Dodaj do ulubionych

Niespotykane

20.12.12, 14:14
wczoraj jadąc samochodem, stanełem an światłach obok autobusu,a tam dwa małe dzieciaczki mi pomoachały więc sie usmiechnełem i im pomachałem,zawstydziły sie trochę ale rzecz nie spotykana w Polskim społeczeństwie żona z córą zdziwione.Jak byłem w Irlandii to tam taka atmosfera była widoczna na ulicach czasem nieznajomy powiedział hey.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Niespotykane 20.12.12, 14:28
      Ja gdy byłam w REN jeszcze to też wszyscy mówili mi dzień dobry chociaż mnie nie znali,dotykali mego małego dziecka i dawali jej różne drobiazgi w sklepach gdy robiliśmy zakupy.
      Tu natomiast przedwczoraj usłyszałam słowa sąsiadki:Na trzecie jakieś ku......wy się się sprowadziły.
      Kobieta mocno wierząca,bardzo często uczęszczająca do kościoła.
      • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 14:32
        Wierzyć w coś trzeba a jak zgrzeszy księdzu się wyspowiada;) ludzie są różni jak wiesz ditto:)
        • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 14:37
          dobra ja tu was czytam a do pracy musze sie przyszykować i z psem jeszcze wyjść,produkujecie tyle postów że z odświerzaniem nie nadąrzam:D
          • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 15:53
            Bo to sa posty przedswiateczne Uwierzu :D. Dlatego tyle ich produkujemy.

A mi dzisiaj o dziwo hrabianka mieszkajaca obok w apartamencie powiedziala "dzien dobry"
            • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 16:55
              To świadczyło o jej kulturze:D dobrze przynajmniej że wychowana i dupy nie miała wyżej niż srała:D
              • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 17:02
                Niektóre tapeciary tworzą na twarzy skorupe piekności ogonek dla każdego podwiną kto oczaruje.
                afeee.
              • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 17:04
                Dzisiaj byla dobrze wychowana. W kamienicy sa dwa typy mieszkan apartamenty o brazowych podwojnych drzwiach i kawalereczki o bialych drzwiach.
                ta byla z tych brazowych
                Nigdy mi dzien dobry nie powiedziala a tutaj prosze, wyprowadzala piseka i sie uklonila :)
                • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 17:06
                  No widzisz:D coś jej w głowie zaświeciło, może dobry humor miała:)
                  • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 17:10
                    Moze. perfumami zalatywalo w calym korytarzu. Tleniona blondynka w ciuchach nastoletnich ( tak na oko z 55 lat), torebka markowa, piesek markowy - szelesciara jakby to Marian Poryp powiedzial :D
                    • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 17:14
                      hehehe wyróżniamy dwa typy szeleściar głupie i mądre:D jedne tapetują się ale w głowie jedna komórka.Drugi typ inteligętny robią to dla lepszego samopoczucia stylu bycia i elegancji.
                      • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 17:48
                        Jedną hrabinę raz przywieźli do szpitala,odbiło jej na maxa paniusia z warszawy,fajeczki pizdeczki a jak wapdałem tam już później to sprowadzili ją do parteru i chyba zaczeła rozumieć że drugi człowiek to też człowiek:) widziałem ją później jak szła na spacer z grupą,szła osobno na ostrych prochach, wruciła pewnie do normy to był jakiś stan furii,może schiza cholera wie.
                        • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 18:11
                          U mnie takich "szelesciar" i "tipsiar" jest na peczki bo bardzo modna i zadbana rezydencja. zazwyczaj nie odpowiadaja "dzien dobry", niektore kiwna natapirowana glowa i tyle. Ogolnie tu chyba jest tak ze biale drzwi trzymaja sie z bialymi a brazowe z brazowymi. jakis taki nienamacalny uklad jest. Dziwne to wszystko
                          • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 18:29
                            hehe to bym wolał się trzymać z białymi drzwiami:D
                            • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 18:42
                              ja sie trzymam. Z jednym bo pozostale kawalerki stoja puste. Ale obok mnie mieszka brodaty student. zawsze zamienimy pare slow. mile to.
                              • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 18:49
                                to jak mają sie brązowe drzwi trzymać z białymi jak tam nikt nie mieszka:D:D:D
                                • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 19:04
                                  Bo biale drzwi to tak zwane sezonowki. Wynajmuje sie je latem ( od czerwca do wrzesnia) za astronomiczna kwote bo co z tego ze male jak blisko morza. te bialodrzwiowe mieszkania to mieszkania burzujow od brazowych drzwi
                                  • uwierz_w_to Re: Niespotykane 20.12.12, 19:08
                                    aha to dobrze że ten twój Ci kupił:)
                                    • madau Re: Niespotykane 20.12.12, 19:12
                                      Moj B. mi wynajal mieszkanie na 6 miesiecy platne z gory. Na przeciw sa brazowe drzwi za ktorymi mieszka moj wlasciciel. Dwa razy do roku. Bo reszte czasu spedza z racji bycia Wlochem, we Wloszech. Do niego naleza 3 kawalerki ktore sa na moim pietrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka