uwierz_w_to 14.12.12, 08:02 co się z tobą dzieje? odezwij się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian_poryp Re: Marianie Porypie 14.12.12, 08:46 ano jestem troche mnie ta cala zadyma na szczurzym forum odstraszyla bo jad kaczysci wypluwali ze swych dziobow siedzialem w chacie zimno, brudno, zle Tylem co z suka sie nabiegal O bloga nie dbam chyba zle stany przychodza glosy znow mi gadaja po ichniemu ja ich nie rozumiem. Ale ciesze sie bardzo ze to forum redakcyjne tak sie rozwija To tez dzieki Tobie Uwierzu. Ja tez jestem troche mistyk i liczby wokol siebie widze rozne ale to puzzle nie ma jak dopasowac glowie sie nad tym i glowie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 08:58 Daj spokuj dzięki za wsparcie, wczoraj czytałem oni nawet nie rozumieją tego że są kaczystami. Mało się nie przekręciłem,zrozumiałem wszystko jak już było za późno. Cieszę się że się odezwałeś. Mówiłem że słowa uwierza odbiją się echem w świecie;) Nie masz czym się stresować,było mineło i nie wróci ja jedynie co mogę zrobić to posłać kwiatka miłości, wiesz o czym mówię. Bo to wszystko przybrało niezdrowy obrót spraw. Ale już jest wszystko ok. Teraz widzisz. Myślę że też miło ciebie zaskoczyłem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: Marianie Porypie 14.12.12, 09:14 zaskoczyles Uwierzu, pozytywnie Ile w Tobie sily do walki jestes bardzo madry ja lubie Ciebie czytac Nie wiem ile masz lat ale pewnies starszy ode mnie ja mam 24 i tak troche upatrzylem sobie ciebie jako idola i wzor do nasladowania bo madrze piszesz moze czasem zawile i niezrozumiale ale ja przeslanie rozumiem Dobrze zes sie wykaraskakal sie balem o Ciebie dobra lece z Pupa na spacerek na mrozie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 09:19 marian_poryp napisał: > zaskoczyles Uwierzu, pozytywnie > Ile w Tobie sily do walki > jestes bardzo madry > ja lubie Ciebie czytac > Nie wiem ile masz lat > ale pewnies starszy ode mnie > ja mam 24 i tak troche > upatrzylem sobie ciebie > jako idola i wzor do nasladowania > bo madrze piszesz > moze czasem zawile i niezrozumiale > ale ja przeslanie rozumiem > Dobrze zes sie wykaraskakal > sie balem o Ciebie > dobra lece z Pupa na spacerek na mrozie ;) Myślę że mało ludzi ma szansę się z tego wykaraskać;) ja sam się w głowę bije ale życzę tego wszystkim tym którzy nie rozumieją;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 15.12.12, 00:42 marian_poryp: > Dobrze zes sie wykaraskakal > sie balem o Ciebie > dobra lece z Pupa na spacerek na mrozie ;) Tak sobie sam i myslę, to było idiotyczne.Nie mogę nikogo obwiniać za to,szkoda mi trochę pewnej osoby nawet z całej tej sytuacji która wynikła. Myślę że psychicznie fatalnie może się czuć. A reszta jak to reszta sensacyjka i tyle. Nigdy nie lubiłem mieć wrogów. zawsze wolę się godzić niż kłócić. Trochę zrozumienia drugiej strony i to wystarczy !!! dla mnie w zupełności. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 09:15 uwierz narodził się na nowo;) Marianie napisz jakiś wiersz o mnie fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 11:03 marian potrzebna jest tu twoja mądrość,wiem że potrafisz pisz coś ciekawego a z wierszem to jak z poezją do tego nie potrzebne jest wielkie natchnienie wystarczy że napiszesz coś pozytywnego,nie musisz wytężać. widzisz jak ja się zmieniam,ogarniasz? to bez sensu nawet jak sie stężysz to nie pojmiesz wszystkiego. Ale ważne jest żeby tworzyć i uwalniać się i energię,jedni są doskonalsi inni nie, ciebie zaliczam do bardzo mądrych,wiersze świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 11:05 zobacz jak ja piszę? dlatego jest potrzebna demokracja która jest inspirowana. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 11:23 Bas Tajpan - Mój Świat(dobra jakość) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 13:11 czyli co głosujemy za demokracją królowo? bo sam nie dam rady forum pociagnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Marianie Porypie 14.12.12, 13:19 Sama nie wiem za czym jestem.Nie głosuję bo mam to w d.......... i tak beze mnie się wszystko odbywa,czy chcę czy nie chcę :D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 14.12.12, 13:21 e tam są ważniejsze rzeczy na tym świecie dobra zabawa to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 15.12.12, 00:22 ditta12 napisała: > Sama nie wiem za czym jestem.Nie głosuję bo mam to w d.......... i tak beze mni > e się wszystko odbywa,czy chcę czy nie chcę :D Do urny Ci się nie chce latać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Marianie Porypie 15.12.12, 13:01 <Do urny Ci się nie chce latać:) > Ty to zawsze musisz zgadnąć :D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Marianie Porypie 15.12.12, 00:50 marian_poryp napisał: > ano jestem > troche mnie ta cala zadyma > na szczurzym forum > odstraszyla Czytałem to wczoraj,ktoś mi ten link podał. i zarysował mi się obraz cały tego wszystkiego. Nikt nie jest bez winy taka prawda. Ale było mineło i jest dobrze. Z chęcią nawet victorię im pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś