agus122 12.02.08, 14:55 ja tu nowa ale sie odchudzam od paru dni i chce kupic rowerek.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lamatha Re: co sądzicie o rowerku stacjonarnym? 17.02.08, 13:18 bardzo dobra sprawa, chciaz to duze wyzwanie, jezeli nie masz kondycji i samozaparcia to nie ma sensu: 25 min intensywnej jazdy to tylko 300 kcal :) Link Zgłoś
gazetaforum Re: co sądzicie o rowerku stacjonarnym? 21.04.08, 16:37 a ja śmigam 40 minut dziennie przed telewizorem i jest ssssuper Link Zgłoś
emila200612 Re: co sądzicie o rowerku stacjonarnym? 09.05.08, 06:57 ja schudłam po pierwszym dziecku jeżdząc na takim rowerku fajna sprawa ale moja druga corcia ma juz 16 miesięcy a jezdze do pracy i z powrotem na rowerze codziennie i nie chudne nic dopiero zaczęłam biegać od ponad tygodnia codziennie biegam 20 minut i juz widac efekty no i oczywiscie dieta zamiast ciastek marchewka zamiast jogurtu kefir zobaczymy ale taki rower stacjonarny fajna sprawa polecam Link Zgłoś
miziutkowa Re: co sądzicie o rowerku stacjonarnym? 18.09.08, 09:17 Dla mnie super! Odkad kupilam to widze ze miesnie nog odrazu inaczej sie ukladaja, naprawde widac to juz po paru dniach. Wlaczam sobie energetyczna muzyczke i nabieram energii do odchudzania. Jak sie czlowiek tak wymeczy to nie chce mu sie tego zaprzepascic. Jezdze co drugi dzien ok.pol godzinki i zawsze wizualizuje sobie ze chudne i ze wkrotce osiagne wymarzona sylwetke. Przed wakacjami duzo jezdzilam i naprawde nogi inaczej wygladaly :) Niestety niepomoglo mi to aby pozbyc sie kompleksow i pokazac nogi :( Przez cale wakacje nie jezdzilam i widze ze miesnie troszke juz nabieraja spowrotem tych brzydkich ksztaltow... Wiec juz kilka razy zaczelam jezdzic i tyle pozytywnej energii nalapalam ze teraz chce sie odchudzac i jezdzic. Moj najwiekszy problem to duze lydki i obfite biodra wiec dieta i rowerek to chyba najlepszy sposob na nie. Czyz nie? Mam nadzieje ze ktos sie do mnie dolaczy Dzis zaczelam moje pamietniki na forum 1000kcal. Do zobaczenia! A czy ktos z was moze wie na ktore miesnie dokladnie dziala rowerek? Link Zgłoś