mamaklaudi 10.11.07, 08:38 Witaj właśnie sie doczytałam że intensywnie sie sie odchudzałas.Byłabym Ci wdzięczna jak byś opisała nam jak się odchudzałaś i jakie diety stosowałaś.Napewno przydadzą nam sie te informacje. Pozdrawiam Cię. Link Zgłoś Obserwuj wątek
beniusia79 Re: beniusia 79 10.11.07, 13:24 nie odchudzalam sie intensywnie tylko sie bardzo pilnowalam :) moja dwiza to: nie ufac zadnym dietom-cud i duzo sie ruszac. ograniczylam wiec jedzenie, jadlam tez wiecej bialka (nabial, produkty sojowe, drob) bo duzo cwiczylam na silowni (3 razy w tyg). ograniczylam slodycze (czasem podjadalam sobie). pol roku po porodzie zaczelam biegac-minimum 3 razy w tyg po pol godziny. teraz waze troche mniej niz przed ciaza. dalej staram sie biegac i chodze na fitness. dla mnie ruch i gimnastyka to cudowny sposob by zachowac zgrabna sylwetke. dzieki temu tez mama ladnie wyrzezbione cialo i troszke miesni... polecam. nie ufam dietom, ale o tym juz pisalam :) pozdrawiam aha, po porodzie potrzebowalam 9 miesiecy (8 kg naplusie) zeby wrocic do starej wagi. Link Zgłoś