna, olej z wiesiolka, chrom), uzywam olej lniany w ilosciach pewnie wiekszych niz ksiazka
      przewiduje, ale po prostu mi zasmakowal. Tyle, ze poza tym jem w biegu, nie to, co potrzeba (duzo
      warzyw, ale reszta to jakis kompletny przypadek), zamiast szybkiego marszu i batuty chodze na basen.
      Swoja droga czy naprawde cwiczycie na batucie? Gdzie cos takiego moge kupic taniej niz 400 zl za mala
      wersje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka