ex.vinci 28.01.13, 19:05 Ditta właśnie do mnie smsa napisała że ją zbanowali i nic nie może napisać, na schizofrenii. Pozdrawia, wszystkich, madau,szpile,montego,Varnę itd.... Zaraz do niej zadzwonię i się dowiem co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.vinci Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:15 Dedykacja na prośbę Ditty dla was i Pani Marrant. www.youtube.com/watch?v=VDc-F5KnZ5Q Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:15 o? Dlaczego zbanowali? za te wczorajsze wpisy? Przeciez wyczuc mozna bylo ze z Ditta nie jest za dobrze, fakt do ktorego wszyscy bylismy zgodni. Jak ona sie czuje? Pozdrow ja Uwierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:28 Rozmawiałem z nią, ona chce pisać na swoim niku, ona pewnie czyta to możecie ją pozdrowić. Mówiłem jej co ty biedaczko zrobisz bez tego forum.Widać mówi że ma to gdzieś ale to jej życie na tym forum. Więc tu apeluje do Pani Marrant o odblokowanie Ditty. Kiepsko to widzę jak nie będzie mogła pisać. Forum będzie umierać powoli, ja też już tu często nie siedzę, mało tego nie czytam wątków, bo tyle tego jest że nie wyrabiam jak wpadam tu raz czy kilka dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:31 No przeciez ona jest chora! Wczorajsze wpisy takie nieskladne o tym swiadczyly ze byc moze cos sie niedobrego dzieje. za co zbanowali Ditte? Nie rozumiem, wulgarna byla czy netykiete lamala? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:45 Nie mam pojęcia za co, ona też nie wie za co.To te medny z pasa się tu rzucają, jak będę miał trochę czasu którejś nocy to im tak forum zasmrodzę że pół dnia będą mnie usuwać. W każdym temacie im kupy zrobię:) za Dittę. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:47 Można się dowiedzieć za co i odwołać: marrant@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:52 No właśnie Ditta napisz i się zapytaj za co. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 19:56 Mi tam też w zasadzie nie chce się walczyć z zapijaczona i jej bandą, zwisają mi, a iść i im tam smrodzić:), mam lepsze zajęcia. One tylko takie mściwe z tymi swoimi trollami przydupasami. A monte z Ditta jest już lepiej, jak rozmawiałem to w miarę dobrze jest nic specjalnego nie wyczułem.Ditta jak Ditta na codzień.Może wy spróbujecie do Marratowej wystosować jakieś zapytanie co i za co została zbanowana? Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Macie pozdrowienia od Ditty 28.01.13, 20:21 Takich odpowiedzi udziela się wyłącznie zainteresowanym. Wtedy gdy ja w tej sprawie pisałem, chodziło również o mnie, więc mogłem, teraz nie. Odpowiedz Link Zgłoś