21.11.12, 21:16
Nie gniejwaj się na mnie, osobiście kiedyś ciebie bardzo lubiłem, wtedy jakoś imiałem ostra jazdę i wylądowałem w szpitalu.Serio żałuje że cię obraziłem ,fajnie z toba się pisało.Wogule lubię luźnych ludzi z którymi mozna pożartować:)
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Varna 21.11.12, 21:19
      > miałem ostra jazdę i wylądowałem w szpitalu>
      Wybacz Varnie że nie rozumie co to jest ostra jazda po której się ląduje w szpitalu.Wybacz ludziom że nie wiedzą co to trauma po której się choruje na schizofrenię.
      • uwierz_w_to Re: Varna 21.11.12, 21:24
        No kiedyś psychoza była moim przekleństwem, masakra nie życzę początków nikomu, nawet najwiekszemu wrogowi.Tuziny zastrzyków z fenaktilu, człowiek porostu jedna noga był na innym świcie.
        Ale teraz egzystuje w psychozie superek i jest git dosłownie:)
        • uwierz_w_to Re: Varna 21.11.12, 21:29
          Ditta to jest Polska tu ludzie nie rozumieją że człowiek dorasta i się zmienia.na zachodzie w USA np: były więźeń może zostać gliniarzem, lub gliniarz więźniem tak ten świat się składa,Ale sa takie tępe i zakłute łby że nie rozumieja że człowiek się zmienia,żyją przeszłością i kisza nienawiść w sobie,prowokacje,obrazy itd.. a później przytaczają oczywiście najpierw sprowokując.
          • ditta12 Re: Varna 21.11.12, 21:41
            <żyją przeszłością i kisza nienawiść w sobie,prowokacje,obrazy itd.. a później przytaczają oczywiście najpierw sprowokując.>

Wiem że tak jest.Nie pozwól na to żeby ktoś Cię sprowokował.Zachowaj spokój o ile umiesz tak zrobić.To bardzo trudne w odpowiedzi na ataki ale możliwe.
            • uwierz_w_to Re: Varna 21.11.12, 21:46
              Ditta chyba nie wyobrażasz sobie że będę wyzywał tak jak pojechałem z tą naszą ulubienicą.
              Coś ty mówiłem Ci że ja to traktuje na miękko, wkurzyła mnie ostro tylko jedna wiesz jaka.
              zaczeła mnie straszyć, hahaha.
              Zobaczysz i sama się przekonasz jakie będe miał podejście:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka