17.04.07, 15:29
chcę podejść do zabiego w najbliższym czasie ale bardzo się boe że coś będzie
nie tak. Ale postanowiłam że to zrobię. Przedtem chciałabym zobaczyć jak
wygląda oko po operacji. Jeśli ktoś ma zdjęcie po operacji to byłabym baardzo
wdzięczna jeśli mi wyślecie te zdjęcia na maila alusz@op.pl
I jeszcze jedno pytanie. Po ilu dniach po operacji będe mogła normalnie
chodzić do szkoły i uprawiać sport ? No i jeszcze jedno :P Co jest ze szwami
po operacji, czy są wyjmowane przez lekarza czy się rozpuszczają ?
Z góry dziękuję wszystkim z zdjęcie i za odpowiedzi. To jest bardzo ważne dla
mnie :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olenia1 Re: zdjęcia 22.04.07, 17:46
      czesc,jestem 5 dni po zabiegu niestety nie mam mozliwosci przeslania zdjecia ale
      powiem Ci, ze moje oko nie wygladalo najgorzej. Dzisiaj jest juz calkiem nizle
      mianowicie jest jesczcze troszke zapuchniete tzn.powieka i troszke
      zaczerwienione. Nie widzialam oczka zaraz po zabiegu ani nastepnego dnia bo sie
      po prostu balam ale kiedy zobaczylam go po 2 dniach bylam zaskoczona bo nie
      wygladalo przerazajaco.Rowniez boje sie ze cos bedzie nie tak mimo tego ze w tej
      chwili jestem zadowolona i nie zaluje decyzji.Pierwsze 2 dni byly dla mnie
      meczace uwieraly mnie szwy i nie moglam poruszac galka oczna ale tez nie bylo
      tak zle:-)W przyszlym tygodniu ide na kontrole wtedy dowiem sie co ze szwami,
      maja sie rozpuscic ale jesli do czasu kontroli sie to nie stanie beda mi je
      wyjmowac czego sie nie boje, balam to sie zabiegu ale nie przezylam zadnego
      strasznego bolu wiec mysle ze wyjmowanie szwow mnie nie zaskoczy. Z wiadomych
      wzgledow nie moge siedziec przed komputerem wiec jesli masz jeszcze jakies
      pytania chetnie na nie odpowiem kiedy znow zasiade do kompa:-)aaaa zwolnienie
      dostalam na 2 tygodnie ale powiedziano mi ze przez tydzien mam sie oszczedzac
      potem moge wracac do "normalnosci".Pozdrawiam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka